Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LittleLombax

csendes tag

"A hajlítható képernyős telefonok pillanatok alatt divatot teremtettek, legalábbis egy szűk elit körében" Az a baj, hogy én továbbra is nagyon úgy látom, hogy a tech-őrült gazdagokon kívül ezek a telefonok nem érdekelnek senkit, de legalábbis biztos nem olyan szinten, hogy az ember egyáltalán komolyan elgondolkodjon a vásárláson. Igaz, én kereset szempontjából nem esek abba a demográfiai csoportba amit ezek a termékek megcéloznak, azonban rengeteg olyan embert ismerek akik bármikor megtudnák venni a legújabb Fold-ot, akár csak kíváncsiságból is, viszont őket sem foglalkoztatja a dolog. Egy igencsak tehetős ismerősömmel együtt nyomkodtam meg a Fold-ot és konkrétan elröhögte magát amikor meglátta a képernyőn végigfutó crease-t. Illetve én továbbra is azt tapasztalom, hogy a legtöbb magasabb körökben lévő ember Apple eszközöket használ, és már csak ezért sem szívesen váltanának, annyira nem fogja meg őket a hajlíthatóság hogy mindent lecseréljenek és új platformokra térjenek át. Majd ha az Apple egyszer valóban bejelenti a saját foldable készülékét, na akkor talán tényleg jön valami szignifikánsabb változás a vásárlók számát tekintve. Addig csak erőfitogtatásnak érzem a gyártók részéről ezeket a telefonokat.

Új hozzászólás Aktív témák