- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #59 üzenetére
Lehet, hogy nem ide tartozik, de én mrá kezdem azt felismerni, hogy élőben minden ház jobban néz ki
Nekem ilyen Lian Li házam van, és azért csak visszafordulok mindig az ajtóban vetni egy pillantást a házra, szerintem a szobám dísze is egyben, ezzel csak azt akarom mondani, hogy a képről ocsmánynak tűnő házról is kiderülhet , hogy a "még elmegy" kategória élőben^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
szilagyiv #42 üzenetére
Szerintem meg ilyen házakból van egy tucat a piacon, csak márkákat említve, és nem a minőségüket zapulva, csak a stílusjegyeket:
CM, Sharkoon, Antec, Aerocool, Xigmatek, TT ezen gyártók főbb írányvonala pont a te ááltalad stílusosnak tekintett ledes, normál ház.Nem akarok összeveszni senkivel, egyébként ez a FD ház nekem sem jön be, de azt nem tudom szó nélkül hagyni ha valaki pont ezt tucatozza le, vagy tucatozza de akkor mutasson még egy ilyet ezen az áron ...
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #37 üzenetére
Nekem azzal semmi bajom nem lenne, ha beírnád, hogy neked nem tetszik, és hogy ilyet biztos nem vennél, ez a saját véleményed lenne ami abszolút a magánügyed. Ellenben jössz trollkodni, hogy ez tucattermék, és hogy egy rakat fos, mire visszakérdezek, hogy akkor mi a nem tucattermék szerinted, válasz:
"Ilyen "design"-al megáldott házakat tucatjával lehet találni...nem kell hozzá túl sok tervezői munka ugyanis, hogy összehozzanak egy ilyet...
" szóval semmi válasz nem jött, csak a trollkodás tovább
-
Jim-Y
veterán
válasz
blackydan #20 üzenetére
Egyébként szerint nem rossz dolog, hogy most kijött ez a ház, nyilván nem a legjobb, és nyilván nagyon megosztja az embereket, de ilyen stílusú ház, ebben az árszegmensben nem sok van, ha van.. nekem az Elite 335 is nagyon tetszik, láttam élőben is, de örülök, hogy az alsó kategóriában is van már ilyen minimal-designú ház
Egy FSP HEXA-val el tudnám képzelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest