Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Ebből semmi nem derül ki. De ne akarj már egy cortex magokra épülő arm megoldást összevetni egy asztali processzorral
(#88) cheatergs
Én sem értettem az összefüggést, hogy miért akkora "megváltás" ez, hogy nő a kapacitás. A drágát nagyobb számban tudják konstans drágán adni
-
-
aelod
veterán
Igen ezek a felhasználói folyamatok jellemzik az átlag júzert.
Értsd jól amit írtam.(#67) Zoltn
Aki kicsit már több mindenre használ egy telefont manapság akkor jól jön a sok ram főleg androidon ahol kell a többlet. A több mindig jobb. 8 giga ramokat meg csak a flagshipekbe tesznek. Nem kötelező azt sem megvenni főleg nem a mostani árakért. Nem sok mindenki érti és tudja a hardwer jellemzőit a telefonjában csak a marketing dumát látja és tetszik neki bekajálja és megveszi.
Ez pont olyan, hogy minek tesznek egy csúcs BMW-be V8-as biturbós motort amikor egy literes turbos motorral is eljutsz A-ból B-be.
-
aelod
veterán
Hát igen de ne felejtsd el, hogy az árakat mesterségesen is lehet manipulálni.
(#53) Zoltn
Kicsit más tészta egy telefon memóriája és egy pc memóriája. Az meg megint más, hogy a win és az adroid, hogy gazdálkodik a memóriával. Ennyi erővel minek egy gépbe 32gb Ram amikor 4 minden alap feladatra elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest