- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
sajnos a szolgáltatók nagyon elhúzhatják a frissítést.
-
enginev3.0
félisten
Tesóm telenoros készüléke még a droid 5-öt sem kapta meg
-
B.i.L
senior tag
Erről mesélhetnék....
De miért éppen Olasz?
sry: F6...a frissités elbaxta az addig tökéletes" rendszert,gyakorlatilag a telefon funkciót kilőtte...( néma hivás ) ha tapasztaltam volna az asszony telóján,lenne ereszdelahajamat,én nem engedtem frissiteni.
Ezek után nem mertem venni sem G2,sem G3 variánst,de ott lebeg a szemem elött,hát nem sürge. -
banadi
újonc
Helo!
Valakinek meg jött már a frissítés?
Mik a tapasztalatok és az ujdonságok? -
BazsiBazsi
aktív tag
Jó lenne valami sebességet beletuszkolni mert néha megakad :/
-
kromatika
veterán
Bravo LG.korrekt hozzá állás.
-
Tomi_Ohl
veterán
Végre lecserélték azokat a ronda navigációs gombokat!
-
Márko88
aktív tag
HTC-nél is remélem jön egy javítás. Minden ok, tegnap frissítettem de a facebook-os üzenetküldés elég lassú és várni kell amíg elküld egy üzenetet utána gépelheted a következő sort.
Viszont a lezáró képernyő,értesítések, felület tetszik. -
Crafter32
őstag
Törvényben kellene kötelezni a gyártókat a minimum 2 évig tartó frissítésekre.
-
Gábor-KJ
őstag
Idoszeru volt, mert egy vicc ez a nyaloka ami inkabb szopoka!
-
Khelben
nagyúr
Ez inkább a v20h lesz, nem? Mert nekem v20e van a telefonomon és nincsenek ilyen ikonok.
-
sagit
veterán
G2-re is jöhetne.
-
kacsa009
csendes tag
Remélem a sebességre fekszenek rá inkább...
-
Az lg-nél korrekten csinálják a dolgokat ahogy Én látom. Telefonom nincs tőlük, de tv van és házi mozi lesz. Mikor utoljára írtam a care centernek nem arra biztattak, hogy cseréljem le a tv-t is az okos házi mozi rendszer "kijavítja" a hibás külső wifi stickes szarakodást is... korrektek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest