- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
brian1974
tag
válasz
pusihusi #497 üzenetére
Hülyeséget beszélsz nagyarc. Én elég sokat eladtam ebből a telóból és mindenki elégedett. Sőt..... nem lesz szükség garira. De tudom, ismerem a készülék egyetlen gyenge pontját és ha kell segítek. Ne riassz el másokat. Vegyék nyugodtan külföldről. Nem lesz gond. Tudom a módját hogy lehet olcsón megúszni és 25ezerrel kevesebbért megvenni.
-
brian1974
tag
válasz
pusihusi #494 üzenetére
uhhhhh. nem hinném, h az itthon vásárolt és a kínából érkező között lenne bármilyen jellegű különbség. Mondjuk a gari tényleg nem mindegy. Ez orosz rulett. Az enyém is kifogástalanul működik és Kínából való. Én is váltok az Elephone Vowney-ra. De az F5-szigorúan marad.
-
PeteePeti
őstag
válasz
pusihusi #494 üzenetére
Ha veszek,mindenképpen itthon! Garancia,gyors ki szállítás miatt! Az a baj,hogy sok negatív dolgok olvastam itt és nem vagyok meg győzve,pedig tetszik a telefon! Kezdem azt érezni,hogy ez is amolyan olcsó húsnak híg a leve telefon! Persze ennyi pénzért nem várnék csodát,de ha már bele pakoltak dolgokat,akkor az el várható,hogy rendesen működjön is! Szal kicsit tanácstalan vagyok!
-
kuksa90
őstag
válasz
pusihusi #452 üzenetére
Ilyen nagy vakerokat bárki írhat, és nem a bolt linkjét kértem. Azt szerettem volna, hogy megerősítsd, hogy magyar garanciával percek alatt, variáció, és mellédumálás nélkül adják a jó telót a rossz helyett.
Nem ezt kaptam, így élek a gyanúperrel, hogy addig szuper a magyar garancia, amíg nincs baj a készülékkel. Azaz önáltatás felárért... -
GAbre
veterán
válasz
pusihusi #449 üzenetére
Mindenki,aki kínai telefont vesz szinte az olcsóságra megy.
No vám,no áfa,és főleg,ha van türelmed heteket várni,az azért mert olcsó.
Lehet relative olcsón megkapod magyarból,de mindenki a legolcsóbbat keresi,és nyugtat a tudat,h elvileg gar is van,csak kérdés milyen körülményes.Én is jártam már úgy párszor,hogy a telefon merül,mint állat,korlátozott a tárhely,és nem engedi átrakni,még ha van benne alapban tárhely,vagy virusos,és még reklámokat dobál fel.
Arról nem beszélve,h gyengébb a teló esetleg.
Ezért olyan jó,h vannak itt topicok telóknak,és rendelés előtt tisztában vagy vele kb,mit veszel. -
kuksa90
őstag
válasz
pusihusi #432 üzenetére
Őszintén szólva a gyári frissítés helyett nekem bőven jó, hogy azt, és úgy teszi a telefon, ahogy akarom, nem tol a pofámba reklámhegyeket, böngészőben nem nyílik számtalan reklámablak, amit győzök bezárni, hangot tudom alakítani kedvem szerint, gyári felesleges programok nem meglepiznek, stb... szóval ízlések, és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest