Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #147 üzenetére
most láttam élőben a one mini-t.
hát dettó ilyen, mint az utolsó m8-as képeken lévő készülék.
nézzétek meg!
annyi különbséggel, hogy a felső hangszórónál nincs ott az asszimetrikus hangszóró.
élőben azért összességében a fizimiskája jól néz ki, viszont tényleg nagy alul és oldalt a kihasználatlan hely a kijelzőnél, így ha lehet így fogalmazni, nem annyira trend-i...... de csak ebből a szempontból! -
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #145 üzenetére
Ha ezzel buknak az szerintem már "végzetes" lesz... Hiába nyomatják a középkategóriás rizsát, de ott még ennél is sokkal nagyobb a konkurencia akikkel szemben sokkal jobb ár/érték arányt kéne felmutatni.
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #140 üzenetére
Most olyan hírek keeringenek, hogy 4,7 colos marad a képernyő 8ez nekem rossz hír, min. 5 colt vártam volna) ill. nem lesz ujjlenyomatolvasó (ez jó hír). Állítólag csalódást keltő lesz az M8, mintha One One x "fejlődést" látna az ember.
De lehet, hogy ezek csak dezinformációk, viszont fekete szín nem lesz, de a sötétszürke alig sötét, nem értem a HTC-t... -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #130 üzenetére
Akkor úgy pontosítok, hogy a HTC-nél alapelvárás, mégpedig azért, mert a képernyő szélén nagyon vastag volt a fekete keret az M7-nél, alul pedig a fekete sáv most szoftveres gombok mellett elfogadhatatlan. És a HTC logó felett és aalatt az M8-nál akkora a hely, mint az M8 felirat, valaki lemérte.
Egyébként az S3-asnak 4,8 colos képernyője volt, ugyanakkora házban 5 colt helyezett el a Samsung az S4-esnél.Nyilván megnézem én is majd élőben, de ez a méret már óriási és aránytalan hosszú, Z1-féle behemót...
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #130 üzenetére
"egyik gyártónál sincs olyan hogy a fizikai méret nem változik, csak a kijelző mérete"
s3 -> s4 fizikai méret csökkent, kijelzőméret nőtt
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
Tökéletes telefon valóban nincs (ha van is, 1 év múlva már nem az
), de az szerintem alapelvárás volt, hogy 2014-ben ugyanabba a házba rakják bele e az 5 colos kijelzőt.
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #124 üzenetére
Szerintem az élőben nem lesz olyan szép, a műanyag azért le fog rontani belőle.
Az M8 pedig HTC One (2014) lesz minden bizonnyal. Bár ha tényleg így fog kinézni, akkor a HTC One (2012) sokkal találóbb lenne... -
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #124 üzenetére
Annyit kellett volna a Onehoz nyúlni, hogy a gombok a kijelzőre költöznek, a HTC logo a mikrofuratokban rajzolódik ki alul vagy felül, és egy leheletnyit finomítanak a formán, vékonyabb káva, 5" Full HD, azonos méret mellett. S800 vagy 805, jobb Ultrapixel kamera kicsit nagyobb felbontással, jobb akksi, hangszóró, 4.4.2 és Sense 6, 64Gb tárhely 2 vagy 3 Gb ram.
Ez lett volna számomra "A Tökéletes" készülék....
Esetleg kicsit jobb hangerő gombok, kicsit határozottabb nyomásponttal.
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117 üzenetére
Igen, de a megtévesztő prototípusok is, mint pl a tvalyi M7-nél, arányaiban ugyanolyan nagyok kb. És sajnos a kiszivárgott sokféle tok is ezt a csúnya formát mutatja.
Én nem értem, mit képzeltek a HTC-nél, a fém nagy durranás volt, de ellőtték ezt a puskaport tavaly, úgyhogy az már nem fog nagyot szólni, most kellett volna jönnie a finomhangolásnak, szép vékony kávával, nagy képernyővel. Az mindent vitt volna. -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #113 üzenetére
Ez ugyanúgy néz ki, mint a múltkori kiszivárgotatás, lehet, hogy ezt a prototípust adták körbe tesztelni. Reméljük. Bár sajnos gyanús, hogy a DEsire 8 sorozaton is ott van a feleslges fekete logós rész alul.
Viszont így nekem is túl hosszú és az eddigi képek alapján valaki lemérte, min. 7 mm-rel (vagy inkább többel) lesz hosszabb és 4 mm-rel szélesebb, ez így min. akkora lesz, mint a brutális Z1, ami szerintem nagyon messze van egy szép, arányos telefontól.
Egyébként ha marad ez a forma elől, nagy bajban lesznek a HTC-nél, mert az összes nagy angol és német oldalon óriási mértékű a gyűlölet ez ellen a kiszivárogtatott képen látott M8 ellen és a HTC a Amerikában most nagy kampányt akar a One-nek ill. Németországban nagy siker lett a One és ott relatíve sok a One Mini is a nők körében...
A fórumokat tekintve egyértelműen ott van rengeteg pozitív hozzászólás, ahol alsó fekete keret nélküli a kiszivárogtatott kép/photoshop (pl. a nagy felbontású fekete M8 kép vagy a kékvirágos mintás), mert mindenki azt hitte, ez lesz a szoftveres gombok eljöttével.
Egyébként ha már othagyták a böhöm fekete sávot, nem értem, azt miért nem fedték be ugyanúgy fémmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest