- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebuci
tag
Azért még nem fogok a jaguar helyett Peugeot - t venni, csak azért mert a motort a jaguarba is a Peugeot gyártja. Senki nem vonja kétségbe azt amit a Samu letett az asztalra. Egy nagyon jól megszervezett, a piacot vezető vállalat aki rengeteg más cégnek szállít be olyan alkatrészeket amiket azok nem képesek vagy nem akarnak legyártani. De azt is el kell ismerni, hogy magasan nem tudnak úgy optimizálni mint más cégek, pl a HTC. Én nem azért fogok egy terméket megvenni mert piacvezető. Le se xarom. A Peugeot eladása is nagysagrendekkel különbözik a jaguarétól, beszállít alapvető alkatrészeket és nincs is túlárazva. Én mégis a jaguart választanám, ami nem azt jelenti, hogy sok más millióan ne a Peugeot mellett tartanának ki.
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
-
bebuci
tag
Akkor az nem túlárazott? Én úgy fogalmaznék, ennyi egy készülék ami jól működik. Addig amíg nem több a konkurencia árazásánál, és hozza azt vagy esetenként a jobb szintet, addig nem túlárazott
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
bebuci
tag
Én például soha többé nem veszek samsungot. Túlárazott telefonok. Ha már nem szégyelnek elkérni 700 eurót egy csúcskészülékért, akkor írjanak már egy olyan softot rá, amelyik nem a HTC entry level kategóriája. Hiába a nagy hardver, ha úgy működik mint egy 4 éves modell. Ki szarja le az igényeket? Nem az akire minimum 6 hónapot kell várni, hogy egy trágya softot frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest