- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibord
senior tag
ezt most én sem értem igazán.
Mi is a gond?
Közel hasonló teljesítményt kapok játékok alatt ugyanazon az áron ás ráadásképpen kapok még 2 magot? Hiszen mindenki az beszéli hogy nincs játék ami kihasználja a 4 magot legfeljebb csak 2-őt. Most akkor elvileg a Phenom 2 magja hasonlóan teljesít mint az E8-asok? (nehet hogy nagyon hülye kérdés de a logika szerintem ezt diktálja.)
Innentől kezdve nem igazán értem miért annyival kívánatosabb az INTEL.Fogyasztásról:
(kérek mindenkit hogy legyen szíves kijavítani ha rosszul tudom)
Az INTEL egy átlagos fogasztást ad meg. Tehát az E8400-as (alapon) átlag 65W-ot eszik.
Ezzel szemben az AMD a maximális fogyasztást adja meg. Tehát a 95W-os Phenom 9850BE ennyit eszik teljes terhelésen.
Mégegyszer mondom én így emlékszem rá (A TÖBBIEK MEGERŐSÍTI VAGY MEGCÁFOLJÁK)
De azért azt mindenképpen látni hogy az intel 2 mag 65W mig az AMD +2mag 95W -
leviske
veterán
A Core2Duo-k (azokból is a E8-asok) egy árban vannak a Phenomokkal. Innentől, ha erre értetted, akkor a 2mag, 4mag-ot kilöhetjük. A fogyasztásra pedig anyit, hogy Q4-ben csökkenti az AMD a BE-k fogyasztását egy-egy kategóriával (9950BE 140W>125W, 9850BE 125W>95W) és egy 790GX-el szerelt lap még inkább csökkenti a fogyasztást.
Nem okoskodni akarok, tehát, ha félreértettem valamit, akkor elnézést.
-
proci985
MODERÁTOR
Crysis nem vga gyilkos. egyszerűen úgy könnyű alacsony fpseket hozni, hogy 1280x1024 ultra 0AA mellett hol a GPU, hol a CPU henyél (3870OC+q6600@3.0), gyakran egyszerre is. gyakorlatilag nincs optimalizálva. érdekességnek jó, de gyakorlatilag semmi értelme tesztre használni emiatt.
remek teszt, gratula a készítőnek. pontosabban az elvárt PH minőség, ahogy szeressük;> ezt vehetitek dícséretnek, nagynak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest