- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nagyjából ennyi lett volna a dolguk, amit élelmes újságírók is megtettek. Aztán ha a GSA megerősíti őket, akkor ordibálják tele az IT bulvárt, meg mennek perre. Nem is értem, hogy elvileg komolynak számító jogi szakemberek ilyet benyalnak...
Meg hát ráadásul ez így még hiteltelenebbé teszi őket, hogy azt sem tudják mire és hogyan adják a plecsnit, nehogy nekik lenne ilyesmi
-
-
moonman
titán
"Earlier this week, Microsoft found a court filing suggesting that the GSA's certification doesn't cover Google Apps for Government."
gondolom nem volt teljesen világos előttük a FISMA később ismertetett három minősítési policy-ja, ezért gondolták, hogy minden változás után újra kell vizsgálni és rácsaptak.egyékbént meg mindkettőnél kilóg a lóláb...
sh4d0w: jó, hát erre mondják, hogy gyöngytyúk...
-
-
dabadab
titán
Új fejlemény: a FISMA minősítést osztó hivatal szerint a Google-nél rendben van minden, ellenben viszont a MS cloudos szolgáltatásának tényleg nincs ilyen minősítése.
-
rainmen
aktív tag
Hogy ezek milyen jól szórakoznak egymással, lassan fizetősek lesznek a hírek, mert mindenki elolvassa és jókat röhög.
-
-
moonman
titán
válasz
#40553216 #31 üzenetére
"Ez ugye messze nem az, mintha azt kérdezné: mit akarsz?"
szerintem rohadtul ugyanaz. már ha az ember nem szellemi fogyatékos és tudja az igen/nem válaszok közti különbséget.
#34: "Persze azok, akik a Bingen keresnek, azok meg igazabol a Google-t hasznaljak"
OMFG, remélem ezt tényleg csak poénnak írtad...#35: na, a másik demagóg fasság...
-
-
floatr
veterán
-
dabadab
titán
válasz
#40553216 #33 üzenetére
"A nemszeretjük oldalon"
"akik az ősidők óta a Yahoo-hoz ragaszkodnak, azok is a Binget használják"
Persze azok, akik a Bingen keresnek, azok meg igazabol a Google-t hasznaljak
Egyebkent engem szorakoztatnak az ilyenek, tulajdonkeppen sokkal jobb az, ha egyetlen gonosz birodalom helyett egy csomo van es azok egymast is tepik, nem csak szerencsetlen usert
-
törölt tag
A nemszeretjük oldalon plusz infó: a 30% nagyobb része a Yahoo-n keresztül megy.Így akik az ősidők óta a Yahoo-hoz ragaszkodnak, azok is a Binget használják, bár nem is tudnak róla. Így könnyű: részesedést növelni és statisztikát hamisítani is. Klasszikus MS fogás. Gondolom az Experian Hitwise is független.
-
floatr
veterán
válasz
#40553216 #31 üzenetére
Tulajdonképpen érdemtelen a dolog a vitára, mert egyrészt nem nagyon lehet min vitatkozni rajta, másrészt meg a verseny csak jót tesz a gugli fejlesztéseinek (see docs). A dolog meg akkor kezd el megint kuszává válni, amikor a pc-tablet piac növekedése megint romlik egy kicsit a pc szempontjából.
Még egy újabb vetület, hogy amikor pár helyen felnyomogatta a ms a guglit, gyakorlatilag benyögte azt is, hogy jóval kisebb bevétele származik a bingből és a reklámokból, mint ahogy azt az arányok alapján gondolná a naiv ember.
-
törölt tag
"ja, Bing egyébként feljött 30%-ra az usában, Google pedig 2%-ot veszít havonta. megy a harc.">Ez a véleményem.
Régebbi adat alapján már az őskorban (2009 májusa) is csak 63%-a volt a Google-nek. A klasszikus Churchill kijelentés a statisztikáról.
De az egészem más arányokért még csak Kínába sem kell menni:
Experian Hitwise stat az Egyesült Királyságról. -
törölt tag
Tökmindegy, már a lelkedet is ellopta a gugli
Nem feltétlenül, felváltva használom a kettőt.
Szerintem a Bing jó irányba halad, egy kis verseny jót tesz a keresők piacán is, a torz erőviszonyok (kvázi-monopólium) többnyire nem a felhasználók érdekeit szolgálják.
#22: "Az, hogy az általam legjobban utált No1 és No2 cég egymásnak esett, az a sör, pattogatott kukorica, hasizom elernyeszt kategória."
+1
-
bambano
titán
Nem vagyok én kiakadva semmin...
Az, hogy az általam legjobban utált No1 és No2 cég egymásnak esett, az a sör, pattogatott kukorica, hasizom elernyeszt kategória.Azt, hogy ez az elmeháborodott hülye arra készül, hogy bepereljen gyakorlatilag mindenkit Amcsiban, még nem gondoltam végig, hogy nekem/az országnak jó-e, ezen még agyalni kell egy kicsit. Első nekifutásra nem rossz gondolat, hogy tönkreteszi a saját országát, de sok magyar cég, aki oda beszállít, rosszul is járhat ezzel.
Hogy pontosan mire célzok, azt remélem, Pali megírja holnapig.
De az tutti, hogy lent a pokol valamelyik mélyebb bugyrában ott ülnek az emberjogi aktivisták, Napóleon és társai, és vakarják a fejüket, annyit se bírnak kinyögni, hogy ezt most hogy? (C)Czollner
-
FTeR
addikt
válasz
#24737024 #20 üzenetére
nem értem a csavart a logikában. ha microsoft keresője volt az alapértlemezett, akkor azt ajálja fel alapértlemezettnek. semmilyen ördöngőségre nem sikerült rávilágítanod.
és nem örökli, mert mindenféleképpen megkérdezi, h mit akarsz alapértelmezettnek, ami eddig volt vagy mást.
azon vagy kiakadva, h most nem ms-t perelik, hanem ms perel? -
bambano
titán
nem tudom, mit kell csodálkozni azon, hogy az ms beperel egy amcsi vállalatot, lassan az összeset be fogja perelni...
attól, hogy egyes piacokon már nem meg úgy a szekér, mint régen, a boldog monopólium korszakban, még nem kell teljesen megőrülni a bevételért...
-
floatr
veterán
válasz
#24737024 #20 üzenetére
"Mi is volt itt helytelen?" -- az hogy aljasul feltételezted, hogy a bing térnyerése összefüggésben lehet az asztali os, vagy a zexploder adataival, esetleg az oem-ek eladásaival. Hiszen az azt jelentené, hogy megint valami piaci erőfölénnyel élnek vissza, ami természetesen kizárt
-
törölt tag
ez komoly? ez az érved? más lett a szogláltás neve
Nem tudlak követni, ne haragudj.
Moonman azt állította, hogy at IE-ben nem a Bing az alapéprtelmezett, hiszen településkor a korábbi beállításokat örökli. Erre reagáltam azzal, hogy a korábbi beállításoknak megfelelően a Live Search az alapértelmezett, ami gyakorlatilag szintén a Bing. Mi is volt itt helytelen?
-
moonman
titán
amerikában nem telepítgetnek újra havonta, új géppel veszik, amit aztán évekig frissítgetnek. az előtelepített gépeken pedig általában az oem/eladó testre szab csomó mindent, így Google-t vagy Yahoo-t előbb találsz bármelyik Wal Mart-os gépen, mint Bing-et.
viszont első indításnál mindenképpen megkérdezi, hogy jó-e a Bing vagy akarsz mást, ez már a useren múlik.
#14: usáról van szó főleg, ott nincs ilyen idiótaság.
-
-
floatr
veterán
Ez egy igény szerinti módosítása az eredetinek, aminek megvolt a minősítése. Szigorúan nézve persze ennek is át kell esnie a bevizsgáláson, de ha jól emlékszem, még mindig jobb a helyzet, mint ami tavaly esett meg véletlenül a ms-al, amikor véletlenül rájuk szabva írták ki a pályázatot, és véletlenül őket választották, de egyáltalán nem volt ilyen plecsnijük.
moonman (#2) éljen-éljen
-
MarQs
senior tag
Megy a mellébeszélés, meg a harc rendesen, bár nem igazán mondanám pitinek a dolgot.
Van azért valami alapja a dolognak - főleg, ha titkos adatokról, na meg dollár milliókról van szó... -
moonman
titán
"a „Google Apps” 2010 júliusában megkapta a FISMA-tanúsítványt, és a kormányzati rendszer ugyanerre épül, tehát nincs alapja a panasznak."
az arra épül meg ugyanaz közt nincs egyenlőségjel, kedves Google.
"A szó szerinti megfelelés, vagyis hogy a Google Apps for Government is konkrétan megkapja a bizonyítványt, már folyamatban van."
akkor most miről is beszélün? van? nincs.
ja, Bing egyébként feljött 30%-ra az usában, Google pedig 2%-ot veszít havonta. megy a harc.
-
Воланд
titán
Microsoft vs Google
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged