Újabb szoftverfrissítést kap a G3

Ugyan az LG tavalyi zászlóshajója nem is olyan rég az elsők között kapta meg az Android 5.0 operációs rendszert, most úgy tűnik, hogy újabb szoftverfrissítés érkezik a G3 néven piacon lévő készülékre. Az update egyelőre Olaszországban érhető el, ám minden bizonnyal a többi európai ország felhasználói számára telepíthető lesz a közeljövőben.

A csomag nagyjából 90 megabájtos, így nem egy óriási update-ről beszélünk, bár így is számos újdonságot tartalmaz majd a V20h verzió. Megújulnak a vezérlőgombok, immár a Lollipopból ismert ikonokat láthatjuk majd, javul az animációk sebessége, számos hibajavítás érkezik, valamint a sebességen is csiszolni fog a pakk. Azt nem lehet tudni, hogy nálunk, vagy máshol mikor lesz letölthető a szoftver, de valószínűleg heteken belül megjelenik majd a frissítést jelző ablakocska.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

Hirdetés