Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #147 üzenetére
most láttam élőben a one mini-t.
hát dettó ilyen, mint az utolsó m8-as képeken lévő készülék.
nézzétek meg!
annyi különbséggel, hogy a felső hangszórónál nincs ott az asszimetrikus hangszóró.
élőben azért összességében a fizimiskája jól néz ki, viszont tényleg nagy alul és oldalt a kihasználatlan hely a kijelzőnél, így ha lehet így fogalmazni, nem annyira trend-i...... de csak ebből a szempontból! -
enginev3.0
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #145 üzenetére
Ha ezzel buknak az szerintem már "végzetes" lesz... Hiába nyomatják a középkategóriás rizsát, de ott még ennél is sokkal nagyobb a konkurencia akikkel szemben sokkal jobb ár/érték arányt kéne felmutatni.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem meghagyják a 4 megapixelt
és csak jövőre lesz nagyobb felbontás, erre fogadni mernékHatalmas bukás lesz most ez a telefon, nekem ez a megérzésem
-
Bar1
aktív tag
Kapaszkodókat? Mire célzol?
A One 2013-ban figyelemreméltó belsővel és minden más vetélytársat (iPhone-t is beleértve) háttérbe szorító külsővel jelent meg. De volt néhány apróbb szépséghiba és úgy gondoltam, ezt korrigálják:
- túl vastag keret oldalt és alul-> mivel szoftveres gombok lesznek, örültem, hogy ugyanakkora készülékházba 5 colos kijelzőt raknak (3.évben is 4,7" már kevés lett volna) és vékony káva lesz
- fekete szín legyen elérhető
- kamera távoli képekre is egyen jó és 8 megapixelt érje el a felbontás (ez szerintem rendben lesz)Ehhez képest, a szoftveres gombok ellenére felnagyították a telefont a kávák csökkentése nélkül, széleit csúnyán lekerekítették, asszimetrikus lett érthetetlen módon a hangszóró és nem lesz fekete, aminek még az a plusz előnye, hogy a káva és a fekete logó is egybeolvad a többi résszel (mert ugye az S4-nél, LG G2-nél, i5s-nél a fehér mindenhol fehér, míg a HTC elől nem igazítja kjelző körüli fekete színt a készülék alapszínéhez).
Egyébként a világ összes mobilos fórumán háborognak a csalódott HTC-t szerető fórumozók. -
AS
félisten
Igen most már biztos igy fog kinézni:
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #140 üzenetére
Most olyan hírek keeringenek, hogy 4,7 colos marad a képernyő 8ez nekem rossz hír, min. 5 colt vártam volna) ill. nem lesz ujjlenyomatolvasó (ez jó hír). Állítólag csalódást keltő lesz az M8, mintha One One x "fejlődést" látna az ember.
De lehet, hogy ezek csak dezinformációk, viszont fekete szín nem lesz, de a sötétszürke alig sötét, nem értem a HTC-t... -
enginev3.0
félisten
Egy hét és MWC, remélem ott lesz a HTC
-
Bar1
aktív tag
Persze, hogy fém lesz, oldalt is az, különben a HTC már most lehúzhatná magát. Még így is gondban lesznek, mert az összes nagy külföldi fórumon nagy a felháborodás az óriási fekete keretes logó és az asszimetrikus hangszórók miatt ill. a túlzótt lekerekítések sem tetszenek a fórumozóknak, gyakorlatilag eddig mindenkinek jobban tetszett a régi One formája.
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #130 üzenetére
Akkor úgy pontosítok, hogy a HTC-nél alapelvárás, mégpedig azért, mert a képernyő szélén nagyon vastag volt a fekete keret az M7-nél, alul pedig a fekete sáv most szoftveres gombok mellett elfogadhatatlan. És a HTC logó felett és aalatt az M8-nál akkora a hely, mint az M8 felirat, valaki lemérte.
Egyébként az S3-asnak 4,8 colos képernyője volt, ugyanakkora házban 5 colt helyezett el a Samsung az S4-esnél.Nyilván megnézem én is majd élőben, de ez a méret már óriási és aránytalan hosszú, Z1-féle behemót...
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #130 üzenetére
"egyik gyártónál sincs olyan hogy a fizikai méret nem változik, csak a kijelző mérete"
s3 -> s4 fizikai méret csökkent, kijelzőméret nőtt
-
enginev3.0
félisten
Nem lehet alapelvárás, egyik gyártónál sincs olyan hogy a fizikai méret nem változik, csak a kijelző mérete
Hozzátenném, hogy a One egészen addig nem tetszett míg be nem jelentették, csak jöttek a különféle képek róla, végig ellene voltam ennek a Design-nak, most még is a legszebb telefon
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
Tökéletes telefon valóban nincs (ha van is, 1 év múlva már nem az
), de az szerintem alapelvárás volt, hogy 2014-ben ugyanabba a házba rakják bele e az 5 colos kijelzőt.
-
enginev3.0
félisten
Egyetértek, de tudod mit mondanak... nincs tökéletes, a Te leírásod pedig az lett volna
Tudom, hogy M8 az új One, de így nem kell, ilyen kinézettel, míg egy Desire valami kiváló megoldással (külső) mint anno a One X, simán szóba jöhet, nekem az is prémium hatású volt, mivel nem tejfölös dobozból rakták össze
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #124 üzenetére
Szerintem az élőben nem lesz olyan szép, a műanyag azért le fog rontani belőle.
Az M8 pedig HTC One (2014) lesz minden bizonnyal. Bár ha tényleg így fog kinézni, akkor a HTC One (2012) sokkal találóbb lenne... -
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #124 üzenetére
Annyit kellett volna a Onehoz nyúlni, hogy a gombok a kijelzőre költöznek, a HTC logo a mikrofuratokban rajzolódik ki alul vagy felül, és egy leheletnyit finomítanak a formán, vékonyabb káva, 5" Full HD, azonos méret mellett. S800 vagy 805, jobb Ultrapixel kamera kicsit nagyobb felbontással, jobb akksi, hangszóró, 4.4.2 és Sense 6, 64Gb tárhely 2 vagy 3 Gb ram.
Ez lett volna számomra "A Tökéletes" készülék....
Esetleg kicsit jobb hangerő gombok, kicsit határozottabb nyomásponttal.
-
Bar1
aktív tag
Újabb rossz jel:
-
HUTCHDB
nagyúr
Én azt mondom, hogy szinte biztos, hogy így fog kinézni, de azért élőben biztos másabb lesz, akár kicsit pozitívabb képet is kaphatunk.
A helyzet viszont az, hogy ez a hatalmas kihasználatlan rész 2014-2015- ben már semmi esetre sem fogadható el.
Itt nem egy középkategóriás átlag termékről van szó, hanem a hTc csúcsáról, imázsáról, összességében a cégről, mert ez képviseli a gyártót és erre kellene építenie.... -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117 üzenetére
Igen, de a megtévesztő prototípusok is, mint pl a tvalyi M7-nél, arányaiban ugyanolyan nagyok kb. És sajnos a kiszivárgott sokféle tok is ezt a csúnya formát mutatja.
Én nem értem, mit képzeltek a HTC-nél, a fém nagy durranás volt, de ellőtték ezt a puskaport tavaly, úgyhogy az már nem fog nagyot szólni, most kellett volna jönnie a finomhangolásnak, szép vékony kávával, nagy képernyővel. Az mindent vitt volna. -
Bar1
aktív tag
Én is arra látok esélyt, hogy vaalószínűleg ez lesz sajnos. Amikor a One Miniről kiszivárogtak az első képek egy észt oldalról, senki nem hitte, hogy gagyi műanyagkeretes lesz. És lám...
Mindenestre a HTC még annyit tehet, hogy vagy gyorsan ad funkciuót a fekete keretnek (pl. ujjlenyomatolvasó) vagy befedi fémmel és felül korrigálja az asszimetrikus hangszórót. Mivel amúgyis 1 hónappal később lesz a bemutató, arra még ráthetnek pár hetet, így ezeket az apró korrekciókat még meg tudja tenni, bár ez csak szépségtapasz lesz.
Ugyanis a One a legnagyobb előrelépést a külsejével érte el, itt pedig ezzel a megnyúlt formával és a fekete logóval ennek tesznek be. A One sokkal arányosabban néz ki, mint ez, mintha fordított sirrendben adnák ki őket. Ráadásul semmi előrelépés nem történt tavalyhoz képest, amikor ma már mindenki szupervékonby kávákkal ad telefont, egyre jobb képernyő/felület aránnyal, a HTC-nél semmit nem csináltak, hanem arányosan ugyanúgy megnöveltek mindent. -
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #113 üzenetére
Ez ugyanúgy néz ki, mint a múltkori kiszivárgotatás, lehet, hogy ezt a prototípust adták körbe tesztelni. Reméljük. Bár sajnos gyanús, hogy a DEsire 8 sorozaton is ott van a feleslges fekete logós rész alul.
Viszont így nekem is túl hosszú és az eddigi képek alapján valaki lemérte, min. 7 mm-rel (vagy inkább többel) lesz hosszabb és 4 mm-rel szélesebb, ez így min. akkora lesz, mint a brutális Z1, ami szerintem nagyon messze van egy szép, arányos telefontól.
Egyébként ha marad ez a forma elől, nagy bajban lesznek a HTC-nél, mert az összes nagy angol és német oldalon óriási mértékű a gyűlölet ez ellen a kiszivárogtatott képen látott M8 ellen és a HTC a Amerikában most nagy kampányt akar a One-nek ill. Németországban nagy siker lett a One és ott relatíve sok a One Mini is a nők körében...
A fórumokat tekintve egyértelműen ott van rengeteg pozitív hozzászólás, ahol alsó fekete keret nélküli a kiszivárogtatott kép/photoshop (pl. a nagy felbontású fekete M8 kép vagy a kékvirágos mintás), mert mindenki azt hitte, ez lesz a szoftveres gombok eljöttével.
Egyébként ha már othagyták a böhöm fekete sávot, nem értem, azt miért nem fedték be ugyanúgy fémmel? -
Bar1
aktív tag
Igen, ez nőiesebb lekerekítés, sajnos, Samsungra hajaz a design egy kicsit elől is. Én azt vártam az M8-tól, hogy tökéletesítik az M7-et, azaz ugyanakkora készülékházban 5 colos képernyő, oldalt is fém keret (ez megtörtént), változatlan forma mellett kicsit vékonyabb ház ill. belsőleg 8-10 megapixeles UltraPixel kamera nagyobb dinamikatartománnyal és távolra is szép fotókkal ill. valahogy SAR-értéket is csökkenthetnék (ez a fém matt nehéz, tudom).
-
Xaels
félisten
-
Bar1
aktív tag
Marad a ronda, óriási fekete rész alul és az asszimetrikus hangszórók. A fém szép, de kár, hogy feketének hagyták hátul a logót és a műanyag antennakimeneteket.Szerintem a HTC most próbálja menteni a menthetőt, azért szivárogtat, mert óriási a felháborodás minden fórumon a fenti két hiba miatt.
Forrás: Hamdir XDA Developer oldal
-
-
Shokkolo
addikt
engem nem a 2k -s kijelző fogna meg, hanem pl a 3000-es akku.
a HTCnek valahogy mindig sikerül alulméretezni az akkuit.ugyanakkor az átlag felhasználó aki ugyan sosem látta az eltérést a 2 kijelző között, ami szinte noprmál használat mellett szabad szemmel amúgyis észrevehetetlen... azt akkor is győzi meg h. "heee há ott azt amannak mennyivel több...?! biztos jobb! "
-
Wajk
addikt
hogy teljes legyen a káosz, valami Desire 8 is várható... az MWC-n
5.5"-os kijelzővel... -
Bar1
aktív tag
Onnan, hogy az M8-ról írok éppen
Amit írtam, nyilván spekuláció, de az egyik korábban kiszivárogtatott legalapvetőbb dologra épült, hogy oldalt is fém keret lesz.
És most sajnos van egy rossz hírem: az egyik német mobiloldal, a Bestboyz HTC-vel jó kapcsolatokat ápoló, az M8-at ismerője szerzője szerint az alul hatalmas fekete keretes, jó minőségű fénykép sajnos nem kamu. Elmondása szerint furcsa szögből, alulról van fotózva a kiszivárogtatott kép és maga a készülék nem olyan nagy, mint a képen tűnik, kézben tartva kényelmesebb. Viszont korábban valaki összehasonlította a az M8 tokját az M7-ével (egyik képen egymás mellett szerepelt a kettő) és az előbbi majdnem 1 cm-rel hosszabb volt és ugye valamivel szélesebb is...
Talán még annyit lehet remélni, hogy ez egy prototípus és talán még lehet kisebb a sáv, de ezt már csak én teszem hozzá reménykedve, úgyhogy mindenki készüljön fel lélekben a rossz verzióra -
Bar1
aktív tag
Igen, de ez biztos, hogy kamukép. A kettős LED itt egyforma fényű, míg az új M8-on minden bizonnyal olyan lesz, mint az iPhone 5s-en, tehát az egyik sárgásabb lesz. És a keret itt nem fém, pedig már a novemberi, kék kiszivárgott képen is oldalt fém az eddigi műanyag helyett a keret.
Sajnos, pedig ez sokkal kompaktabb, mint a múltkor kiszivárgott. Egyébként ahogy a nagyobb (100 hozzászólás feletti) oldalakon pl. Droid Life, Engadget stb. láttam, mindenhol óriási a felháborodás még a HTC-t szeretők körében is a nagy fekete logó láttán, úgyhogy ha valóban az lesz az új M8 -márpedig valószínű- az nagy bukás lesz a túléléséért küzdő HTC-nek.
És jogos is a felháborodás, hiszen az S4 ugyanakkora mint az S3, de 0,2"-lal nagyobb kijelzővel, az LG G2 szupervékony, hasonlóan a Huawei P6 és a Moto X is. -
Shokkolo
addikt
ha kihagyják azt a sávot, a htc logót meg odateszik valahogy a hangszóró "rácsra" egész elegáns megoldás lenne
-
Bar1
aktív tag
Ráadásul a két végén a lekerekítés sem tetszik, a One-on szebb, kicsit szögletesebb,. férfiasabb a széle. És mintha kisebbek lennének a fémkeretek is a hangszórónál. Ráadásul hátul is csúnyább lesz a kettős szenzor és a két kamera miatt...
De a fő baj, hogy elől ki kellett volna hagyni a fekete sávot a logóval. -
Bar1
aktív tag
Az orosz oldalon azt írják (Google translator szerint legalábbis), lehetséges, hogy ujjlemyomatolvasó lesz a HTC-logó alatt - ezt a feltevés egyébként 2 hónappal ezelőtt már megjelent egy gazdasági újságban. Ha ez valóban így van, óriási baromság volt adatvédelmi és designszempontból is az Apple hülyeségét átvenni.
-
Bar1
aktív tag
Újabb kiszivárogtatás, HTCFamily.ru-ról, szörnyű ez a nagy fekete keret alul, pedig anélkül gyönyörű lenne, így egy aránytalan behemót lett és a keret sem éppen vékony, az S4 kerete vékonyabb, pedig az ugye tavalyi modell, az S5-é pedig még vékonyabb lesz. Meghülyült a HTC?
-
Bar1
aktív tag
Az egyberakott kettős LED jobban néz ki, de a lényeg az előlap. Jó lenne, ha, ezek is végül hamisítványok lennének és nem lenne az alsó fekete keret, mert a HTCSource sem elégedett az újabb képekkel: "We happen to think that the original HTC One looks a lot better than the leaked images of the M8."
-
Wajk
addikt
+1 új kép a hátlapról...
+1 saját vélemény. Érdekes, hogy már novemberben is feltűnt ez a két kamerás hátlap, de akkor végülis abban maradtak a híroldalak, hogy fake...
-
Wajk
addikt
persze, nem is azt mondtam, csak akkor már jobb a sima ONE, ott legalább a HW gombok helyet hagynak a teljesen kihasználható képernyőnek.
szerintem. ennek a módosításnak nem látom értelmét (nem a szépséget, hanem a hasznosságát tekintve..)majd meglátjuk még mi lesz a hivatalos kinézet...
ha a "kamukép" lenne egy rossz szavam sem lenne, sőt(#80) Bar1: +1 , na valami ilyesmit próbáltam érzékeltetni a mondandómmal, csak nem sikerült.
-
Bar1
aktív tag
Azért ez elég cinikus kijelentés: "jó lesz, mert legalább tudnak majd mibe belekötni"
1. Akkor ne adjon feleslegesen támadási felületet a HTC. Azért lettek képernyőgombok, hogy ne legyen túl nagy a telefon,kisebb legyen a keret. Erre alul ugyanúgy otthagyják a hatalmas fekete funkciótlan keretet.
2. Ebbe a topicba a hír lecsengése után azok írtak, akik pozitívan viszonyulnak a HTC-hez és várták az ugyanabba a készülékházba beillesztett nagyobb képernyős telefont, nem fikázó trollok. Szerintem jogos, hogy így csalódást keltettek többünkben az új képek.
3. Jó lenne, ha ez csak egy prototípus lenne, de valószínűleg nem az, mert a november eleji kék M8 is furcsán hosszú volt a One-hoz képest.
-
Bar1
aktív tag
A németek sem értik és nekik sem tetszik ez a megoldás, hiszen így csak egy még hosszabb One lesz: http://www.smartdroid.de/htc-m8-neues-foto-zeigt-erneut-doppel-kamera/
Ráadásul a Nexus 5 ugyanezeket tudja és ott elölről nagyon szép, arányos a készülék, nekem így az M8 egy elnyújtott góliátnak néz ki...
Az onscreen gombok után mindenki azt hitte, tökéletesítik a One-t kávák oldalsó és alsó elhagyásával és lesz egy gyönyörű és arányos telefon, erre iderakják ezt... Ráadásul így röhejes is, hogy ott világítanak az onscreen gombok, alul meg ott az óriási fekete hely. -
Bar1
aktív tag
Egy kis logó még beleférne, de ez sajnos nem az. A logó felett és alatt is van hely bőven, ugyanúgy elfértek volna fizikai gombok, ezért érthetetlen, mi ez a designölő megoldás, főleg, hogy onscreen gombokra tértek át - én csalódott vagyok
:
Olyasmi megoldást vártam, mint ez a korábbi kamukép:
Úgy tűnik, oldalt is fém, viszont így a hangszóróknál látszik az illesztés, ami eddig nem volt (elsőre úgy tűnt, mintha keret lenne körbe, de gondolom, nyilván nem az, csak úgy van kivágva a kép). Valahol azt írták, vékonyabb lesz, mint a One.
Max. 2 hét múlva küldik ki a meghívókat a HTC-től a külön bemutatóra (nem februárban lesz), onnantól számítva másfél héttől már kapható lesz a készülék a boltokban. -
Wajk
addikt
ja, majd elfelejtettem, az "M8" Mini adatai is kiszivárogtak.
A HTC nem követi a Sony lábnyomát, de így sem lesz annyira gyengus gép...HTC M8 mini (mem_ul): SD400 (1.4GHz x4), 4.5", 720p, 1GB/16GB (+microSD), 13MP/5MP, a/b/g/n/ac, BT4.0, KK4.4.2, Sense6.0, buttons on screen.
— @evleaks (@evleaks) February 8, 2014 -
Wajk
addikt
pár új kép, meglátjuk mi igaz belőle.
Azt én már most sajnálom, hogy a virtuális gombok alatt ott a HTC logó, azaz aligha lesz amolyan széltől-szélig kijelző
bár még meglátjuk... -
FeRRaR1
őstag
Néha több sec volt megnyitni csak a telefonkönyvet, most egy szempillantás, szinte azonnal történik, ha gyorsan hívni akarsz valakit, akkor zavaró volt az a pár másodperc is amit vártál, de én is szerettem a HOXot ennek ellenére.
De a snapdragon az igazi
Szerk:
Itt is megy a sírás hogy miért nem 805.
Emlékszem mikor a One tavaly megjelent, mindenki S4 prora számított és szidta, hogy miért nem S600. Majd mikor kiderült, hogy azzal jön, akkor folytatták, hogy miért nem s800 -
Shokkolo
addikt
Reméljük jó is lesz...
a One-X em cseréjén gondolkozom erőteljesen, de lehet kivárom és majd M8 ha tényleg jó.
(bár egy One -ra még mindig fenem a fogam) -
simihun
aktív tag
brutálisan néz ki, még ha kamu is.
-
BenHans
addikt
on screen buttons
-
edgelaszlo
senior tag
tegyenek már bele egy normális kamerát és eldobálok inden készüléket és only HTC-be váltok, mert külcsíny-belbecs kombóban üt-vág minden mást....
-
halkow
őstag
Qrva jól néz ki ezzel a virtuális gombokkal jaah
-
szebev
senior tag
Van még benne alkatrész? Mert akkor minden napra jutna egy mese.
-
daniel909
addikt
kár hogy fake am egéész jó lenne.
-
ghost364
senior tag
Még mindig nem értem miért nem Snapi 805.
-
blade zte
őstag
Egy-két delikvens eggész véletlen nem gondolta azt, hogy az a másodlagos kamera inkább egy ujjlenyomatolvasó lesz? De ha kamera is, nem egy második x mp-es lesz, hanem éjszakai módra lehet használni vagy ilyesmi.
C$abi: Én meg nem.
-
C$abi
aktív tag
Hát nagyon örülök, hogy végre lecserélték azt az idétlen gombelhelyezést, és a kijelzőn oldották meg, mert ez is egy negatívum volt számomra, hogy vegyek-e HTC-t vagy nem. Persze más is közrejátszott pl.: UltraPixel, frissítési ciklus, hardver gyengesége egy adott terméknél, pl: Desire 300.
Örülök, hogy lesz új, és remélem, hogy ennek csinálnak majd egy normális reklámhadjáratot Samsung módra.
Nagyon várós! -
batai15
félisten
Nem rosz kis telefon így, csak sajna htc.Bár az eggyik legjobb gyártó volt, elég csak a sense felületre gondolni, de múlt időben.
-
BenHans
addikt
Nem hiszem, hogy sok mindenben eltér majd a design a One-tól. Ha már megtaláltak egy tökéletes formát, miért dobnák el?
Öreg hiba lenne mindenhol fémre cserélni a műanyagot, mivel a hátlapon lévő csík is elméletileg azt a célt szolgálja hogy a fém ne árnyékoljon, ezzel rontva a jelerősséget. Szóval körbe még oké, de a hátoldalon kell lennie valami műanyagnak. (nem hinném hogy van más módja annak hogy kiküszöböljék a fém árnyékoló tulajdonságát)
A BB és a One hasonlóságát meg hagyjuk. Nálam volt mindkettő és már a képről is feltűnik a különbség, de ha élőben nézi az ember egyértelmű. Hogy a kézhezvétel utáni tapasztalatokról ne is szóljak...
A kamera meg rosszabb nem lehet mint a One-ban, és mint kiderült azok számára akik kipróbálták az ultrapixel nem is a legrosszabb. Már máshol is írtam, hogy nekem már az megfelel ha egy kicsit jobb képeket lő mint a One X, persze többet várna az ember, de kárpótol 100%-ban kárpótol a HTC csak máshol.
/Ár: A HTC flagshipek soha nem voltak rosszabbak mint a konkurencia, mégis pl a samsungnál 10-15 ezerrel olcsóbban nyitottak. A gyengébb kategóriában ami utoljára igazán megérte a HTC-től az a One S volt. De szolgáltatónál most is van ami a középkategóriából megéri./
-
embe
nagyúr
válasz
pècsimunkás #45 üzenetére
Akkor jól emlékeztem.
-
Bar1
aktív tag
Itt egy korábbi előlapi kiszivárogtatás: itt nagyobb a káva, de sajnos ez a reálisabb. De erre rácáfolhatna a HTC!
forrás: [HTCFamily.ru]Egyébként a sok hallgatás után az utóbbi időben hirtelen nagyon sok lett az M8 kiszivárogtatás. Lehet, hogy mégis hirtelenjében bejelentik vagy csak márciusban ugyan, de ezzel a gerillamarketinggel akarják addig fenntartani az érdeklődést, tekintve, hogy a Galaxy S5 premierje 2 hét múlva lesz.
-
embe
nagyúr
válasz
pècsimunkás #41 üzenetére
Már korábban eljátszották a kínaiak. Kihoztak egy telót, rá kis időre ugyanazzal a formatervvel megjelent a HTC. Talán a One volt.
-
atike
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC #42 üzenetére
Nem az, csak hárommal előtted van a hivatalos cáfolat...
Sajna. Pedig tényleg jól nézne így ki...
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ha ez igaz, akkor nagyon szép lesz.
-
pècsimunkás
addikt
Tisztára olyan mint a Cubot One
!
-
Xaels
félisten
válasz
dreamdancer #36 üzenetére
Szépen becsattogsz a tegnapi M8 hír topikjába és meglátod. Többször volt ott is linkelve, hogy mire lehet a 3D-n kívül használni.
-
AS
félisten
-
A kep fake vagy sem de szemely szerint tetszik, remelem ilyen marad
-
gery2123
őstag
Remélem hogy nem fake, és végre lesz ismét egy jó HTC! Végre szoftveres gombok, keskeny kava, minőségi borítás! Kelllllllll! Egy Google edition is jöhetne :-D
-
Dosi
tag
Ultrapixel, ultraf0spixel everywhere. Kedves HTC attól h 2x5MP kamera lesz benne az nem jelent semmit(értékelem a HTC-től a 3D hatású fotókat). a 3D-s hatású képek...khmm....akkor egy 3D kijelző dukálna mellé
ez már csak vergődés mint a partra vetett halnál akárcsak az ujjlenyomat olvasó... -
törölt tag
Végre tetszik egy HTC, erre kiderül, hogy az is fake...
-
OutsideR
aktív tag
Ha a képek valódiak akkor tetszik a cucc. kifejezetten szép. Kár azért az ultrapixel kameráért.
-
Bar1
aktív tag
Ez egyértelműen kamu, látszik, hogy a képernyő utólag van rávetítve ill. az oldalsó keret nem fém, pedig a legkorábbi kiszivárogtatásban már az is az volt:
Viszont itt van egy német blogger, Arne Hess fantáziafotója, aki az eddig kiszivárgott specifikációk alapján készítette el az M8-at (mondjuk ott hibázott, hogy a keretet ő sem alakította át fémmé), itt már szélesebb a káva, ez reálisabb a One korábbi kávájából kiindulva (bár megcáfolhatna most a HTC egy olyan kávával, mint a fekete fake-fotó):
-
Badboys
őstag
Ezek függvényében azt hiszem marad az One mivel gyűlölöm a kijelzős gombokat. 5" meg már nagy a 4,7 még épp,hogy kategória. Így is gondolkodom az eladásán. Sajnos a 4.4 nem hozta azt amit nagyon vártam az alsó fekete dokk sáv ígéretekhez képest maradt fekete. Nekem nagyon csúnya az fekete sáv. Úgy meg a pixeleket viszik a kijelzős gombok.
-
Xaels
félisten
válasz
dreamdancer #26 üzenetére
Mert nem a 3D miatt lesz a dupla kamera...
A képek meg FAKE-k.
-
embe
nagyúr
Ez a formaterv nagyon bejön. Persze amikor megtudjuk az árát, akkor meg itt fogok én is sírni, hogy mennyire túlárazottak a HTC telók. De akkor is...tetszik.
-
atike
nagyúr
Nagyon tetszik.... Csak a kamera kérdéses....
-
dreamdancer
őstag
Szép, mondjuk a HTC-nek a formatervvel sosem voltak gondjai.
Az a 3D-s cucc viszont már az LG-nek se jött be, nem véletlenül temették el csendben a projektet, vajh' miért gondolják a HTC-sek, hogy nekik jó lesz? Főleg az UltraPixellel.
-
dsr
senior tag
Nagyon durván szép
-
Ricardo
titán
Kíváncsian várom mennyiért fogják adni.
-
pauliboy23
senior tag
Remélem nem fake. Tetszik, de az ára nem fog
-
Peterson_
addikt
Ez egy dummy..de ettől függetlenül jól néz ki
-
AS
félisten
FAKE (hamis)
-
boeing
őstag
Férfias tetszik nagyon.
-
törölt tag
Nem hittem volna, hogy ilyet írok, de tetszik nekem is. Jó kicsik a kávák. Azért is tetszik, mert elég vékonynak néz ki.
Háttér is bejövős -
rootkiller
őstag
KitKat? Dicséretes, de attól félek hogy nem sokáig lesz aktuális a verzió. Az UltraPixel dolgon remélem gyúrtak, mert igen gyenge volt...
-
törölt tag
M8. Tetszik a neve, ausztráloknak ideális.
-
spawn21
veterán
Igaz, hogy fake, de tetszik.
Nagyon várom a megjelenést
-
roli543
őstag
szoftveres gombok...
-
Csapoati
nagyúr
Kimondottan szep, tetszik.
-
Ha droidra mennék ez lenne a tuti befutó ( vagy a z1 compact....)
-
Orcsi
aktív tag
Tisztára mint valami BB ... vagy csak én látom annak ?!
-
Szakiii
addikt
Embertelen szép.
-
M5Norbi
őstag
Nekem nagyon bejön. Nemigen szokott a design érdekelni (pláne mert egy kijelzőből állnak a mai telefonok)
de ez nagyon jó ezzel az igazán keskeny kerettel.Wajk: Akkor ezt túltárgyaltuk
-
pingwin011
aktív tag
Én nagyon HTC-s vagyok, minden évben cserélek aktuális flagshipre, más telefon szóba se jöhet. Vannak ezzel még így egy páran... Ez viszont annyira kb ugyanaz lesz, mint a One, hogy nem csikált meg az a minimális plusz, amit ez nyújtani tud. Szerintem, bár nem tudom, de ezzel sok One tulaj így lesz. Ha lenne annyi különbség, mint a One X és One között ( persze az is már csak elvakultság miatti csere volt ), akkor tudom milyen bolond vagyok, menne a csere, de szerintem ennyire még én sem vagyok az... Vagy legalább külalakban lenne valami...
-
Wajk
addikt
brutál, lehet fake, de pont ezt hiányoltam a One-nál, hogy azt a fekete keretet inkább a kijelzőnek adták volna.... nyami...
update: elméletileg már cáfolat is van...
HTCFamily.ru @HTCFamily_RU跟隨
This photo is fake too. Real M8 have another form of body. It's HTC One with Elegancia ROM and some Photoshop...
2014年 2月 6日 - 5: 15 上午 -
sgs123456
tag
Nekem nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest