- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Egyszerű a megoldás, nem polarizált napszemüveget kell használni
-
troviko
senior tag
Anno az LG G4-en sorba égtek be a sima LCD panelek. Ezek után nem csodálom, hogy ezt is eltolják.
Amúgy ez a Pixel egy szégyen. Nem csak azért, mert rossz minőségű, hulladék, de már a tervezőasztalin is tökéletesen ellenpéldája lett mindannak, amiért az Androidot szeretjük.
Ennek a telefonnak a létezése is egy sértés, a Google-tól, mint az Android bástyájától meg különösen. -
Petyyyyy
addikt
Annál is szomorúbb, mert így aztán tényleg nem tudom miféle bazi telefont/phabletet vegye.
-
Remekelek28
őstag
válasz
WinstonWolf #31 üzenetére
Már megoldódott a zy csere,angolra lett állitva
Viszont nálad látok inkább tévedést,vagy pontatlanságot.
Minden eus készüléket szervizel az LG.
A következő,hogy 1 éven túl is szervizel,erre élő példa vagyok,mivel a flex 2-met ami német régiós 1,5 év után is javitották alaplaphibával úgy ,hogy a kereskedés már megszűnt. Sőt,hogy továbbmenjek ha jogutód nélkül szünt meg cserélik is 1 év után is a telefont.
Pont ezeket pár hete mondták el nekem az LG nél.
Az viszont igaz,hogy szeretnek cserelapot osztogatni,te meg kinlódj a gsm bolttal,mert az meg hátat fordit ilyenkor.De ez már inkább 1 év után szokott történni. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #29 üzenetére
Azért ebben a hozzászólásodban az ékezethiányon és a z-y cserén kívül rengeteg tárgyi tévedés van.
1. Az LG magyarországi szervize csak akkor fogadja be a külföldi készüléket szervízre, ha azt Magyarországon is forgalmazzák hivatalosan.
2. Ezt is maximum 1 évig teszi a vásárlástól. LG telefonokra csak akkor volt 2 év garancia, ha szolgáltatónál vetted. Persze lehet ez azóta változott, de nem hinném.
3. Az LG roppantul kedveli azt a megoldást külföldi telefonok esetében, hogy ad egy magyar nyelvű csereigazolást, mondván, hogy a készülék nem javítható. Ezzel egy lendülettel a készüléket beveszik, te meg mehetsz a szarhoz sírni. Mondjuk a német Médiamarkt-ba. Körbe fognak röhögni.
4. De természetesen nyugodtan meghagytalak volna ebben a hitedben, hiszen úgyis Te döntesz, és ha minderről meg vagy győződve, úgy is én leszek a hülye, aki összevissza beszél... -
Urmy
tag
Nekem van egy LG G4 olyan "játszós" telefonnak, de valami eszméletlen szar a kijelzője egy samsung Oled mellett, igazából nem is tudtam megszokni ( a tragikus üzemidővel együtt) ezért maradt ilyen navigációs, játszós telefonnak, néha folyamatosan töltve közben.
Amugy vannak az LG-nek jó ötletei ezért is örültem, hogy váltottak OLED fele, de kell nekik még pár év ezek szerint mire ezeket a hibákat letudják..
Ennek ellenére jó az irány mert ezek az LCD kijelzők siralmasak.. -
Remekelek28
őstag
válasz
WinstonWolf #28 üzenetére
Ha eus a késyülék,akkor akàr redbullos syàmla is lehet,az LG szerviyeli 2 èvig. A második évben már csak alaplap,kijelyöhibát.
Csak ayt tudnám mi a búbánatos francért cserélödött át a telefonomban a z és y betü. Meg eltüntek a hossyû ékeyetek. Egzik percrõl a másikra.
-
WinstonWolf
senior tag
Mindenesetre bíztató hírek ezek a V30 tekintetében... Ja nem...
Amúgy ezek után tuti csak akkor veszem meg a V30-at, ha érvényesíthető garanciát kapok mellé, ami nem valamelyik Pitt-bull GSM boltjába szól...
-
Teal'C
veterán
válasz
Remekelek28 #26 üzenetére
Közben elolvastam újra a cikket az LG tv az woled. A fene azt a sok betűt az abc ben.
-
Ixion77
addikt
Jó márka az LG, kitűnő klímákat meg OELD TV-ket gyárt, de a telefongyártás az évek óta nem megy nekik. Mondom ezt úgy, hogy három LG telefon is szolgált a családban. A V10 és a G5 még működik, de már mindkettővel vannak problémák... Sokszor újra és újra megadtam az esélyt az LG-nek, de mindig rossz döntésnek bizonyult.
A Google meg most nagyon megszívta velük. A frissen renovált (Nexus -> Pixel) márkájuk anti-Samsung és anti-Apple hírneve nagyon súlyosan károsodik a Pixel 2 XL-lel. Ezután már bárhogy küzdenek, már nem tudják kimosni a köztudatból a "Pixel, a futott még kategória" gondolatot.
Egy IPhone márkanév túl tud élni egy antennabotrányt, vagy egy Note egy akkubotrányt, de egy friss márkanevet (Pixel) az ilyen hibák sajnos bedöntik. Kár érte. -
Teal'C
veterán
válasz
Remekelek28 #21 üzenetére
Nos nemrég volt egy cikk az LG vs Samsung tv kijelzők kapcsán az az LG kijelző nem ugyan ez a poled???
-
Soybex
őstag
Nesze neked lg
-
doooo
veterán
válasz
eazypeezy #17 üzenetére
Költői kérdés volt... De ha nagyon akarod, lehetek szőrszálhasogató is:
Kíváncsi vagyok, hogy mit mondtál meg szerinted? Azt mondtad, hogy jobb ha nem is gyártatnak velük, nos ez nem így lett, a "figyelmeztetésed" ellenére se... itt viszont már arról van szó, hogy problémás lett a kész termék egy alkatrésze. De te konkrétan ilyet nem jósoltál. Szóval akkor? De tessék itt egy imperatív mondat is a sok kérdés mellé, amikkel nem tudsz mit kezdeni: Ne filozofálj, ha nem muszáj!
(Márpedig itt nem muszáj.) -
Ricardo
titán
Most jelent meg, de már most elég sok a gond vele. Ezt nem tudom hogy hozták össze.
-
eazypeezy
tag
Utálom mondani, hogy én megmondtam, dehát...
-
forgonati
őstag
Ha az 1000 dolcsis telefonom kijelzőjébe 2 hét után beégne a navi sáv akkor tuti nagyon kiakadnék. Pofálan összeget kér el a Google ezekért a telefonokért, de normális minőségellenőrzésre meg tesztelésre a piacradobás előtt már nem futja nekik a haszonból.
-
Benetnes
tag
Lényegében az összes pixel saját fényt bocsát ki, tehát nincs szükség ledezésre!
Vagyis a fekete részek nem fogyasztanak áramot mivel inaktívak, ezáltal nyújt jobb kontrasztosabb és takarékosabb megjelenítést ezen technológia!
Részemről IPS párti vagyok a beégések miatt...... -
janeszgol
félisten
válasz
buvartacsko #5 üzenetére
De beeghet. A fokozat nem mindegy.
-
janeszgol
félisten
Innen gratulalok az LG mernokeinek. Nem baj, ha kekes a kijelzo, legalabb napszemcsiben lehet latni.
#2: miert, a poled nem eg be? Az LG-nel az LCD is szellemkepes, ami egy Voda Smart Mininel nem olyan.
-
titta73
tag
válasz
TheBikerider #2 üzenetére
Tényleg sokkal jobb a Samsung, az S7 kijelzője 5 hónap után égett be úgy hogy ki is cseréljék...
Az S5 14 hónap után produkálta, as S3-al nem volt ilyen gondom, az S anno szintén beégett.
A szervizben már csak a vállukat vonogatják hogy ez ilyen, és 2 évig garanciában cserélik. -
Gagyi minőség. Ennyi.
-
Béééla
őstag
Hülyézzetek le nyugodtan, de az OLED nem arról szólt hogy egy pixel "egy" (három-négy) LED?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest