- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zealot80
tag
válasz
sing1ep1ayer #39 üzenetére
Nem ertem ezt a vitat a jatekos gepekrol,SLI-CFX vagy sem min 60fps vagy kevesebb.Bemutatasra kerult egy haziko, lehet van aki pont ilyet szeretne de nem tudott rola hogy van. Van akinek tetszik masnak meg igy keves, de csodat nem kell varni, ez csak egy haz. Ti meg vitaztok azon hogy mi a minimum egy jatekos gepnel. Lehet rosszul latom de valahogy nem ide tartozik
-
Zealot80
tag
válasz
sing1ep1ayer #36 üzenetére
Onnan inditottad a dolgot hogy..."Azért microATX méretben is össze lehet rakni "rendes becsületes játékra való gépet", nem csak full ATX-ben." Nem akarom fokozni a vitat hogy mi a gamer es mi nem az, de a mellekelt kep baratod geperol valahogy nekem nem tunik microATX-nek, amihez meg jol jon a cikkben bemutatott haziko.
-
Zealot80
tag
" a ház tetejének belső felére (a 200 mm-es ventilátor helyére) egy 240 mm hosszú radiátort is felcsavarozhatunk"...vegre ez is emlitesre kerul. Mikor hazak kozott valogattam nagyon soknal a gyari oldalon sem talaltam infot hogy most akkor lessz benne hely vagy sem felul a radinak.Volt olyan amelyikbe kep es leiras alapjan belefert, de szerencsere lattam elobe es meglepetesemre megse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest