- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Én is erre gondoltam, de itt nem csak ez lesz a baj, hanem amelegedés is. Van egy olyan érzésem, hogy ez megint úgy fog járni mint az első generációs air. túl fog melegedni. Ez is magánvélemény. Persze a 11"-os AIR-e gondolok, a 13-as talán képes lesz meghűteni a processzort.
-
alamuszi
senior tag
Attól függ mire használod, gépelésre biztosan nagyon kényelmetlen. A felbontásnak köszönhetően, igen kényelmetlen irodai munkára is. Külső monitorral még jó is lehet, de az meg nincs mindig nálad. Vannak olyan gépek, amit valóban nyújtják a jó gépelés érzését, ugyanúgy mint egy 14 -15-os gép esetében, és még olcsóbbak is. (ugye x220)
A tömege, nagy előny, a sebessége az SSD miatt nagyon nagyon jó, viszont az más kérdés, hogy ha nem igen komoly hűtőrendszer van a gép alatt (x220), ez ugye a kialakításából adódóan lehetetlen akkor 11".on felesleges is ez a teljesítmény, szóval a 11".os kategóriában ezt én egy felesleges gépnek tartom. EZ leginkább az árának szól.
Persze ez is Magánvélemény.
A 13"-os gép más tészta. Az OK, persze nem az ára. Ez Magyarárszágon egy nagyon kis réteget érint.
(#143) bradam
Nem csak a Lion-ak, hanem a processzornak inkább, amit bekapcsol a Turbo Boost azonnal nem 17 watt, hanem jóval több a teljesítményfelvétel. Ez az i architektúra egyik hátránya, ez nem az apple hibája. Aztán ott a billentyűzet világítás is, ami szintén fogyaszt. Alaphelyzetben is több a memória benne, nagyobb az SSD, szóval van ami fogyasszon. Még akkor is, ha nincs benne nVidia kártya.
-
audi100td
nagyúr
ja, de hát a pixelek akkor is számítanak, a 11-esnek az árán és a súlyán kívül nem igen van előnye, főleg nem a felbontása, persze jó hogy az OS jól gazdálkodik, mondjuk nem is windows-ból indultam ki, hanem ubuntu-ból
11,6 tényleg egy fokkal jobban hangzik, de nekem a 16:10-es 12,1"-os X200s is határeset volt, nemhogy ugyanez illetve még kisebb 16:9-en
-
franc0
őstag
Másfél évig használtam Mac-et és fingom sincs mi az az iLife. Mégis kifizettem...
Ezen az "eszed vagy nem eszed, nem kapsz mást" üzletpolitikán igazán változtathatna már az Apple.k. kedvéért akkor átfogalmaznám, mivel az élő fába is beleköt, mindent a szájába kell rágni.
Természetesen tudom mi az, csakhogy a büdöséletbe nem használtam. Még mindig nem érzed a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest