- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #59 üzenetére
Lehet, hogy nem ide tartozik, de én mrá kezdem azt felismerni, hogy élőben minden ház jobban néz ki
Nekem ilyen Lian Li házam van, és azért csak visszafordulok mindig az ajtóban vetni egy pillantást a házra, szerintem a szobám dísze is egyben, ezzel csak azt akarom mondani, hogy a képről ocsmánynak tűnő házról is kiderülhet , hogy a "még elmegy" kategória élőben^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #37 üzenetére
Nekem azzal semmi bajom nem lenne, ha beírnád, hogy neked nem tetszik, és hogy ilyet biztos nem vennél, ez a saját véleményed lenne ami abszolút a magánügyed. Ellenben jössz trollkodni, hogy ez tucattermék, és hogy egy rakat fos, mire visszakérdezek, hogy akkor mi a nem tucattermék szerinted, válasz:
"Ilyen "design"-al megáldott házakat tucatjával lehet találni...nem kell hozzá túl sok tervezői munka ugyanis, hogy összehozzanak egy ilyet...
" szóval semmi válasz nem jött, csak a trollkodás tovább
-
Silenzio
addikt
válasz
Neovenator #36 üzenetére
Ilyen randát a Főnökteknikánál sem látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged