Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz Milka 78 #138 üzenetére

Cinikus lehet hogy voltam, de nem herótoztam senkit. Bírom az ilyeneket mint te, hogy csak a negatív dolgokat olvassák ki a hsz-emből. Miért lenne bajom a világgal (ezt is honnan a bánatból szedted :F ). Én csak elolvastam a tesztet. Hát mit látok? A magasabb FPS-eseket rendre Intel procival érték el. Akkor most mégis mit írjak le konklúzióként, hogy az AMD óriásit lépett előre a Phenom-mal, merthogy a játékokban másfélszer gyorsabb mint egy Core2? Ugye? Ezt kellett volna (a számok és az elmúlt évek tapasztalatai ellenére) csakhogy te megspórolhasd magadnak a hsz-ed. Nem kell mindenkinek harmóniában élnie a másikkal. A fórum meg arra van, hogy észérvekkel vitatkozzunk. Bár nem tudom, hogy a táblázatokban szereplő számokban mi a vitatható.

• Ricco_hun

senior tag

Mondtam, hogy kíméljetek! És igen, olvastam is a tesztet ;) . Hát nem érdekes, hogy a legmagasabb FPS-eket Intel procikkal érték el. Még a downclock-os C2D is jobban kihajtotta a kártyákat, mint a 2,9 GHz-re húzott (ugyanis tovább nem bírta szegénykém, röhej :((( ) Phenom. Azt látni a tesztből, hogy alsó és közép kategóriában szinte mindegy, hogy milyen proci van a vga alatt. De amikor kell a power, a csúcskártyákat csak egy 3GHz körüli Intel tudja kihajtani. És a MHz-ek növelésével tovább skálázódnak a csúcs VGA-k.

Xuldar, akkor te miért nem dolgozol az AMD proci részlegén? Ha te tudod, hogy mitől gyorsabbak C2D-k az Athlonoknál (játékban akármelyik AMD-nél), akkor miért nem segítesz be nekik, mert ezekszerint ők már vagy 3 éve nem igazán tudják megfejteni.

Lehet dobálni!

• Ricco_hun

senior tag

Nekem két dolog jött le a tesztből (egyébként érződik, hogy nagyon sok idő és munka van belefektetve :R )
    1.) Játékra csak Intelt (AMD fanok kíméljetek, tudjátok cache méretet és órajelet kéne növelni :K )

2.) Egy GTX280 vagy egy HD4870X2 esetében van értelme 4 GHz-re húzni azt a C2D-t (már ha az FPS hajkurászás a cél). Ahogy elnézem a számokat egy csúcskategóriás VGA még az 5GHz-ből is profitálna. Ebből az következik, hogy prociban is van hova fejlődni.

Új hozzászólás Aktív témák