- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
2000 dollár az jelenleg <480 ezer Ft, amire nyilván rengeteg teher (vám, ÁFA) rájön, de azért ne csináljunk már belőle 1 misit!
Nem mondom, hogy ne lenne olyan kisker, ami "hajlandó lenne" annyiért árulni, de az is biztos, hogy a megjelenése után 1 hónappal, vagy akár még a kezdő átlagára sem lesz hét számjegyű... (Persze csak akkor, ha a forint nem fog jelentősen gyengülni, szóval akár még lehetséges is
.) Vagy ha már nagyon nagyokat kell mondani, akkor legyen inkább 2 millió, mert az még durvábban hangzik
.
-
kpal
nagyúr
pár ev es ez is elérhető lesz.
-
Valójában ez egy profi monitornak készült,de még ebben a szegmensben is nagyon magas az ára.2000 dollár az most majdnem fél milla,ez ugye európában már euró az 650 ezer meg az áfa meg a haszon és tessék ott van az egy milla.Na ez meg kinek kell ennyiért?
-
Tidus
addikt
Lassan követni sem lehet ezeket a panel típusokat, annyi fajta lesz.
(#3) xmaas : Hogyan jön ide már megint a TN.
-
gghrtz
őstag
Nekem volt Samsung PLS paneles tabletem, és a feketéje elég furcsa volt (fordításkor torzult), de ettől függetlenül szerettem. A színek szépek voltak.
-
bteebi
veterán
Egész jó lenne, csak az 1.4-es HDMI csatlakozót cserélném 2.0-ra, meg mondjuk megfelezném az árát. Mondjuk az utóbbi jóval fontosabb lenne, mint az előbbi
.
-
Lacok
őstag
válasz
Acélfarkas #6 üzenetére
A HDMI 1.4-et én sem értem, de legalább van mellette 2db DP 1.2
-
Acélfarkas
őstag
Azért 1 ilyen monitorba miért 1.4-es HDMI csatolót raknak?
Az ára meg sok.
-
Lacok
őstag
Ha ilyen ütemben csökkennek az árak akkor 1-2 éven belül már érdemes lesz rá beruházni és reméljük addigra lesznek már olyan megfizethető VGA-k is amik megbírkóznak a 4K-s felbontással.
-
vigyori78
őstag
Van ám ára
Amúgy szép meg jó is.
Akkor inkább veszek 3DB U28D590D -t -
Sanya
nagyúr
félmillió forint. 8 év múlva meg 20K-ért megkapod az újat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest