Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Én is arra látok esélyt, hogy vaalószínűleg ez lesz sajnos. Amikor a One Miniről kiszivárogtak az első képek egy észt oldalról, senki nem hitte, hogy gagyi műanyagkeretes lesz. És lám...
Mindenestre a HTC még annyit tehet, hogy vagy gyorsan ad funkciuót a fekete keretnek (pl. ujjlenyomatolvasó) vagy befedi fémmel és felül korrigálja az asszimetrikus hangszórót. Mivel amúgyis 1 hónappal később lesz a bemutató, arra még ráthetnek pár hetet, így ezeket az apró korrekciókat még meg tudja tenni, bár ez csak szépségtapasz lesz.
Ugyanis a One a legnagyobb előrelépést a külsejével érte el, itt pedig ezzel a megnyúlt formával és a fekete logóval ennek tesznek be. A One sokkal arányosabban néz ki, mint ez, mintha fordított sirrendben adnák ki őket. Ráadásul semmi előrelépés nem történt tavalyhoz képest, amikor ma már mindenki szupervékonby kávákkal ad telefont, egyre jobb képernyő/felület aránnyal, a HTC-nél semmit nem csináltak, hanem arányosan ugyanúgy megnöveltek mindent. -
Bar1
aktív tag
Igen, ez nőiesebb lekerekítés, sajnos, Samsungra hajaz a design egy kicsit elől is. Én azt vártam az M8-tól, hogy tökéletesítik az M7-et, azaz ugyanakkora készülékházban 5 colos képernyő, oldalt is fém keret (ez megtörtént), változatlan forma mellett kicsit vékonyabb ház ill. belsőleg 8-10 megapixeles UltraPixel kamera nagyobb dinamikatartománnyal és távolra is szép fotókkal ill. valahogy SAR-értéket is csökkenthetnék (ez a fém matt nehéz, tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Quadro FX 570 eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest