- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Ezt mozifilmekre alapozod? Régebben minden mozifilmben volt egy Nokia/Blackberry... Azután a Nokiát megette az ms, és a Blackberry sem áll túl jól. (Pedig a bb telefonok nem is rosszak, sőt.)Egyébként meg én sem értem, hogy ki is a célcsoport ezekkel a telefonokkal. 100 euró alatt ott vannak az Asha készülékek, 100 fölött meg a Lumia sorozat tagjai. A maguk kategóriájában jó telefonok... Akkor minek/kinek készülnek ezek?
Többet érnének el vele, ha olyan androidos Nokiát csinálnának, amit a legtöbben várnak. Google cucokkal, play áruházzal, stb.+ jó kis fényképező (akár pureview) és erre ráhúznának egy wp-s kinézetű launchert. Nem lenne ez nehéz...Másrészről én nagyon sajnálom, hogy hagyományos kialakítású okostelefon nincs. Ebbe az irányba vihették volna tovább a symbiant. Nekem pl. nagyon jól jönne egy jó pureview kamerás telefon, 2 maggal, 1gb ram, 8gb rom, ips kijelző, pl. egy N82 vagy E52 házba csomagolva. Sajnos ilyen nincs...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nemcsak, hogy folytatódik a Nokia próbálkozása androidos vonalon, újabb pletykák szerint akár Lumia védjeggyel is érkezhet a következő darab
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest