- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Nem hasonlítgatok csak jön itt mindenki az Asrock-kal hogy majd az így meg úgy. A Biostarnak is ugyanúgy vannak felső kategóriás lapjai (többnyire olcsóbban) mint a többi gyártónak, meg vannak egészen olcsók is. Nyilván ennyiért nem lehet csodát várni, tegyük fel 15k-ért az Asus vagy akármelyik sem fog minden földi jóval felszerelt lapot adni.
-
naszvalo
tag
válasz
(ÉN)közPONT #33 üzenetére
nekem sem az első szempont egy lapnál hogy jól nézzen ki,de szerintem ma már igen is számít,mert sokan használnak plexis házat.ugye a mostani házak 90%-ban feketére vannak fújva belül is,és nem csak a plexisek.épp a dizájn miatt.Ha ott tudnak figyelni ilyen apróságra,akor már a lapoknál is illene.Ez nagyon ronda
-
(ÉN)közPONT
őstag
Elfogyott a normális festék a gyárban? csak a leárazott kak. barna maradt?
Mint lap azért nem olyan rossz,de a színe
-
Kronos3000
senior tag
2db sata3,4db sata2...fordítva jobban tetszene...
-
csib41
aktív tag
ne haragudjatok ,de elég bután néz ki...
-
naszvalo
tag
Nem értem ezt a hasonlítgatást
Asus-ban,Giga-ban,Msi-ben,stb is van gyenge lap.Nem a márka,hanem a lapok kategóriája válogatja, a lapok minőségét.Egyébként az Asrock 1155-ben eléggé jól sikerült lapokat kínál,ugyan úgy mint az MSI is "visszatért".A Biostar 1156 lapjai is nagyon jól sikerültek.De ez nekem is felejtős a 3 jack miatt
-
Archer
őstag
Nemek szimpatikus márka a Biostar, kár, hogy itthon nincs valami nagy választék belőle, szerintem az Asrock színvonalát hozza simán.
-
Ez nemcsak, hogy nem fekete, hanem barna, de hogy lehetett ilyen színösszeállítást összehozni nem is értem. És szerintem a minőség sem lehet vmi csúcskategóriás
Mennyi eladás lesz ebből? 1/hó?
-
.mf
veterán
Szerintem igen, minden port és csatlakozó stimmel.
Szerintem is inkább barna, mint fekete; de kit érdekel? Most így kapásból meg se tudom mondani, hogy milyen színű a szintén Biostart lapom
asszem kék. Fél-háromnegyed éve összeraktam, nyomtam rá egy kis finomhangolást (órajel fel, fesz le), azóta úgy csücsül a házamban, hogy nem kellett ránéznem, "színét se látom". Ennyi.
Jó látni, hogy nem nyomatják ezt a csillió fázist, mint a többi gyártó. Néhány jó minőségű fázis jobb, mint a sok gagyiból összerakott. -
banhammer
veterán
"fekete NYÁK"
Vakuljak meg, de ez inkább szar barna, mint fekete.
-
T_Stark
őstag
Nálam egy sima 5.1es Genius hangcuccnak kell ugye alapból a 3 jack, meg hátra van bedugva a mikrofon is, az már 4. Persze lehetne a ház elejére is, de minek lógjon a ház elején egy vezeték ha nem muszáj... meg ha esetleg szükség lenne a line in bemenetre is akkor méginkább baj van. Lehet hogy csak én vagyok ilyen finnyás ezekre a 3 jack-es megoldásokra, de van hogy kevés az.
-
Vico87
tag
Az utolsó bekezdés biztos, hogy erről az alaplapról szól? Szerintem át kéne olvasni.
-
törölt tag
Szerintem minden van rajta ami kellhet hogy használható legyen, a vmr borda különösen szimpatikus, normális kondik.
ha jól tudom a bios-aik sem rosszak, sőt van hogy jobban mennek mint némelyik brutálgémer jószág
(#18) ló úr
-
kpal
nagyúr
akinek X58 felesleges cserélni erre
amúgy nem valami szép.
-
DEJVID
őstag
Haljon már ki az a rohadt d-sub.
-
T_Stark
őstag
Ronda is, meg csak 4 USB hátul, meg 6 helyett 3 jack-es hangkivezetések... és még a neve is gagyi
Nekem biztos nem kéne ilyen, akkor inkább egy Asrock. -
V.Dave
senior tag
volt már részem ennél szörnyűbb színvilágú biostar alaplappal szembesülni, ahol volt minden: zöld, sárga, barna, narancs, egyszóval olyan "bio"-s volt.
Ez ahhoz képest egész visszafogott
itt egy [példány belőle]
-
Jofi81
őstag
Ez inkább tűnik barnának, mint feketének.
-
aginor
veterán
Júj de ronda vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged