- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
TheAR Tech #10 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy szóra rálinkelés változtatna a mondat értelmén, más enélkül is megértette.
-
SidCorky
őstag
válasz
TheAR Tech #8 üzenetére
Nem is hiszem, hogy főszerkesztő vagyok, nem tudom ezt miből gondoltad. Fogalmazhattál volna úgy is, hogy ha beregisztrálok akkor látom az árakat, eddig nem voltam és nem láttam, eszembe se jutott volna, hogy ez a hiba. Még jó, hogy jött egy powered by Bitspower srác, aki fel tudott világosítani.
Ez után már én is ezt állítom, hogy nem tudsz olvasni és értelmezni, mert le volt írva, hogy mi volt a szerkben.
Ha pedig részedről ennyi, akkor nem értem miért folytatod privátban, én lezártam a témát, kösz a részvételt.
-
SidCorky
őstag
válasz
TheAR Tech #3 üzenetére
Kösz az infót, mindjárt javítva lesz. A kioktató stílust kihagyhattad volna, köszönöm.
A kollega jól mondja, ha nem csak a mondat felét értelmezed, akkor leesett volna, hogy mire utalok. Bár elismerem, hogy oda került egy vessző, ami nem kellett volna, de az nem a mondat végét jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Medion ház
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest