- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacBp
tag
szia!
ha tanácstalan vagy, akkor próbáld meg picit eröltetni az usb kábelt benne, picit feszítve megtörni a csatlakozónál, de csak ésszel!
Lehet, hogy az usb csatid ment tönkre a telefonba. Jó esetben ezt viszonylag olcsót ki tudják cserélni. Sok helyen csinálják..biztos van máshol is, lehet olcsóbban is, de ezt találtam : [link]
-
jfcvfc
tag
Üdv!
A héten nekem is bedöglött a gyárilag küldött töltőm. A feleségem és a lányomnak rendelt UMI Rome telefon töltőkkel meg sem moccant. Az S3 gyári töltője se indította meg. Úgyhogy addig próbálkoztam az itthon feltúrt töltőkkel még ez egyik (gőzöm sincs mihez való) elkezdte tölteni. -
Juditta_56
aktív tag
Nekem úgy sikerült, hogy először a rendszerbeállítások->Hang és értesítés->Általánosnál a beállítások ikon->Telefon csengőhangja és itt tudsz felvenni További csengőhangokat. Ha ez megvan, akkor a tárcsázóban (én Truephone-t használok) már a partnernél is megjelenik az alapbeállításként felvett csengőhang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- VoIP telefonálás
- Nintendo 3DS és DS topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest