- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mivel ez a tudás pont elég neki, valamint a kód mérete is közel van a határhoz, ezért itt meg is álltam vele. majd talán egyszer, ha lesz időm, szórakozok vele tovább. megát még nem vettem, de nem is mostanában fogok venni. lehet, hogy inkább cubieboardra, esetleg raspberry pi-re váltok, ott kevesebb a kompromisszum.
-
ngabor2
nagyúr
módosult az időjárás-állomás, most már sd-kártyára logolás is van benne.
eredetileg úgy szerettem volna, hogy néhány kB adatot gyűjtök egy i2c eepromra, majd ezt írom ki egybe a kártyára, hogy minél kevésbé használódjon. de mikor megláttam, hogy milyen nehézkes a programozása, letettem róla. a lefordított program mérete már így is 25kB körül van, a maximum meg 30kB.
úgyhogy ha a 2 progit össze akarnám dolgozni, már váltanom kellene megára, vagy gyomlálni belőle, esetleg optimalizálni... ami már nagyon távol áll tőlem.
-
ngabor2
nagyúr
mindent az ebay-ről. rákerestem az arduinora, vagy ami épp kellett (pl. lcd i2c arduino), és ár szerint rendeztem.
(#14) morgyi: ez, amit én használtam, az már nem is lcd-vezérlést, "csak" i2c-t igényel. tehát ha bármilyen eszköz tud i2c-vel kommunikálni, akkor tudja kezelni.
schawo: várjuk a cikket/blogot
-
ngabor2
nagyúr
attól függ, mit értünk tudás alatt. valóban elég jó teljesítmény egyszerre figyelni ennyi bemenetet, és vezérelni ennyi kimenetet. erre van tervezve, mással nem érdemes összehasonlítani. a legszebb, hogy nem kell semelyik részében túl sok tudást keresni, hisz az összesség kell, hogy tudja azt, amit kell.
ahogy nézegettem, bonyolultságban is visszalépés az Arduino, ami nem feltétlen hátrány.
(#1) Kasya: de, egyszerűbb megvenni a készt, sőt, olcsóbb is, mint írtam is. viszont abba plusz funkciót beletenni már elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged