- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Sehol nem forgattam ki a szavaidat és nem is személyeskedtem (ha esetleg ez jönne). Igaz, nem itt írtad, hogy pár órát játszottál vele uninstall előtt, de az az oldal most nem megy. Egyébként úgy sem lehet vitát nyerni, hogy mondok egy véleményt, az ezzel ellentétesek meg mind hülyeség. Nem azt cáfoltam, hogy szerinted rossz a játék, hanem azt, hogy ha szerinted az, akkor mindenképpen az. Itt lezártam a vitát.
A teszt jó, akik a kisebb felbontásokat és a gyengébb konfigokat hiányolják, azok vessék össze a gépüket a tavalyi tesztkonfigokkal.
-
xuldar
addikt
Olvasd el még egyszer. Azt írtam, hogy fél óra játék után rá lehet jönni, amire neked ezek szerint több óra alatt sikerült, a játék céljára: célpontok kiiktatására. Másnak persze ez már a címből lejön
_Minden_ játékban, ahol egységet irányítasz, vannak előre legyártott pályák. És ha egy játéknak _története_ is van, akkor főleg lenni kell legyártott pályának, mivel egy történetnek folyása van, ahhoz írják a helyszíneket.
Maradjunk annyiban, hogy neked unalmas volt a játék, másnak meg nem. De a mások között is vannak biztosan olyanok, akik meg az általad favorizált játékok között találnának számukra unalmasat. Egyéni ízlés kérdése. Egy játék nem attól lesz sz@r, mert valakinek nem tetszik, és ezt hangoztatja. Az AC jó játék, csak neked nem jött be.Dio3-nak az első Actjából láttunk részletet. Egy Dio2 után - ahol szintén így kezdődtek a pályák, aztán jött a dzsungel meg a pokol - ez alapján leszűrni, hogy az egész ilyen lesz, hát...
-
xuldar
addikt
Már bocs, de ha így lehúzod a Creedet, akkor mit mondjunk a GRIDre? Előre legyártott pályák, mindig ugyanarra kell rántani a kormányt/nyomni a gombot. Ha ez a szempont, akkor a GRID ősprimitív agyhalál. Attól még, hogy neked nem tetszett az AC, nem biztos, hogy másnak se, vagy hogy egyáltalán sz@r, vagy hogy az illető hülye.
Maradjunk inkább annál, hogy mindenkinek más stílusú játék tetszik.
A Tetris is őskövület, manapság rohadt uncsi, mégis milliók játszanak vele a mai napig.Még annyit az AC-rről, hogy kb fél óra után tudod, hogy a játék célja x ember megölése. Ha neked erre több órányi játék kellett, hogy rájöjj, akkor csak gratulálni tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Baldur's Gate 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest