Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Mobil flották
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
2000 dollár az jelenleg <480 ezer Ft, amire nyilván rengeteg teher (vám, ÁFA) rájön, de azért ne csináljunk már belőle 1 misit!
Nem mondom, hogy ne lenne olyan kisker, ami "hajlandó lenne" annyiért árulni, de az is biztos, hogy a megjelenése után 1 hónappal, vagy akár még a kezdő átlagára sem lesz hét számjegyű... (Persze csak akkor, ha a forint nem fog jelentősen gyengülni, szóval akár még lehetséges is
.) Vagy ha már nagyon nagyokat kell mondani, akkor legyen inkább 2 millió, mert az még durvábban hangzik
. -
kpal
nagyúr
pár ev es ez is elérhető lesz.
-
Valójában ez egy profi monitornak készült,de még ebben a szegmensben is nagyon magas az ára.2000 dollár az most majdnem fél milla,ez ugye európában már euró az 650 ezer meg az áfa meg a haszon és tessék ott van az egy milla.Na ez meg kinek kell ennyiért?
-
Tidus
addikt
Lassan követni sem lehet ezeket a panel típusokat, annyi fajta lesz.
(#3) xmaas : Hogyan jön ide már megint a TN.

-
gghrtz
őstag
Nekem volt Samsung PLS paneles tabletem, és a feketéje elég furcsa volt (fordításkor torzult), de ettől függetlenül szerettem. A színek szépek voltak.
-
bteebi
veterán
Egész jó lenne, csak az 1.4-es HDMI csatlakozót cserélném 2.0-ra, meg mondjuk megfelezném az árát. Mondjuk az utóbbi jóval fontosabb lenne, mint az előbbi
. -
Lacok
őstag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
A HDMI 1.4-et én sem értem, de legalább van mellette 2db DP 1.2
-
Azért 1 ilyen monitorba miért 1.4-es HDMI csatolót raknak?

Az ára meg sok.
-
Lacok
őstag
Ha ilyen ütemben csökkennek az árak akkor 1-2 éven belül már érdemes lesz rá beruházni és reméljük addigra lesznek már olyan megfizethető VGA-k is amik megbírkóznak a 4K-s felbontással.
-
vigyori78
őstag
Van ám ára

Amúgy szép meg jó is.
Akkor inkább veszek 3DB U28D590D -t
-
Sanya
nagyúr
félmillió forint. 8 év múlva meg 20K-ért megkapod az újat

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem mondom, hogy ne lenne olyan kisker, ami "hajlandó lenne" annyiért árulni, de az is biztos, hogy a megjelenése után 1 hónappal, vagy akár még a kezdő átlagára sem lesz hét számjegyű... (Persze csak akkor, ha a forint nem fog jelentősen gyengülni, szóval akár még lehetséges is
.) Vagy ha már nagyon nagyokat kell mondani, akkor legyen inkább 2 millió, mert az még durvábban hangzik
.

.