- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Méreteket miért nem adnak meg?! Az AMD oldalán is hiányoznak ezek az adatok, totál gáz.
Redditről: Dimensions: (W)136mm x(H)159.4mm(D)96.3mm(with fan).
-
figoa
tag
válasz
hypno skate #16 üzenetére
igen,de teljesen esztetikus is lett (mar akinek ez az)
-
wsanyi
aktív tag
Az intel? Mióta ad az intel a K-s procikhoz hűtőt??? Az AMD pedig mióta nem ad a Nem X-es Ryzenhez? Kivéve 1500X, ahol szintén ad, mert 65W a TDP-je.
@IntelliSense #23:
Erre gondoltál?
Akkor valószínűleg igen. Godnolom, AM3+/FM1/2/2+/AM4 kompatibilis a klipsz miatt (a kép szerint nem csavaros megoldás).
-
törölt tag
7700K-val kompatibilis ?
-
Dvix
senior tag
Jól néz ki. Idehaza még nem találkoztam külön csomagokban ezekkel a coolerekkel. Az én AM4-emhez a BeQuiet totony hűtőm még passzol is dizájnban! De meg kell hagyni egy ilyet én is megnéznék/hallgatnék magamnak.
-
Hg3X
tag
Nagyon fenszi, meg RGB meg minden, de szerintem ha én pénzt adnék ki egy hűtőért, akkor az ennél tuti, hogy komolyabb lenne...
-
törölt tag
Esetemben a memóriák miatt nem kompatibilis a lappal csak a legkisebb (spire), így tényleg csak ajtót támasztani lett volna jó ha nem "üres dobozzal" jön a CPU.
Pont emiatt, az alaplap-memória-CPU megérkezése után volt értelme hűtőt keresni hozzá.
Hatalmas szerencsém volt, mert az egyetlen kompatibilisnek ítélt hűtővel, mindhárom kiterjedésében mm-nél is kisebb hely maradt a hűtő és a ház egyes pontjai között. -
Tuvok85
csendes tag
Amit én kaptam a Ryzen 3 hoz még "TURBO" sebességen is hangtalan. Full sebességen meg épp hogy hallani, úgy hogy nincs a házon az oldallemez.
-
hypno skate
senior tag
Ez szinte ugyanaz a hőcsöves hűtő, amit már vagy 15 éve csomagolnak a combosabb processzorok mellé (na jó, a lamellák kicsit nagyobbak), csak végre azt a kis 70 mm-es 6000-et pörgő turbinát lecserélték egy értékelhető méretű ventilátorra.
Amit már én is megtettem évekkel ezelőtt.
-
mepet
addikt
Minek az RGB? Ki akarja, hogy intel színűen világítson az amd-t?
-
TIT
veterán
-
Blazs120gl
aktív tag
"És mi lesz a következő "gamer" kiegészítő? Rúzs meg szempillaspirál?
"
Ááááh. Homokozólapát, vödör, focilabda. Az AMD szerint úgy is mindenki hülye, aki nem bányászik(kicsit sarkítottam, de csak egy kicsit
), tehát aki játszani akar, az menjen le a grundra.
-
Taranti
senior tag
És mi lesz a következő "gamer" kiegészítő? Rúzs meg szempillaspirál?
-
törölt tag
Én örültem, hogy nem kaptam 50 usd értékű ajtótámaszt a CPU-hoz, az viszont kellemetlen volt, hogy start után hónapokat kellett várni, mire lett választék AM4 kompatibilis toronyhűtőből.
Következő szériánál szerintem már bőven megfelelő, ha külön kell megvásárolni valamelyik megoldást. -
Tyrel
őstag
Azt lehet tudni hogy az elvileg pár hónapon belül érkező Ryzen 2-nél mi lesz a stratégiájuk? Az X-esekhez megint nem fog járni semmi sem?
Igazán ha proci mellé adják ezeket, gyári hűtőnek sztem kifejezetten jó megoldások és értékelendő, hogy foglalkoznak ezzel is... deee a kompetitív CPU hűtő piacon, önálló termékként, azért már elég más a helyzet.
-
-
Valdez
őstag
Hát 39 db-t nem mondanék halknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest