Újabb hajlítható iPhone képek érkeztek

Még mindig felhasználói elképzelések alapján, de Apple formatervezési mintából kiindulva.

A hajlítható képernyős telefonok pillanatok alatt divatot teremtettek, legalábbis egy szűk elit körében, akik az előremutató vagy szimplán csak különleges technológiáért készen állnak szélesre nyitni pénztárcájukat. Állítólag az Apple is készül a maga megoldásaival, és egy iPad Minit kiváltó telefon/tablet hibrid már felhasználói renderképet kapott.

A flipes iPhone koncepciója. A galéria megnyitásához kattints a képre!
A flipes iPhone koncepciója. A galéria megnyitásához kattints a képre! (forrás: Letsgodigital) [+]

Most pedig a flipes iPhone tekinthető meg, állítólag szintén belső, hiteles információból kiindulva, persze nem hivatalosan megalkotva. A készülék határozottan jól néz ki, és érdekes a lencseszigetet ismétlő másodkijelző hátul. A formatervezési mintákból az Apple részéről azonban a legkorábban 2022-ben lehet végfelhasználói termék, írja a forrásoldal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

  • 12 év iPhone-nevezéktana

    Néhány évvel ezelőttig rendkívül jól átlátható volt az Apple mobilok palettája, mostanra azonban igen zavaros lett a kép - ezen a téren is.

Hirdetés