Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem tetszik,egyszerü és nagyszerű,minöségi ház nem túl drágán.Remélem lesz nagyobban is.
-
törölt tag
"Nekem ilyen Lian Li házam van, és azért csak visszafordulok mindig az ajtóban vetni egy pillantást a házra, szerintem a szobám dísze is egyben..."
Nekem is ilyen van, én viszont beraktam az íróasztalba egy ajtó mögé.
Játék közben persze kinyitom azt az ajtót, hogy tudjon szellőzni. -
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #59 üzenetére
Lehet, hogy nem ide tartozik, de én mrá kezdem azt felismerni, hogy élőben minden ház jobban néz ki
Nekem ilyen Lian Li házam van, és azért csak visszafordulok mindig az ajtóban vetni egy pillantást a házra, szerintem a szobám dísze is egyben, ezzel csak azt akarom mondani, hogy a képről ocsmánynak tűnő házról is kiderülhet , hogy a "még elmegy" kategória élőben^^
-
Neovenator
senior tag
Bocs, de ez nem a "csicsamentes", hanem a "szimplán igénytelen és ronda" kategória. A feljebb emlegetett chieftec kiváló példa, de nézz körül nyugodtan a mai codegen típusok közt is.
A primitív, műanyag előlap és az abba belesajtolt bazinagy felirat pedig pont a Lian-Li-vel kapcsolatos aggályaidat teszi semmissé.
Meg kéne tanulni, mi az a stílus...vagy legalább felismerni a stílus hiányát és nem összekeverni az igénytelen kivitelezéssel... -
Jim-Y
veterán
válasz
szilagyiv #42 üzenetére
Szerintem meg ilyen házakból van egy tucat a piacon, csak márkákat említve, és nem a minőségüket zapulva, csak a stílusjegyeket:
CM, Sharkoon, Antec, Aerocool, Xigmatek, TT ezen gyártók főbb írányvonala pont a te ááltalad stílusosnak tekintett ledes, normál ház.Nem akarok összeveszni senkivel, egyébként ez a FD ház nekem sem jön be, de azt nem tudom szó nélkül hagyni ha valaki pont ezt tucatozza le, vagy tucatozza de akkor mutasson még egy ilyet ezen az áron ...
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #37 üzenetére
Nekem azzal semmi bajom nem lenne, ha beírnád, hogy neked nem tetszik, és hogy ilyet biztos nem vennél, ez a saját véleményed lenne ami abszolút a magánügyed. Ellenben jössz trollkodni, hogy ez tucattermék, és hogy egy rakat fos, mire visszakérdezek, hogy akkor mi a nem tucattermék szerinted, válasz:
"Ilyen "design"-al megáldott házakat tucatjával lehet találni...nem kell hozzá túl sok tervezői munka ugyanis, hogy összehozzanak egy ilyet...
" szóval semmi válasz nem jött, csak a trollkodás tovább
-
dabadab
titán
válasz
dízelracer #48 üzenetére
Az USA-ban az AFA (ami amugy is csak par szazalek) nelkuli arat szokas megadni, mifelenk meg a brutto, 20% kornyeki afaval terhelt arat.
Egyebkent eloben szerintem nem lehet olyan nagyon gaz, mert eleg kicsi haz, akkora feluletu csirkehalo
meg elmegy.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na ez minden hibától mentes mATX ház!
Ugyanettől a gyártótól. Sajnos magyar beszerzési forrást / árat nem találok sehol sem.... -
dízelracer
őstag
Amikor megláttam a képeket felhördültem, hogy mi ez a home made tákolmány a ház elején. Szerintem baromi ocsmány. Egy mercury ház csirkehálóval az elején fele ennyibe sincs és ugyanezt tudja.
"A Fractal Design Core 1000 ajánlott fogyasztói ára 35 euró, vagy 40 dollár lesz."
Azt meg, hogy? 35 euro = 9318 forint, 40 dollár = 7505 forint (MNB középárfolyamon számolva). Ez nem kis eltérés.
szerk: na jó, annyira azért nem ocsmány de szerintem a széptől is távol van: [link]
-
törölt tag
-
szilagyiv
senior tag
Na most megnéztem mégegyszer a képeket, hátha rosszul láttam valamit.
Továbbra is fenntartom, hogy stílusjegynek nyomát sem látni ezen a házon, pont olyan, mint bármelyik hitvány-tucatmárka. Unalmas kockaházakból van felhozatal rendesen. Ja, hogy a belseje feketével van fújva...ahh mekkora dizájn.A gémer ledcsicsa IS tucatul nézhet ki, mint ez.
a rend kecvéért: nekem egy ThermaTake Element T van (mert jó minőségű és kedvező árú), a hülye pirosledes ventilátort figyelmen kívül hagyom
-
Angel1981
veterán
válasz
bekes.andras #2 üzenetére
Igen, el kéne már végre felejteni a felső tápos házakat...
-
Kronos3000
senior tag
Nem praktikus,nem tetszik...
-
dabadab
titán
Azok a gombok a ledekkel meg az ODD és FDD helyek elég csúnyán néznek ki és a Lian Li felirat sem hiányozna róla, viszont ezek nélkül tényleg csak egy fémdoboz lenne. Ezek azok az apróságok, amiket nem nagyon éreznek egy csomó gyártónál.
Nem mondom azt, hogy ez a Core 1000 hibátlan vagy akár különösebben szép lenne (így képről az ODD takarók megvalósítása pl. nem sikerült valami jól, eléggé elüt meg látszik, hol van illesztve a rács), viszont jóval több gondolat van a formatervében, mint ebben a Lian Liben.(#37) Neovenator: ki gyárt még ilyen csicsamentes házakat, főleg "tucatjával"?
-
Silenzio
addikt
válasz
Neovenator #36 üzenetére
Ilyen randát a Főnökteknikánál sem látsz.
-
Neovenator
senior tag
Ilyen "design"-al megáldott házakat tucatjával lehet találni...nem kell hozzá túl sok tervezői munka ugyanis, hogy összehozzanak egy ilyet...
Persze az anti-design is design, elfelejtettem, hogy posztmodern világban élünk, ahol minden tudatos művészi kifejező eszköz, még az is, ami nem.
-
shteer
titán
szépnek nem mondanám. stílusosnak se. inkább az egyszerű szó illik rá
-
kerelo
aktív tag
Én sem szeretem a csilivili ledes házakat,de azért ez már nekem is túlzás.Tényleg olyan mint egy régi Videoton hangfal
És azt sem értem hogy minek adnak ki 2011-ben alsó tápos házat,9 cm-es hátsó venti hellyel?
Ez lenne Fractal Design első "alsó" kategóriás háza.?Hát szerintem ezt kár volt erőltetni csak azért mert olcsó lesz.Számomra felejtős.Akkor már inkább CM 335
-
alienpapa
senior tag
A cm690et nem adnám oda érte, az tuti...
-
Sotho
őstag
Kéne. vízhűtés 2x12 -es radija beférne előre.
-
ABee
tag
Szeretem a fraktál házait, mert jól néznek ki de ez kicsit úgy fest mint egy régi Videoton hangfal.
-
ndavid
tag
válasz
vsgaborr11 #8 üzenetére
Thx!
-
Jim-Y
veterán
válasz
blackydan #20 üzenetére
Egyébként szerint nem rossz dolog, hogy most kijött ez a ház, nyilván nem a legjobb, és nyilván nagyon megosztja az embereket, de ilyen stílusú ház, ebben az árszegmensben nem sok van, ha van.. nekem az Elite 335 is nagyon tetszik, láttam élőben is, de örülök, hogy az alsó kategóriában is van már ilyen minimal-designú ház
Egy FSP HEXA-val el tudnám képzelni
-
banhammer
veterán
válasz
yakuza.tora #10 üzenetére
Ok, meggyőztél.
-
szilagyiv
senior tag
Aaargh....!
Pont az ilyenekre gondoltam az előző Lian-Li csigaházas cikk kapcsán.
Hát miez!? Ez egy hiheteltenül-otrombán-ronda-és-tucat-aljatermék!Köhm. Szóval csak annyit szerettem volna mondani, hogy ezt a "stílusosságot" nem tudom értékelni.
-
z0d1AK
nagyúr
Hmm. 9990-ért nem is rossz.
-
Locutus
veterán
Akinek ezt a házat eladják stílusosként, az meg is érdemli
-
tlac
nagyúr
a képeket meglátva az volt az első gondolatom, hogy ok, itt a hátulja, de miért nincs kép az elejéről?
-
banhammer
veterán
Mi ebben a házban a stílusos?
-
vsgaborr11
tag
boldog 1000.-et papa!
-
yakuza.tora
addikt
Korrekt kis házikó, és a méretéhez képest a szellőzése is rendben van!
-
sp@rtan
senior tag
ez kell nekem. usb3-mas csati elfért volna még, az
elejéreoldalára de 10-12k-ért teljesen jó így. -
T_Stark
őstag
Az oldalsó gombok tényleg nem túl jók ha olyan asztalba teszem a házat ahol jobb oldalról nem férek hozzá
Meg gondolom nem is lehet valami csendes ilyen full rácsos előlappal.
De legalább jól néz ki, nem az a giccses valami amiktől agybajt kapok. -
Probber
őstag
Valószínű, hogy ez lehet a Fractal Design első "alsó" kategóriás háza.
-
bekes.andras
tag
Ilyenkor mindig megörülök, hogy vannak olyan cégek, akik még figyelnek a formákra. A tápot tehették volna alulra, az oldalsó csatlakozók viszont nem feltétlen praktikusak...
-
Akos96
senior tag
A rács az elején annyira nem tetszik, de azon kívül jó kis ház. Az ára sem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged