- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
kmarci25 #711 üzenetére
Szia!
Nincs valójában jelentősége a 8 magnak, csupán az érdekelne, hogy megéri e cserélni. Őszintén szólva van egy pár, számomra zavaró dolog a MEIZU MX3 használata közben, mint pl. az egy gombos iPhone-ra hajazó kezelés, a feltehetően többé már soha nem frissülő firmware, a valamiért nem működő 360 fokos videók lejátszása, és a 720p-ben lejátszó Youtube alkalmazás akadozása. Ugyanakkor a nagyon szép képe van a SHARP kijelzőnek köszönhetően, nagyon szépen szól a Wolfson WM5102 hangrendszernek hála és a Sony IMX179 szenzorral a háttérben egész tűrhető képeket is csinál, bár utóbbiról megoszlanak a vélemények.
A cél nem egy feltétlenül magasabb tudású, gyorsabb telefon beszerzése de legalább legyen hasonló szintű és minőségű ahol nem állnak fent a fentebb felsorolt zavaró dolgok.
A procit azért hoztam fel mert mert a DOOGEE F5 specifikációjában 1,3GHz működési frekvencia van megadva ami a MEIZU MX3 1,6GHz-éhez viszonyítva lassabb és mint írtam lassabb telefonra azért nem cserélnék. Persze más a helyzet ha ezeket eltérő módon használja az F5 ami által a kisebb frekvencia ellenére gyorsabb tud lenni.
A DOOGEE F5 esetén olvastam viszont, hogy van akiknél vannak fagyások, fókuszálási problémák, zavaróan pontatlan szöveg gépelési érzékelés, gombok háttérvilágításának a hiánya, stb.Amennyiben eladnám a MEIZU-t, külföldről rendelve viszonylag kevéssel kellene csak kipótolni a DOOGEE-t de ahhoz tudnom kellene biztosan, hogy jó vételt csinálok, ráadásul az MEIZU-n még van 1 év garancia is.
-
MrChef
aktív tag
válasz
kmarci25 #692 üzenetére
Az én töltőm nem annyira melegszik. Töltés után meleg, de nem extrém módon. Úgy látom, jól összerakott darab és szépen illeszkedik a töltőnyílásba. Örülök, hogy nem egy nagy akksis telót favorizáltam (úgy látom, most VAGY-VAGY fícsör telefonok vannak), mert én úgyis csak 1 nap használat után dobom a töltőre, tökmindegy, hogy 1 vagy 2 napot bírna. Ha úton vagyok, ott a hálózati vagy autós töltő, nem kempingelek.
-
MrChef
aktív tag
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
kmarci25 #572 üzenetére
Szia!
Az én ijedtségeimet ne vedd alapul, 60 évesen előbb "kapok infarktust", mint hogy gondolkozzak...Én is ajánlom, komoly hibát eddig nem tapasztaltam, január elején kaptam meg, azóta talán kétszer kellett fagyás miatt újraindítani. A ROM-ból nekem is kb 8 GB szabad, bár bent van egy 8 GB-os SD kártya is, azon 5 GB a szabad hely. A GPS is megfelelő, nekem a Waze van fent naviként. Bőven egy napot bír az aksi. Az ujjlenyomat-olvasó nagyon tetszik, bár az elején megtréfált egyszer-kétszer: kiáztatott ujjakkal nem működik.
Lubickolok a 3 giga RAM-ban, amikor meg megkérdezik, hogy mit tud, és mennyibe került, mindig nagy csodálkozás van.Tapasztalatom szerint körültekintően kell az appokat telepíteni, a telónak "lelke van", nem hajlandó bármivel együttműködni, egyszer pl. egy hívásblokkoló miatt nem csöngött, ha bárki hívott.
Ami engem egy kicsit zavar, az az egyszinű értesítési led, meg a kezelőgombok állandó helye. A töltője erősen melegszik, érdemes egy jobbat venni hozzá. Én a Sony tablet töltőjét használom, az épp csak langyos. Az aksi bírhatna többet is. Na de ennyiért?!
-
kuksa90
őstag
válasz
kmarci25 #573 üzenetére
Szia!
Az eddigi hozzászólásokból leszűrhető a lényeg, és valószínűleg kevés szajkó van a topicban.
Bazi erős, gyors, tökéletesen használható a mindennapokban, ha nem nyomod tele klf felesleges csicsaappokkal, akkor két napig kihúzza nrmál használat mellett...Másfél gigánál kevesebb szabad RAM- mal még nem találkoztam, GPS nem szereti a szűk utcákat magas házakkal- mintahogy semelyik, de rendben teszi a dolgát, nekem a wifivel még sosem volt bajom, 4G-t is jók kezeli... stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest