- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Mert beviteli eszköz csatlakoztatásra sok szempontból még mindig előnyösebb az a protokoll, mint az USB. Pl. ha komolyabban lefagy az OS-ed, akkor nézheted, hogy mikor reagál USB-s billentyűzet parancsaira. A PS/2 jelét pedig mindenképpen feldolgozza a gép, mert elsőbbséget élvez.
Tudom, egy billentyűzetnél most már az számít, hogy világítson és NKRO legyen, mert mindenki egy vaksi pók manapság, 40 ujjal és farkasvaksággal.Egyébként meg miért baj, ha van? Nem az USB elől veszi el a helyet.
(#13) elder troll
használt garanciális vs újAkkor nézzünk egy új Athlon APU-t, vagy 2000G-s Ryzent. Bármelyik lényegesen erősebb lenne a Biostar által használt integrált APU-nál, és nem is fogyasztana lényegesen többet, ha ugyanazt csinálod rajta. Ja, és bármelyiket nézed az IGP jobb képességű lesz, mert már Vega.
Te meg szerintem csináltál egy jó vételt. -
E.Kaufmann
veterán
Már hogyne tudnák, az én B450-es lapomon sincs, de ilyen régi cuccnál, mint ez a bioSz@r vétek lenne nem kivezetni, ha már (még) úgy is tudja az APU vagy a chipset. Amúgy pl ipari cuccokban pont hogy érték a régebbi csatik megléte, ha pl van egy PS2-es ipari billentyűzeted, ami por víz és atomvillanás álló, a franc cseréli, csak mert kidöglött a régi vezérlés. Tudom, vannak átalakítók, de azért jobb kerülni, pláne ipari cuccban, mert minden plusz elem plusz hibaforrás, valamint én már tákoltam ipari vezérléshez PC-t, és lehet, hogy egy eszköz irodában szépen üzemel, de gyárban az elektromos szekrényben 0-24-ben pont a legrosszabbkor fog bekrepálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest