- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
Szia!
Nekem 1,5 éve van swiftem(első autóm), egy 95ös 1 lityós, én nagyon szeretem. Eddig a legkomolyabb baja az volt h a vízpumpa tönkrement, komoly 7k volt hozzá egy új japán pumpa. Nem sokat eszik, eddig cserbe nem hagyott, és beleférek, mert hát 2m magas és 105kg vagyok, és kényelmesen elférek benne. Nem sok extra van benne de legalább nincs mi tönkremenjen. Viszont a Swift is szépen tud rohadni, de a tél előtt le volt alvázvédőzve így nem rohadt el. Ha meg valami baja lesz filléres hozzá bármilyen alkatrész. Mindennap használom, viszont hátrányként feltudom hozni, hogy nem nagyon adják meg az elsőbbséget, de ha látják, hogy nem fogsz megállni akkor nem mernek kijönni eléd
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest