- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hogy mi?
-
Nem. Tényleg tetszik. Ma láttam először, nekem az előző verzió kimaradt, nem ismertem.
Hogy milyen mértékben funkcionális, ergonomikus, azt nem néztem, ahogy a műszaki tartalmat sem.
Valaki írta az ASUS hasonló termékét; az a minimál design sem rossz, sőt általában tetszenek az olyasmi házak is, de ez egy kicsit jobban. -
x_o_n
veterán
Biztos is hogy az a cél piac,mert aki ennyit tud szánni egy ilyenre,az inkább már eleve komolyabb Gamer notit vesz,mint egy premium és gyors gépet ami szintén nem olcso és mellé egy ilyet.
-
Béééla
őstag
Ránézésre nem klasszikus GPU slot, hanem egy teljesen egyedi nyáron lesz minden, a GPU is. Drága-drága, mert nem csak egy pci-e - tb interfész, benne egy bolti kártyával. Lehet valamit jobb így megoldani.
-
opr
nagyúr
-
opr
nagyúr
Szoval, vegre valaki kiadott egy olyan kulso vga-hazat, amiben nem lehet cserelni a vga-t?
Vagy mi ebben a plane a tobbi sima negyedennyibe kerulo kulso vga-hazhoz kepest?
-
A megjelenése tökéletes, kifogástalan formaterv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest