- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Mi a rákért csinálnának desktop alkatrászekből (atom, és barátai) kézikonzolt?? Gondolkodjatok már kicsit. Az X3000 meg kb. a mostani PSPvel van egy szinten, ha nem gyengébb.
Esetleg egy Snapdragon vagy egy nVidia Tegra az amire esélyt látok, de szerintem a Sony saját chipeket (CPU és GPU, esetleg egybe a kettő) gyártat, legalábbis az eddigi konzoljai alapján.
A teljesítményt én valahova a PS2 és a PS3 közé pozicionálnám, egy Radeon 9800 vagy GF6600GT szint (480p max felbontáson) még akár reális is lehetne, hiszen már a PSP is tud "majdnem" PS2 grafikát. Az érintőkijelző meg borítékolható, hiszen netezéshez muszáj lesz, meg trendi is. Én ezenkívül még 3G-t jósolok, 720P videolejátszást, 8-16G flash memóriát és MS-en (és online) terjesztett játékokat, valamint sokkal nagyobb PSN integrációt jósolok. Aztán vagynem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest