- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
Parallaxis #105 üzenetére
Az a lenyeg h nem vagyunk egyformák. Halaajoistennek.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #82 üzenetére
Attól én még kivàncsi lennék egy A9-es droidra,vagy egy exy8/SD820 szifonra, bàr tudom ilyen sosem lesz.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #70 üzenetére
Android alatt összeszarnà magàt az a CPU, de IOS alatt az a 8 mag kicsit többet ki tudna hozni nem gondolod? Teljesen màs a 2 OS így nem is értem a 2vs8 mag összehasonlítàsodat.
-
m1lan
őstag
válasz
Parallaxis #24 üzenetére
Ugye emlékszünk a Galaxy Tab és az iPad 2 esetére, mikor a Samsung visszavonta a kiadott terméket, mert túl vastag, ormótlan eszköz volt az első változat, majd a javított eszközről a konkurencia kinézete köszönt vissza pár hét múlva.
Emlékszünk, akkor jött rá a Photoshoppolhatnék az Apple-re
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #48 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #24 üzenetére
Te mindig érzed a késztetést, hogy valami hülyeséget mondj, igaz?
-
válasz
Parallaxis #24 üzenetére
Emlékszem egy reklámfotóra, nem tudom melyik gyártó volt, de a készülék mellett a fülhallgató zsinórja is pontosan úgy volt beállítva, mint az akkor futó Apple terméké. Akkor gondoltam azt, hogy ez egy kicsit már túlment a határon.
-
jacis
nagyúr
válasz
Parallaxis #24 üzenetére
+1
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #24 üzenetére
Ugye tudod hogy ez így, ilyen formàban nem igaz?
-
lezuvius
őstag
válasz
Parallaxis #24 üzenetére
Egy S3 mégis hol és miben hasonlít bármely Apple termékre? Most komolyan... S-S2 miatt megkapta a Samsung a büntit de most ezt az S3-at nemtudom hova tegyem,mert itt van egy mellettem és se a fiókban levő i4-re de még a kezembe levő i6-ra se hajaz... Kicsit fura na... Bennem megkérdőjeleződik a bíróság elfogulatlansága... Persze lehet itt jönni a hazai pályával meg hasonlókkal de attól még na...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest