- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebuci
tag
Azért még nem fogok a jaguar helyett Peugeot - t venni, csak azért mert a motort a jaguarba is a Peugeot gyártja. Senki nem vonja kétségbe azt amit a Samu letett az asztalra. Egy nagyon jól megszervezett, a piacot vezető vállalat aki rengeteg más cégnek szállít be olyan alkatrészeket amiket azok nem képesek vagy nem akarnak legyártani. De azt is el kell ismerni, hogy magasan nem tudnak úgy optimizálni mint más cégek, pl a HTC. Én nem azért fogok egy terméket megvenni mert piacvezető. Le se xarom. A Peugeot eladása is nagysagrendekkel különbözik a jaguarétól, beszállít alapvető alkatrészeket és nincs is túlárazva. Én mégis a jaguart választanám, ami nem azt jelenti, hogy sok más millióan ne a Peugeot mellett tartanának ki.
-
bebuci
tag
Én például soha többé nem veszek samsungot. Túlárazott telefonok. Ha már nem szégyelnek elkérni 700 eurót egy csúcskészülékért, akkor írjanak már egy olyan softot rá, amelyik nem a HTC entry level kategóriája. Hiába a nagy hardver, ha úgy működik mint egy 4 éves modell. Ki szarja le az igényeket? Nem az akire minimum 6 hónapot kell várni, hogy egy trágya softot frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A februári pénzügyi jelentés szerint minden eddiginél kevesebb bevételre tett szert a tajvani vállalat, még a januárt is alulmúlták.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest