Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Kapaszkodókat? Mire célzol?
A One 2013-ban figyelemreméltó belsővel és minden más vetélytársat (iPhone-t is beleértve) háttérbe szorító külsővel jelent meg. De volt néhány apróbb szépséghiba és úgy gondoltam, ezt korrigálják:
- túl vastag keret oldalt és alul-> mivel szoftveres gombok lesznek, örültem, hogy ugyanakkora készülékházba 5 colos kijelzőt raknak (3.évben is 4,7" már kevés lett volna) és vékony káva lesz
- fekete szín legyen elérhető
- kamera távoli képekre is egyen jó és 8 megapixelt érje el a felbontás (ez szerintem rendben lesz)Ehhez képest, a szoftveres gombok ellenére felnagyították a telefont a kávák csökkentése nélkül, széleit csúnyán lekerekítették, asszimetrikus lett érthetetlen módon a hangszóró és nem lesz fekete, aminek még az a plusz előnye, hogy a káva és a fekete logó is egybeolvad a többi résszel (mert ugye az S4-nél, LG G2-nél, i5s-nél a fehér mindenhol fehér, míg a HTC elől nem igazítja kjelző körüli fekete színt a készülék alapszínéhez).
Egyébként a világ összes mobilos fórumán háborognak a csalódott HTC-t szerető fórumozók. -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #140 üzenetére
Most olyan hírek keeringenek, hogy 4,7 colos marad a képernyő 8ez nekem rossz hír, min. 5 colt vártam volna) ill. nem lesz ujjlenyomatolvasó (ez jó hír). Állítólag csalódást keltő lesz az M8, mintha One One x "fejlődést" látna az ember.
De lehet, hogy ezek csak dezinformációk, viszont fekete szín nem lesz, de a sötétszürke alig sötét, nem értem a HTC-t... -
Bar1
aktív tag
Persze, hogy fém lesz, oldalt is az, különben a HTC már most lehúzhatná magát. Még így is gondban lesznek, mert az összes nagy külföldi fórumon nagy a felháborodás az óriási fekete keretes logó és az asszimetrikus hangszórók miatt ill. a túlzótt lekerekítések sem tetszenek a fórumozóknak, gyakorlatilag eddig mindenkinek jobban tetszett a régi One formája.
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #130 üzenetére
Akkor úgy pontosítok, hogy a HTC-nél alapelvárás, mégpedig azért, mert a képernyő szélén nagyon vastag volt a fekete keret az M7-nél, alul pedig a fekete sáv most szoftveres gombok mellett elfogadhatatlan. És a HTC logó felett és aalatt az M8-nál akkora a hely, mint az M8 felirat, valaki lemérte.
Egyébként az S3-asnak 4,8 colos képernyője volt, ugyanakkora házban 5 colt helyezett el a Samsung az S4-esnél.Nyilván megnézem én is majd élőben, de ez a méret már óriási és aránytalan hosszú, Z1-féle behemót...
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
Tökéletes telefon valóban nincs (ha van is, 1 év múlva már nem az
), de az szerintem alapelvárás volt, hogy 2014-ben ugyanabba a házba rakják bele e az 5 colos kijelzőt.
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #124 üzenetére
Szerintem az élőben nem lesz olyan szép, a műanyag azért le fog rontani belőle.
Az M8 pedig HTC One (2014) lesz minden bizonnyal. Bár ha tényleg így fog kinézni, akkor a HTC One (2012) sokkal találóbb lenne... -
Bar1
aktív tag
Újabb rossz jel:
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117 üzenetére
Igen, de a megtévesztő prototípusok is, mint pl a tvalyi M7-nél, arányaiban ugyanolyan nagyok kb. És sajnos a kiszivárgott sokféle tok is ezt a csúnya formát mutatja.
Én nem értem, mit képzeltek a HTC-nél, a fém nagy durranás volt, de ellőtték ezt a puskaport tavaly, úgyhogy az már nem fog nagyot szólni, most kellett volna jönnie a finomhangolásnak, szép vékony kávával, nagy képernyővel. Az mindent vitt volna. -
Bar1
aktív tag
Én is arra látok esélyt, hogy vaalószínűleg ez lesz sajnos. Amikor a One Miniről kiszivárogtak az első képek egy észt oldalról, senki nem hitte, hogy gagyi műanyagkeretes lesz. És lám...
Mindenestre a HTC még annyit tehet, hogy vagy gyorsan ad funkciuót a fekete keretnek (pl. ujjlenyomatolvasó) vagy befedi fémmel és felül korrigálja az asszimetrikus hangszórót. Mivel amúgyis 1 hónappal később lesz a bemutató, arra még ráthetnek pár hetet, így ezeket az apró korrekciókat még meg tudja tenni, bár ez csak szépségtapasz lesz.
Ugyanis a One a legnagyobb előrelépést a külsejével érte el, itt pedig ezzel a megnyúlt formával és a fekete logóval ennek tesznek be. A One sokkal arányosabban néz ki, mint ez, mintha fordított sirrendben adnák ki őket. Ráadásul semmi előrelépés nem történt tavalyhoz képest, amikor ma már mindenki szupervékonby kávákkal ad telefont, egyre jobb képernyő/felület aránnyal, a HTC-nél semmit nem csináltak, hanem arányosan ugyanúgy megnöveltek mindent. -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #113 üzenetére
Ez ugyanúgy néz ki, mint a múltkori kiszivárgotatás, lehet, hogy ezt a prototípust adták körbe tesztelni. Reméljük. Bár sajnos gyanús, hogy a DEsire 8 sorozaton is ott van a feleslges fekete logós rész alul.
Viszont így nekem is túl hosszú és az eddigi képek alapján valaki lemérte, min. 7 mm-rel (vagy inkább többel) lesz hosszabb és 4 mm-rel szélesebb, ez így min. akkora lesz, mint a brutális Z1, ami szerintem nagyon messze van egy szép, arányos telefontól.
Egyébként ha marad ez a forma elől, nagy bajban lesznek a HTC-nél, mert az összes nagy angol és német oldalon óriási mértékű a gyűlölet ez ellen a kiszivárogtatott képen látott M8 ellen és a HTC a Amerikában most nagy kampányt akar a One-nek ill. Németországban nagy siker lett a One és ott relatíve sok a One Mini is a nők körében...
A fórumokat tekintve egyértelműen ott van rengeteg pozitív hozzászólás, ahol alsó fekete keret nélküli a kiszivárogtatott kép/photoshop (pl. a nagy felbontású fekete M8 kép vagy a kékvirágos mintás), mert mindenki azt hitte, ez lesz a szoftveres gombok eljöttével.
Egyébként ha már othagyták a böhöm fekete sávot, nem értem, azt miért nem fedték be ugyanúgy fémmel? -
Bar1
aktív tag
Igen, ez nőiesebb lekerekítés, sajnos, Samsungra hajaz a design egy kicsit elől is. Én azt vártam az M8-tól, hogy tökéletesítik az M7-et, azaz ugyanakkora készülékházban 5 colos képernyő, oldalt is fém keret (ez megtörtént), változatlan forma mellett kicsit vékonyabb ház ill. belsőleg 8-10 megapixeles UltraPixel kamera nagyobb dinamikatartománnyal és távolra is szép fotókkal ill. valahogy SAR-értéket is csökkenthetnék (ez a fém matt nehéz, tudom).
-
Bar1
aktív tag
Marad a ronda, óriási fekete rész alul és az asszimetrikus hangszórók. A fém szép, de kár, hogy feketének hagyták hátul a logót és a műanyag antennakimeneteket.Szerintem a HTC most próbálja menteni a menthetőt, azért szivárogtat, mert óriási a felháborodás minden fórumon a fenti két hiba miatt.
Forrás: Hamdir XDA Developer oldal
-
Bar1
aktív tag
Onnan, hogy az M8-ról írok éppen
Amit írtam, nyilván spekuláció, de az egyik korábban kiszivárogtatott legalapvetőbb dologra épült, hogy oldalt is fém keret lesz.
És most sajnos van egy rossz hírem: az egyik német mobiloldal, a Bestboyz HTC-vel jó kapcsolatokat ápoló, az M8-at ismerője szerzője szerint az alul hatalmas fekete keretes, jó minőségű fénykép sajnos nem kamu. Elmondása szerint furcsa szögből, alulról van fotózva a kiszivárogtatott kép és maga a készülék nem olyan nagy, mint a képen tűnik, kézben tartva kényelmesebb. Viszont korábban valaki összehasonlította a az M8 tokját az M7-ével (egyik képen egymás mellett szerepelt a kettő) és az előbbi majdnem 1 cm-rel hosszabb volt és ugye valamivel szélesebb is...
Talán még annyit lehet remélni, hogy ez egy prototípus és talán még lehet kisebb a sáv, de ezt már csak én teszem hozzá reménykedve, úgyhogy mindenki készüljön fel lélekben a rossz verzióra -
Bar1
aktív tag
Igen, de ez biztos, hogy kamukép. A kettős LED itt egyforma fényű, míg az új M8-on minden bizonnyal olyan lesz, mint az iPhone 5s-en, tehát az egyik sárgásabb lesz. És a keret itt nem fém, pedig már a novemberi, kék kiszivárgott képen is oldalt fém az eddigi műanyag helyett a keret.
Sajnos, pedig ez sokkal kompaktabb, mint a múltkor kiszivárgott. Egyébként ahogy a nagyobb (100 hozzászólás feletti) oldalakon pl. Droid Life, Engadget stb. láttam, mindenhol óriási a felháborodás még a HTC-t szeretők körében is a nagy fekete logó láttán, úgyhogy ha valóban az lesz az új M8 -márpedig valószínű- az nagy bukás lesz a túléléséért küzdő HTC-nek.
És jogos is a felháborodás, hiszen az S4 ugyanakkora mint az S3, de 0,2"-lal nagyobb kijelzővel, az LG G2 szupervékony, hasonlóan a Huawei P6 és a Moto X is. -
Bar1
aktív tag
Ráadásul a két végén a lekerekítés sem tetszik, a One-on szebb, kicsit szögletesebb,. férfiasabb a széle. És mintha kisebbek lennének a fémkeretek is a hangszórónál. Ráadásul hátul is csúnyább lesz a kettős szenzor és a két kamera miatt...
De a fő baj, hogy elől ki kellett volna hagyni a fekete sávot a logóval. -
Bar1
aktív tag
Az orosz oldalon azt írják (Google translator szerint legalábbis), lehetséges, hogy ujjlemyomatolvasó lesz a HTC-logó alatt - ezt a feltevés egyébként 2 hónappal ezelőtt már megjelent egy gazdasági újságban. Ha ez valóban így van, óriási baromság volt adatvédelmi és designszempontból is az Apple hülyeségét átvenni.
-
Bar1
aktív tag
Újabb kiszivárogtatás, HTCFamily.ru-ról, szörnyű ez a nagy fekete keret alul, pedig anélkül gyönyörű lenne, így egy aránytalan behemót lett és a keret sem éppen vékony, az S4 kerete vékonyabb, pedig az ugye tavalyi modell, az S5-é pedig még vékonyabb lesz. Meghülyült a HTC?
-
Bar1
aktív tag
Az egyberakott kettős LED jobban néz ki, de a lényeg az előlap. Jó lenne, ha, ezek is végül hamisítványok lennének és nem lenne az alsó fekete keret, mert a HTCSource sem elégedett az újabb képekkel: "We happen to think that the original HTC One looks a lot better than the leaked images of the M8."
-
Bar1
aktív tag
Azért ez elég cinikus kijelentés: "jó lesz, mert legalább tudnak majd mibe belekötni"
1. Akkor ne adjon feleslegesen támadási felületet a HTC. Azért lettek képernyőgombok, hogy ne legyen túl nagy a telefon,kisebb legyen a keret. Erre alul ugyanúgy otthagyják a hatalmas fekete funkciótlan keretet.
2. Ebbe a topicba a hír lecsengése után azok írtak, akik pozitívan viszonyulnak a HTC-hez és várták az ugyanabba a készülékházba beillesztett nagyobb képernyős telefont, nem fikázó trollok. Szerintem jogos, hogy így csalódást keltettek többünkben az új képek.
3. Jó lenne, ha ez csak egy prototípus lenne, de valószínűleg nem az, mert a november eleji kék M8 is furcsán hosszú volt a One-hoz képest.
-
Bar1
aktív tag
A németek sem értik és nekik sem tetszik ez a megoldás, hiszen így csak egy még hosszabb One lesz: http://www.smartdroid.de/htc-m8-neues-foto-zeigt-erneut-doppel-kamera/
Ráadásul a Nexus 5 ugyanezeket tudja és ott elölről nagyon szép, arányos a készülék, nekem így az M8 egy elnyújtott góliátnak néz ki...
Az onscreen gombok után mindenki azt hitte, tökéletesítik a One-t kávák oldalsó és alsó elhagyásával és lesz egy gyönyörű és arányos telefon, erre iderakják ezt... Ráadásul így röhejes is, hogy ott világítanak az onscreen gombok, alul meg ott az óriási fekete hely. -
Bar1
aktív tag
Egy kis logó még beleférne, de ez sajnos nem az. A logó felett és alatt is van hely bőven, ugyanúgy elfértek volna fizikai gombok, ezért érthetetlen, mi ez a designölő megoldás, főleg, hogy onscreen gombokra tértek át - én csalódott vagyok
:
Olyasmi megoldást vártam, mint ez a korábbi kamukép:
Úgy tűnik, oldalt is fém, viszont így a hangszóróknál látszik az illesztés, ami eddig nem volt (elsőre úgy tűnt, mintha keret lenne körbe, de gondolom, nyilván nem az, csak úgy van kivágva a kép). Valahol azt írták, vékonyabb lesz, mint a One.
Max. 2 hét múlva küldik ki a meghívókat a HTC-től a külön bemutatóra (nem februárban lesz), onnantól számítva másfél héttől már kapható lesz a készülék a boltokban. -
Bar1
aktív tag
Itt egy korábbi előlapi kiszivárogtatás: itt nagyobb a káva, de sajnos ez a reálisabb. De erre rácáfolhatna a HTC!
forrás: [HTCFamily.ru]Egyébként a sok hallgatás után az utóbbi időben hirtelen nagyon sok lett az M8 kiszivárogtatás. Lehet, hogy mégis hirtelenjében bejelentik vagy csak márciusban ugyan, de ezzel a gerillamarketinggel akarják addig fenntartani az érdeklődést, tekintve, hogy a Galaxy S5 premierje 2 hét múlva lesz.
-
Bar1
aktív tag
Ez egyértelműen kamu, látszik, hogy a képernyő utólag van rávetítve ill. az oldalsó keret nem fém, pedig a legkorábbi kiszivárogtatásban már az is az volt:
Viszont itt van egy német blogger, Arne Hess fantáziafotója, aki az eddig kiszivárgott specifikációk alapján készítette el az M8-at (mondjuk ott hibázott, hogy a keretet ő sem alakította át fémmé), itt már szélesebb a káva, ez reálisabb a One korábbi kávájából kiindulva (bár megcáfolhatna most a HTC egy olyan kávával, mint a fekete fake-fotó):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest