- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robiii
tag
Hiányzott is meg nem is, ez a témázhatóság. Mellesleg nekem sosem jutott eszembe, hogy annyira nagyon szükségem lenne rá. Legalább 6-7 éve volt/van Samsung telefonom (drágább és közép kategóriás is), de mindig elvoltam az alap megjelenéssel, Touch Wizzel. De most, hogy bekerült, egyáltalán nem hátrány. Sőt, megbámulnám őket szívesen.
Na majd a következő készülékemen...
Mellesleg másik gyártók telefonjai már a 90-es években is tudták ezt Feature-t, ha valaki nem tudná...!
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm nos a Samsung eröltette TouchWiz biz el avult,gyenge!/izlések,pofonok különbözöek// Már valamit lépniük kellene,igaz a frissitésekben sem jeleskednek!Semmi hir mely eladott ketyerékre ohajtanak frissiteni 5.01 re!Igaz kishazánkban nem érdemes sokat beinvesztálni,mert nem termel sok Profitot!
-
oncsi
őstag
válasz
telemundo #75 üzenetére
Fáj ez a mondat. Nem azért, mert részben lehet akár igaz is.
Hanem a kinai tömegtermelés elterjedése miatt. Így volt ez az elektronika színte minden terén, majd az autóíparban, és most már gyakorlatilag minden termék skálán.
Valahol, valaki kifejleszt, tesztel, gyárt bármit, kinnában lemásolják, törvényesen gyártják belpiacra, majd pofátlanul ólcsón, külföldre (nekünk)
Az árérzékegy piac (mi) meg megveszük a filléres szart, mert majdnem olyan szép, majdnem olyan jó. Miért adnánk érte többször annyit.
Amikor az eredeti gyártó becsődől, akkor meg jön a meglepetés. Vagy mint jelen cikk szerint is, kénytelenek a szar, de a fizetetlen jogdíjak miatt kevesebb megkötéssel, szabadabban értelmezett szabványokkal (mások szerint a dzsunka jobb mert tudja azt is amit a nagyok nem)ólcsobb készülékek ficsöreit másolni.
Félre ne értse senki, nem a kinai cuccokkal van a bajom. Hanem azzal, hogy sokan azt híszik, hogy ha vesznek egy pl telefont, az abbol áll, hogy kifizeti az árát. Pedig egy szolgáltatást is vett, csak azt a kinai készülékek tulajai nem értik.
Egy Samu témázhatósága semmi. Eddig is meglehetett oldani. Az egyszerübb készülékek tervezői (okosan) megteszik a vásárló helyett. És ez bizony nem az ő okosságuk, hanem a Samu rövidlátása. -
telemundo
tag
Témázható tácsvíz, fémházas telók (a-sorozat). Mi történt? A csámcsung kezd felzárkózni a nagy kínai gyártókhoz
-
ctvagyok
őstag
A3 ra 310 eurót írnak, akármennyire is fém 100k forintot nem ér. Persze kezdőár, megm inden, de akkor is középkategória aközepe. Nem 100k pénzért kellene nyitnia. Az A5 meg 120k+, akkor mennyi lesz az A7? 140k? Tavalyi csúcsmodelleket olcsóbban fogják vesztegetni sokkal mint ezeket.
-
AS
félisten
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
maximilian4 #69 üzenetére
Persze, hogy eltértünk, mivel még nem tudjuk pontosan, mit tudtak másik gyártók telefonjai a 90-es évektől...
-
Stunts666
őstag
"Amúgy nyilván nem csak ez alapján választ valaki Samsungot, hanem, mondjuk mert a boltokban csak azt tukmálják rá az emberre."
Igen, mert ezt olvastad fórumon, akkor úgy is van.Nekem ez tapasztalat Telenornál. Desire-nél is és a One-nál is megkérdezte a kedves női eladó, hogy miért nem Samsung Galaxy-t veszek, mert hát igy meg úgy. Mondtam neki, hogy: "ha kiadok 150k+-t egy telefonért, akkor csak tudom, hogy mit akarok venni." Utána már nem erősködött.
Persze, ha alapból Samsung-ért mész be, akkor miért akarná rád erőltetni a Samsung-ot?
-
ctvagyok
őstag
Csak kérdezem, hogy wp meg az iphone jobban támázható mint a tw?
-
Picike8
aktív tag
másik gyártók telefonjai már a 90es években is tudták ezt feature-t!
15
-
halkow
őstag
a lauchetek ettől még virágozni fognakvgondoljunk csak a novára sokak kedvencére
-
-
Zolik
senior tag
válasz
Quasi_modo #58 üzenetére
köszönöm szépen, még 19 kell már csak
-
hue2000
tag
Nagyon várom már a Galaxy A sorozatot
-
Csapoati
nagyúr
Aha... csak másnak nem lehet kritikája a kedvenceddel kapcsolatban, mert azonnal le lesz támadva (hogy nem is kell az, böngészőből is jó, stb. stb.), meg le lesz hülyézve, hogy nem ért hozzá.
Hiteltelen, na.#48: Hagyd, ez nem BB-s hír, ne is csináljuk belőle azt. Bár lenne, aki kedvelné az ingyenreklámot.
#21: Ez nem megfog pár embert, hanem max megtart. Vevői elégedettség növelése.
-
laci_csk
senior tag
Sajnos a legtobbje azt sem tudja mi az "tema" es osszekeveri a launcherrel. Honnan is tudna' mi az ha csak most kapja eloszor. "Ellopjak a samutol" ez fantasztikus megjegyzes. Masoknal valoban mar evek ota van. Mar csak 19 hianyzik
-
batai15
félisten
Rá is fér egyébként a pfozás mert nagynéném s5 telóján az a felület valami okádék.
-
atike
nagyúr
Nem sok olyan dolgot tudok mondani ami hiányzik az alap androidból, de ez az egyik...
Témázhatóvá tehetnék már végre... Nem gondolom, hogy a Samsungtól "lopnának" ilyen ötletet, de nagyon kellene már... Igen, tudom, ilyen launcher - olyan launcher, meg ilyen rom meg olyan rom... De simán bekerülhetne már mint feature az androidba magába...
-
Wapmester
senior tag
Ezt már rég kellett volna, nem értem miért várt eddig a samsung, mikor már az összes gyártó gyári launchere témázható, vagy ennyire megakarták szoktatni a toucwiz-t az emberekkel aztán amikor már megunták akkor tesznek bele témaválasztási lehetőséget?
-
Zolik
senior tag
pls még 20an írjátok le hogy másik gyártók telefonjai már a 90es években is tudták ezt feature-t!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #29 üzenetére
Egy Launcher nem jelent teljes témázást....
De egy launcher alá lehet témákat tölteni. -
myckie2
őstag
"Amúgy nyilván nem csak ez alapján választ valaki Samsungot, hanem, mondjuk mert a boltokban csak azt tukmálják rá az emberre."
Igen, mert ezt olvastad fórumon, akkor úgy is van.
(#28) Kopi31415 Én is ugyan ezt vettem észre.
(#30) Fall-N Galaxy Alpháról hallottál már? Inkább úgy kérdezem kipróbáltad már?
-
maximilian4
addikt
válasz
galaxys80 #35 üzenetére
Én az ilyenek miatt inkább már el sem olvasom ezeket a híreket. Írják az urban legendeket, a hülyeséget, szidják a telefonokat úgy hogy az elmúlt 4 éven belül egyetlen samsung csúcstelefonja se volt a legtöbbnek. Egyébként meg tényleg undorító amit csinálnak. Nekem is volt i5s-em 3 napig, nem jött be, mégse megyek minden nap fikázni az apple topikokba.
-
galaxys80
veterán
Korábban egy apple fórumban már feltettem neked azt a kérdést, hogy nem érzed visszataszítónak azt amit csinálsz?
Minden Samsung és Apple cikkhez bejársz egyértelműen troll szándékkal. Ellenben, ha valaki a BB-re csak egy rossz szót is mer szólni már vérben forognak a szemeid.
Igazán befejezhetnéd már ezt. Menj és élvezd a halott rendszeredet, addig amíg van mit. -
-
Fall-N
veterán
válasz
sz.balazs.95 #32 üzenetére
Nekem a GB-ből az ikonok nem tetszettek, meg az a zöld szín, amit a rendszer használt. 😊
-
-
Fall-N
veterán
Ez így van.
A fanyalgó Samsung fanoknak meg:
Nem a Samsung, mint maga a gyártó a hiba hanem az, hogy bazári kinézetű az egész UI és rosszul optimalizált. (Akárcsak az LG UI.) az anyagminőség más téma, az sem áll a helyzet magaslatán.Azt meg soha sem értettem ha nem megy az Androidba való belenyúlás, akkor miért nem hagyják meg a Stock kínézetet. Ezerszer szebb amúgy is, már rég nem olyan csúnya, mint a Gingerbread.
Szóval most, hogy a flat stílus megy most, ők is csinálhatnának egy kevésbé harsány, szolidabb kínézetet. Sok Samsung tulaj amúgy Apex Pro/Nova Prime használó.
Elég benézni pár fórumba vagy G+ körbe.
-
batai15
félisten
Feltalálták a spanyol viaszt. Lg nek 4x hd óta van ilyenje ,xiaomi lenovo stb meg még régebb óta. Sőt htc szerintem a sense 2.3 ba bele rakta már.
-
kurtuzov
senior tag
Egy fekete-fehér energia takarékos skin. Nem csak energia takarékós üzemmódban kellene ilyen.
-
Pearce
aktív tag
"Szerinted valaki csak ez alapjan valaszt majd Samut?"
Miért, szerinted miért rakták bele?
Szerintem azért, hogy végre ez is benne legyen és ez is megfoghat pár embert.
Amúgy nyilván nem csak ez alapján választ valaki Samsungot, hanem, mondjuk mert a boltokban csak azt tukmálják rá az emberre. -
Csapoati
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #17 üzenetére
Hat inkabb legyen kapacitiv gomb, mint a keperny aljan levo. De egye fene, a hatlapival kiegyezek.
#18: Szerinted valaki csak ez alapjan valaszt majd Samut?
-
szemy94
senior tag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
2.3-as androidon még tudott, de én már akkor is úgy használtam, hogy ne mozogjon.
-
Pearce
aktív tag
Hiába, most, hogy csökkentek a készülék eladások, kell valami mézesmadzag, hogy megfogjon pár embert.
-
Jó lesz ez.
Na akkor már csak ezeket a csúnya előlapi gombokat kéne száműzni, csinálni egy sokkal karakteresebb formát, alapfelszereltséggé tenni az indukciós töltést, WP-vel és Androiddal is kiadni egy max. 2x* 5 darabos termékpalettát, és akkor a következő telefonom Samsung lesz.
*5 WP és 5 droid
-
*Mukeey*
addikt
Fantasztikus,indulhat a tüzijáték
2015re eljutott a Samsung a témákig,grat
Irom ezt Note tulajként,mert sztem semmi szükség témazgatásra....aki akarta,úgyis alternativ launchert feltett,másoknak teljesen jó a táccsvíz. -
Csapoati
nagyúr
Baromira hiteltelen vagy, ne haragudj. Vigan jarsz fikazni meg hulyesegeket irogatni (zombiva tesz a Samsung... edes istenem) mas topikokba, bezzeg a kedvencnel meg az elso negativabb pisszenesre harapsz. Szomoru, mert ettol ertelmesebbnek tunsz.
Amugy meg nagy kunszt, launcherrel eddig is azt csinalt az ember a felulettel, amit akart. Most mar ennyi se kell hozza, barki 2 kattintassal allitgathat rajta. -
Zolik
senior tag
kb még úgy 200 egyéb termék van -nem beleszámítva a noname kínai gyártókat - amivel a samsungot ki lehet váltani. ezt úgy mondod mintha csak samsung lenne vagy nem is tudom.
csepegteti? az apple mit csinál? ott is hiányoznak alap dolgok (sd kártya hiánya, közvetlen háttértár elérés pc-ről stb...) de az nagyon idegesítő hogy lejön egy samsungos hír egyből 5 hozzászólás az, hogy "már más tudja, rég meg kellett volna lépni, tácsvíz fail, ez is szaggat majd?" aztán csodálkoztok hogy folyton van valami cirkusz a híreknél -
Zolik
senior tag
azt vettem szére bármit csinál a samsung lesz pár ember akinek soha nem lesz jó semmi és akkor is keres valamit amibe bele lehet kötni (mozgatható háttér, who cares?) , vagy lehet fikázni.
-
tasakos
tag
Te jó ég, ennek hír értéke van?
Ezt számos más gyártó szoftvere évek óta tudja, pl az LG saját UI-ja is témázható legalább 2012 óta, hanem korábban. -
ctvagyok
őstag
Minimum, hogy samoleden ne kelljen csodálatos fehér háttereket használnia a usernek.
-
AS
félisten
Na végre , kérem majd a Tab S re is.)
-
Gergosz2
veterán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
szerintem sokan megvoltak nélküle, de ha berakják abból baj nem lehet. Pl engem kifejezetten zavar.
-
és már tud mozogni a háttér görgetés alatt vagy ez még mindig megoldhatatlan?
-
kristof83
aktív tag
Ideje volt ezt meglépni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest