Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz lezuvius #22 üzenetére

A vicces az, hogy sokan nekiállnak itt kommentelni, de annyi eszük nincs, hogy rájöjjenek, hogy ez csak jelképes dolog, mivel az említett készülékeket már rég nem forgalmazza a Samsung.

Tetszik, amikor páran itt leszólják az Apple-t, de az fel sem merül, hogy a Samsung biza azért van ott a mobilpiacon ahol, mert időben lépett és nem töketlenkedett, mint a többi gyártó és szemrebbenés nélkül lemásolt mindent, amit az Apple kitalált.
    A készülékek kinézete, a csomagolásuk, a tartozékok kinézete, sőt még a reklámfilmek is (még arra is ügyeltek, hogy a színészek is azonosak legyenek).

Ugye emlékszünk a Galaxy Tab és az iPad 2 esetére, mikor a Samsung visszavonta a kiadott terméket, mert túl vastag, ormótlan eszköz volt az első változat, majd a javított eszközről a konkurencia kinézete köszönt vissza pár hét múlva.
    De a Galaxy S és az iPhone 3GS közötti hasonlóság mellett sem lehet azért szó nélkül elmenni.

A vicc az, hogy ezeket nem lehet semmi módon megtámadni, ezért voltak az Apple oldaláról a téglalap és lekerekített sarkak előhozva, mert ez volt az a terület, ahol jogi úton meg lehetett ragadni a Samsung grabancát.

---

Lehet itt köpködni, de, ha nincs az Apple, nincs az iPhone, akkor ma tuti nem így nézne ki sem az Android, sem az átlagos okostelefon.
    Én tojok az egészre, mert nekem nem fáj, de elismerem, hogy jogosak voltak a perek. Ami viszont undorító, hogy látványosságot csinálnak egy perből, ami gyakorlatilag a résztvevőkön kívül senkit nem érdekelne, ha nem lenne benne érintett az Apple.

• szasza87

tag

válasz lezuvius #4 üzenetére

Erre még én sem tudtam rájönni soha, de szerintem teljesen mindegy! Ha csinálna a Samsung egy háromszög alakú telót akkor arra is kitalána az Alma gyorsan valami szabadalmat! ;]
    Millió egy gyártó van akinek van iphone-ra hasonlító telója sőt egy az egyben iphone klónok, de mégis csak a legnagyobb vetélytársat éri meg perelni...! Gondolom csak van haszna belőle mindkét gyártónak mert évek óta ez megy és amíg létezik a két cég szerintem menni is fog!
    Már csak arra lennék kíváncsi mi történne velük egymás nélkül! :D

Új hozzászólás Aktív témák