Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • doooo

  veterán

  válasz Elit3Zotya #7 üzenetére

  Ahogy a Mate40 utódai sem jobbak nála, úgy az S22U sem csinál feltétlenül jobb képet jó fényben (persze az általad linkelt képeken a fényképezett épületektől/autóktól való távolsággal is nagy baj van), mint mondjuk az S21U vagy akár a Note20U (este meg gyenge fényben viszont határozottan jobb). Jó fényeben az i12/13 is sokszor rosszabb részletességben, mint az i11, de rossz fényben mindkettő jobb. Nem mondom, hogy ez így rendben van, de ez van. Sok oka lehet az ilyen -még mindig relatíve kicsi- különbségeknek.

  Ott az általam linkelt teszt. Nem jobb a Mate, akárhogy is nézem, és ott Note20U van ellene (konkrétan ebben a parkolós képben is, ami a tesztben igazságosan, egyazon időben, pontosan egyazon helyről lett készítve, ugyanolyan jó mindkettő).

  Egyébként úgy látom sikeresen megtévesztett a Mate40 "odaképzelt" textúrája, amit a fűtől/bokroktól ([link]) az aszfaltig (lásd általad linkelt kép) mindenre ráapplikál, ha túl neccesnek véli, nagyíts csak bele nyugodtan mindkettőbe (idézem a tesztből is: "The Mate's grass is hit or miss - if the sensor is badly out resolved, textures get an artificial look"). Ez nem valódi textúra, nem lesz több valódi részlet a képen emiatt.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák