- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ebben van valami. De minek vesznek az emberek játszani E8500-at, és Q9450-et, meg hasonlókat? Merthogy egy E2160 is megnyomja a cuccokat, meg egy athlon64 x2 is, persze mindkettő 3 Ghz környékén. Azért a pár fps-ért? Vagy a 3DMark eredményekért? Én még azt is megbántam hogy E4500-at vettem, mert ennyi erővel vehettem volna E21XX -et is. Az előző 24K volt, emez meg 12K. Nem mentem vele semmire ezek szerint.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Terentius #159 üzenetére
Persze a 4850 mellé nem ideális, csak nagy felbontáson, és úgy is ha jól megrángatod a procit. Amit igazán kihajt az egy 3870, 9600GT.
Voltak akik lebeszéltek,mert szerintük csak egy intel a megfelelő egy 3870/4850 mellé.Azért van ám ott a felső szegmensben ütős proci az AMD házatáján is. Ez például mi, ha nem egy igen jó processzor?
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönjük a részletes beszámolót.
Sajnálom hogy a 4870X2 kimaradt a tesztből, mert szerintem az egy kártyás kategóriába belefér, hiszen 1 db kariról van szó, és nem CF-ről. Tehát ez is ugyanolyan monstrum mint a GTX280, az meg hogy két GPU van rajta úgysem látjuk mert a júzerek nem szedegetik szét a karit, játék közben meg úgysem azzal foglalkoznak hogy hány GPU van a kariban csak menjen. Ediig úgy tudtam, hogy attól hogy egy pár játéknál nem működik rendesen a CF, az nem befolyásolja az X2-őt, hiszen az nem CF, tehát másképp kommunikál a két GPU mint CF-ben.
Egyébként azt szűrtem le az egészből, hogy feleslegesen vettem 10K-val drágábban az E4500-at, hisz tökéletesen elég let volna egy E2160 is.
Sőtt nem tartom kizártnak hogy 1-3 fps-t lehet nélkülözni egy E1200-al is, ha jól megrángatjuk 2.6-2.8 Ghz fölé. Ez a cache egy szívatás adat ebben az esetben, mert úgy látom hogy a legtöbb játékban nem befolyásol semmit jóformán, de lehet hogy csak a két magos CPU-knál alakult így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest