- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Az a gyorsítás amit mondasz. (alap hogy hogy ki van kapcsolva!) Ráadásul annyi még nem is elég! (xp alatt) Kell egy registry fix is. Accelfix néven guglizz rá.
Amiről én beszélek az az a jelenség amikor húzol egy vízszintes vonalat, (mondjuk legjobb a paint nevű "professzionális tesztprogramban" kipróbálni
) és az egér pixel pontosan kiegyenesíti mintha vonalzó mellett húztad volna. úgy vettem észre ezt az újabb, kimondottan gamer egerek mind csinálják és sajnos driver nélkül is. Ez jól jöhet ha meg kell fordulnod hirtelen, de ha pl. alacsony ívben emelkedő vonalat kell húznod (pl lekövetni vkit ugrás közben) akkor kimondottan kellemetlen mert nem oda megy célkereszt ahova az egeret húzod. Persze megszokás kérdése, de szerintem nem véletlen az IME 3.0 sikere, az még nem egyenesít ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest