- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Az AKAI Electric Company 2000-ben megszűnt.
Maradt az AKAI Professional, amely ma is minőséget képvisel, de már nagyon szűk szegmensben.
A névhasználati jogot az előbbire eladták.
Nem értem, hogy értve hol jelenik meg? Ez a neve: Akai Professional, keress rá
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
opr
nagyúr
Nyilván azt mondtuk, hogy azt szeretnénk, ha még egy csingcsong-2 lenne a piacon panasonic szitával, véletlenül se arról beszéltünk, hogy milyen jó lenne, ha magára találna egy régi nagy márka, ami kiemelkedő volt megbízhatóságban és minőségérzetben is, ami ráadásul nem rohant az idióta konzumerdivat után. Ugyan, kizárt dolog, hiszen nekünk ennyi eszünk nem lehet, csak te vagy a helikopter, 1000%, hogy még egy matricázott fröccsentett dzsunkát akarunk, lehetőleg a többinél drágábban.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
& (#8) opr
És mégis miért akarjátok, hogy még egy hajdani nagy márka "legyen jelen" a hazai piacon szitázott kínai és indiai vackokat árulva?Ezt a Panasonicot is gyanítom a Micromax, a Lava vagy valami hasonló indiai gyártó készíti, csak van névhasználati joguk hozzá.
Üdv, pengwin
-
jeni
félisten
Az innovációs gárdát, a fejlesztőket,a kutató labort úgy ahogy megszüntették. Sőt már igazán Japán már nem tud felmutatni újdonságokat.
Biztosan nem a pénz hiány az oka.
Dél Korea,Kína és részben Amerika ebbe élen jár bár az utóbbi 95%-ban Kínában üzemelteti az üzemeit.
A lényeg olcsó bóvli kell a népnek,ebben meg nincs nagy haszon. -
opr
nagyúr
válasz moleculez #13 üzenetére
Hat igen, nem ma volt mar, bar En nem kifejezetten a telefonokrol beszeltem, hanem ugy a panasonic markarol altalaban, regen imadtam, mara elegge eltunt, nem tudom mi tortenhetett.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
-
jeni
félisten
Jobb is ha nem jön be a Panasonic a mobillal ide. Nívótlan lenne idehaza azzal a tudással! Indiában elfogadott az a kategória!
Európában nem lenne szakmailag sikeres! 25 ropiért 1GB rammal Androidon semmire sem lehet menni. -
Cogwheel71
tag
Ez csak részben van így! Az Akaival azért céltalan példálózni, mert amit ma ezen a néven kapni, annak semmi köze az eredeti céghez, ami gyakorlatilag megszűnt. A nevét használják csak, sajnos érdemtelenül. A Pana más tészta, hatalmas cég még mindig, de ők is a bevétel és a költséghatékonyság foglyai, ha nem gyártanának ilyen olcsó ,, vackokat" akkor valószínűleg már csődbe mentek volna...
[ Szerkesztve ]
-
Rothmanakos
tag
A Panasonicnál nagyon utálhatják Indiát, ha ilyen 1 Gb RAM-os telefonokkal kínozzák ott a jónépet
Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)
-
atike
nagyúr
Szerintem annyira nem kár, hogy ez is csak az indiai piacon van...
-
Bossyy
tag
Nem bántási célból írom, de ez a hír kb. annyira érdektelen, mintha megtudnám egy zenei site-on, hogy kűlső Winconsinban 3 gyerekkori jó barát összeállt és az egyikük garázsában felvettek egy demót, amit a haverok meg is hallgathatnak. Komolyra fordítva a szót, a Panasonic ugyanúgy leírta magát, mint mondjuk az Akai.....1GB RAM ot tenni 2018 ban egy telefonba?
Éppen reggel nézegettem egy Navon Infinity nevű telefont a Tesco akciós pulton. Már abban is 2/16 a memóriakiosztás, van benne újjlenyomat - olvasó HD kijelző, dupla kamera (13MPX) és LED , Dual SIM és mindez garanciával együtt 22 ezer forint. Ebből még le is beszélhető valamennyi a vele kapott SIM kártyával, sőt még némi adatforgalom is jár.
És ez a Tesco akciós alap, ennél lejjebb már nem szabadna menni.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Reszemrol is, valahogy a panasonic szamomra mindig is azt jelentette, hogy csillivilli giccs es felesleges hulye flanc nelkuli eszkoz, ami azt teszi, amit iger, de azt kiemelkedoen jol, hosszutavon megbizhato minosegben, logikusan, egyszeruen.
-
zorzy4
addikt
Részemről lenne, igény itthon, közép és felső kategóriás, Pana telefonokra is. Nálunk a legtöbb műszaki cikk az. Dect telefon, tv, stb.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
t72killer
titán
-
MODERÁTOR
válasz Juhaszatti #4 üzenetére
Honnan tudod, hogy ő nem egy 95 éves félszemű indiai matróna?
Az interneten bárki lehetsz!
Xiaomi 13T
-
t72killer
titán
Valamivel be kell törni az 50$-os iphone-klónokra izguló délázsiai tinédzserek piacára.
x2: az árkategória a fontos, és hogy egy ismert név legyen a dobozon.
#3: korrigáltam
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest