- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól hangzik, épp most kezdtem okosóra-ügyben nézelődni - és ha nézelődök, akkor legyen benne EKG, egyszer életet menthet.
#7: igen, jó lenne valami összefoglaló, hogy milyen problémák szúrhatók ki vele. A ritmuszavarokat a legegyszerűbb cucc is kiszűri, a nehezebb feladatokra lennék kíváncsi, pl a coviddal kapcsolatban felmerült különböző gyulladások.
-
Maxxy10
addikt
Jó lenne valami információ arról, hogy a különböző EKG-s órák milyen pontosan szűrik ki a betegségeket. Apple watch oldalon rengeteg történet van ahol az óra felfedezett szívritmus zavart. Számomra ez a legpozitívabb ezekben az órákban. Ha lenne Apple watch-on droid támogatás már rég vettem volna.
-
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Nekem Withings Scanwatch van, tökéletesen működik androidos telefonnal. Van egy olcsóbb verziója is a Withings Move ECG, kékben már 20e Ft körül meg lehet venni...
-
scyllarus
veterán
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Samsung Galaxy Watch 3 és az Active2 pl. Bár, ha jól tudom, az ekg csak Samsung telefonnal megy.
-
Plug Life
senior tag
Véletlenül egy Apple Watch kép lett berakva 😂
-
bigmasterg
addikt
Amúgy melyik itthon kapható androiddal használható okosórában van ekg?
Illetve létezik-e ezek között ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Watch 2 is megkaphatja az egészségfelügyelet szempontjából fontos szenzort.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest