- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Örülök, hogy sikerült!
Tokokat most vettem újakat, mert a gyári és a többi hasonló már mind szétment. Sztem sokkal jobb, mint a régi fazonú, bár egy kicsit szorosnak tűnik, lehet, még megtágul. Egészen lágy (szilikon?) anyagból van. A ki-be kapcsoló gomb felett lévő áthidalót kivágtam, mert nehezen lehetett hozzáférni a gombhoz. -
Juditta_56
aktív tag
Köszönöm!
Igen, olvastam... Remélem, jól sikerült a javítás!
A hard resetet majd ajánlom a lányomnak...Neked is kösz, Peaceliker!
Ezt nem tudom, majd megkérdezem. A szoftveres gond mi lehet?
Ezért szeretnék egy szakembert, aki megmondja, hogy akksi-e, vagy szoftveres gond, vagy dobjuk ki az egészet...
Meg, elhiszem, hogy nem nagy kunszt kicserélni az akksit, biztos meg is tudnám csinálni, ha az enyém lenne, meg is csinálnám, de az Övét nem akarom elcseszni... -
LacBp
tag
Lehet, hogy valami frissítési gond lehet (akár valami applikáció által) mert netet böngészve 1-2 hónapos bejegyzések vannak, hasonló problémával! magyaroktól is... A második videó alatti magyar bejegyzésben is lehet valami...
https://www.youtube.com/watch?v=FTl0X7yHiQ0
https://www.youtube.com/watch?v=rhM6hmqUJUMés egy közérdekű FAQ oldal:
http://www.hardreset.info/devices/doogee/doogee-f5/faq/tips-tricks/ -
MrChef
aktív tag
Sajnos trend lett a fiókos elrendezés, majmolják az iphone-t.
A hátlap mögötti jól bevált két sim kártya PLUSZ micro SD kezd kihalni. Ehelyett választhatsz, hogy vagy 2. sim kártya, vagy sd kártya. Miközben akinek van 2. sim-je, az miért válna meg tőle, amikor nagyobb tartalmat töltene be az sd-ről... :-( -
MrChef
aktív tag
Ha ez a supportjuk, akkor érdemes lenne minél több hibát összeírni, és többünknek írni nekik.
Érdekesség, hogy az otthoni wifimre van, hogy konnektál. Tehát nem mindig akad.
A többi wifire viszont mindig felmegy.A Locker számomra is rejtély. Gondolom, az android ezen verziójában más telefonok használják.
-
-
-
Tamaryu
csendes tag
Még garis, két hónapos a telefon. Igen a beállításokban néztem, és mikor kiléptem, ablakot akartam váltani akkor elsötétült a kijelző de nem úgy ahogyan kikapcsoláskor, hanem fekete lett, és kis idő múlva kapcsolt ki.
Azóta semmire nem reagál. Se a gombokra, se a töltőre dugásra. Megpróbálom GearBest-el legariztatni, remélem sikerül. -
MrChef
aktív tag
Szia! Nálam nem ledobál, hanem van, amire csak próbál csatlakozni, de nem siekrül neki. Az otthoni wifimmel ez a helyzet (repülőgép mód kikapcs, majd bekapcs, utána csatlakozik), míg a munkahelyi wifire gond nélkül felmegy. Remélem, ezt a - nyilván szoftveres - problémát orvosolni fogják.
-
MrChef
aktív tag
A képernyő vmelyik oldalán, ahol nincs semmi, hosszan nyomva tartod az ujjad, majd widget hozzáadása... Például ha a főképernyőn akarsz óra és időjárás widgetet, akkor ott, csak előbb csinált neki helyet.
Ez mondjuk attól is függ, milyen indítót (lanucher) használsz. Nálam a Nova launcher és a Mini launcer vált be. Ja, és a 360 security.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest