Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon egyszerű. Csináltak az androidból egy sz*rt és eladják a népnek. Azok felháborodnak, hogy mi ez a sz*r, erre közlik velük, hogy ez az android. Utána áttérnek WP-re.
-
Dilikutya
félisten
válasz daniel909 #102 üzenetére
Nem a Nokia mondja meg. Ha nem kell hozzá Google API, akkor felteheted az Amazonról, vagy a Nokia alkalmazásboltjából. Mindazt, ami ott is elérhető, bár ha mennek az alkalmazások, akkor valószínűleg sok fejlesztő fogja oda is feltenni, a különbség csak annyi, hogy abból utána nem a Google részesedik, hanem a Microsoft, nincs is ezzel gond. Aki ért valamennyire ezekhez, az ide is szinte mindent feltehet még legálisan is, aki meg nem ért, annak meg úgyis mindegy, a Nokia boltja elég lesz.
De azt egyelőre nem tudni, a Lumia sorozatú androidos telefonjukon milyen rendszer lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
daniel909
addikt
válasz sz.balazs.95 #103 üzenetére
nem tudom. nem volt nokia x-em.
de azt tudom h könnyű rootolni, lehetett róla olvasni.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
tjb007
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #103 üzenetére
De, fel lehet rá rakni, ahogyan az Amazonét is.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz daniel909 #102 üzenetére
1Mobile Marketet nem lehet rá feltolni?
Az gyakorlatilag ugyanaz, mint a Play.
Ha egy BB Z10-re felrakható, akkor nem hiszem, hogy az Android alapú X-re ne lehetne.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
daniel909
addikt
ha nincs play store akkor semmi értelme.
majd a Nokia mondja meg mit rakhatok fel az ANDROID eszközömre? lol... (amúgya gondolom arra is fél perc lesz a root és a teljes droid, de hát akkor is..)YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
azopi74
addikt
válasz daniel909 #98 üzenetére
"senkinek nem kell majd a herélt droidos Lumia"
A droid felhasználók egyre nagyobb hányada használ "herélt droid"-ot. Már amennyiben a herélés alatt a gapps mentesítést érted. Valójában már csak egy (viszont igen jelentős) dologban hagyja maga mögött a GAPPS a MAPPS-ot, és az a global (international) search funkció. Ha viszont az egyesült államokban vagy, akkor egyre kisebb a különbség a két motor által adott eredmények között. Nem tudom feltűnt-e, de az elsősorban továbbra is a US piacot célzó Apple a Siri mögé a Bing-et választotta search engine-nek a google search ellenében. És a desktop OS-ükben, az OS X-ben is a Bing lesz az alapértelmezett kereső a korábbi Google Search helyett a Yosemite-ben.
Pedig a search egy tipikusan olyan funkció, ahol könnyen lehet pozíciót tartani csupán a létező felhasználói tömeg által, anélkül, hogy komoly fejlesztésekre költenél, ez egyfajta kényelmes arisztokrata pozíció.
Ha meg a többi szolgáltatást nézzük, akkor egyértelmű, hogy a Google szép kényelmesen hátradőlt, és végzetes módon lemaradt a konkurenciától. -
Dilikutya
félisten
válasz aprokaroka87 #94 üzenetére
Az Android meg Linux alapú, ami meg UNIX alapú. Szóval a Nokia X valójában UNIX alapú. De attól még nem az.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
daniel909
addikt
senkinek nem kell majd a herélt droidos Lumia. szvsz.
aztán meglátjuk. a Nokia se akkora név már mint volt.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Glenda
addikt
válasz aprokaroka87 #94 üzenetére
A GSMarena írja Androidosnak, a Nokia szerint futnak rajta az Android alkalmazások, ami igaz is.
ha elötte láttot már pár droidos appot,akkor feltünhet neki.
Akkor nekem Androidos Lumiám van, úgy néz ki a facebook app, mint Androidon meg iOS-en.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
halkow
őstag
válasz sz.balazs.95 #20 üzenetére
még jó hogy te érted miről írok
mert a többinek most se esett leAlcatel onetouch idol2s the king
-
Glenda
addikt
válasz aprokaroka87 #92 üzenetére
De erről a fejlesztőkön és a szakportált olvasó tájékozottabb felhasználókon kívül ki tudja, hogy forkolt Android? Az Aboutban is X Platformot ír. Külön rendszernek kell kezelni és kész.
Ha ekkora őrültség lenne, akkor az Amazon nem lépte volna meg ugyanezt.
-
WinPho
senior tag
válasz aprokaroka87 #88 üzenetére
MAx EU-ba, meg US-be. Ázsiai piacokon még mutogathatja magát, ott elég az a tudás, ami az X-ekben van.
(#90) aprokaroka87
Ott az Androidnak bőven nagyobb névértéke van, mint a WP-nek.Sőt, WP-s telefon jóformán nincs is ott. Majd csak lesz. A hardverkövetelmények már engedik, hogyipari hulladékongyengébb hardveren is ablak legyen. Ideiglenes projekt lesz ez az robotos dolog szvsz.[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként Vicces hogy az MS "Android Alapú tákolmánnyal" próbál felhasználókat szerezni a sajátszolgáltatásaihoz.Inkább a WP-n dolgozzanak,ne egy ilyen f*ssal akarják eladni a MAPPS rendszert.
-
Glenda
addikt
válasz aprokaroka87 #88 üzenetére
Igen, a Nokiánál szerintem szóról szóra ezt mondták amikor megjelent az első iPhone.
Ez biztosan nem lesz iPhonegyilkos, de fejlődő országokba nagyon is jó leszfrom r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #87 üzenetére
A Nokia X OS,azzal egy baj van,egy butitott Oprendszer.Felesleges dolog
-
sz.balazs.95
veterán
válasz aprokaroka87 #86 üzenetére
nincs, de jobb indokot nem tudok mondani a Nokia X létezésére.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #84 üzenetére
Az Ashát semmi értelme leváltani,Maximum egy lebutitott Droidnak felel meg
-
Glenda
addikt
válasz Luck Dragon #79 üzenetére
Hát persze. A Samsung is belerokkant a Galaxy Minibe is, meg a sorozathibás Galaxy Trendbe is. Ja nem.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Quasi_modo #82 üzenetére
én azt tartom a leginkább elképzelhetőnek (és legreálisabbnak), hogy az Ashát akarják ezzel leváltani.
Vagyis az olyan piacokat próbálják becélozni, ahol a Nokia az Ashával rettentő népszerű.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
azopi74
addikt
Nem biztos, hogy a wp-t ölnék meg vele, lehet, hogy csak az android tortából hasítanának ki maguknak egy szeletet. Amúgy a " mobile and cloud first " nadella stratégia nem feltétlenül azt jelenti, hogy Microsoft mobilplatformon Microsoft szolgáltatás, hanem inkább azt, hogy Microsoft szolgáltatások minden mobil platformon. Szerintem ez az elsődleges cél. Persze ezt úgy a legcélszerűbb biztosítani, ha ráteszi az ember a tenyerét a mobilplatformok piacára, és meghatározó részesedést szerez, de ez most nem időszerű realitás, eut beláthatták, a cél viszont szentesíti az eszközt. Persze a hosszú távú terv a dominancia a mobilplaftormok piacán, de addig is meg kell élni valamiből
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #81 üzenetére
Vagy nem házon belüli konkurenciának tekintik, hanem ki akarnak szolgálni minden vásárlói réteget.
valami
-
sz.balazs.95
veterán
Jelen formájában mindenesetre bukó ez a Nokia X.
Elképzelhető, hogy később már a Lumiákkal lesz egy kategóriában, de annak meg szvsz semmi értelme, szóval kicsi a valószínűsége, hacsak nem akar az MS házon belül is konkurenciát.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #78 üzenetére
Honnan tudod, hogy ezek milyen lesznek? Lehet, hogy ezek már felsőkategóriás telefonok lesznek, meggyőző hardverrel. Ne feltétlenül a Nokia X-ekből indulj ki. Főleg, ha megkapják a Lumia brandinget.
[ Szerkesztve ]
-
Ez inkább öngólnak tekintem mert saját magukat alázzák meg ilyen termékek létrehozásával, más részt akár vevő kört is veszíthet. hogy köszi de nem vettem Nokiát de rossz volt címmel. és inkább más gyártók felé hajol.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Glenda
addikt
válasz Luck Dragon #76 üzenetére
Van akinek az Android jön be, lenne benne logika. Viszont azzal megölnék a WP-t, úgyhogy inkább ne csinálják.
-
"Android by Microsoft" Már itt kirázott a hideg hogy csak a nokia X sorozatáról ne is beszéljek egyik "jobb" mint a másik.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Glenda
addikt
Jah, mea culpa, majd csak jön.
Microsoft Reportedly Prepping Office for Android Tabletsfrom r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #72 üzenetére
Az Officet már kiadta Linuxra, Androidra legalábbis. Vagy a Desktop Linuxra gondolsz? Marginális részesedés, szerintem felesleges.
-
sz.balazs.95
veterán
Arra egyébként kíváncsi vagyok, hogy a nagy „multiplatform-lázban” az MS hajlandó lesz-e kiadni a szoftvereit Linuxra.
Én örülnék neki.Igen, a desktopra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #70 üzenetére
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #65 üzenetére
Igazából az NT is UNIX, van/volt neki POSIX layere
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #65 üzenetére
"Azaz nem az UNIX-ból származik, csak egyes elemeiben hasonlít rá."
Elég sokban hasonlít rá
Egyébként meg csak azért nem használható a UNIX név a Linux disztribúciók esetében, mert elég drága mulatság a regisztráció, és a SUS tanúsítvány, nem fizette ki egyik disztribútor sem. (nem is lenne sok értelme)
Ahogy például a FreeBSD-t sem lehet például UNIX-nak hívni, mert nincs regisztrálva.
De egyébként egyik olyan OS-nek, amelyek használhatják a UNIX brandet, (Solaris, z/OS, AIX, Tru64, Mac OS X stb) sincs több köze az eredeti, AT&T UNIX-hoz, mint akármelyik Linux disztribúciónak.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Az az igazság, hogy nagy hiba, hogy nem lehet Google alkalmazást feltelepíteni. Bár érthető az MS-Google szívózik egymással. Példának okáért iOS-re elérhetőek a Google dolgai de WP-re nem. Pedig az MS Office elérhető Androidra is. Mondjuk én a Google helyében WP-re is kiadnám az appjaim a reklámbevétel onnan is jönne... De láttuk mi volt a YouTube-bal is WP-n.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
A Linux és az UNIX két külön dolog.
UNIX rendszerek a QNX, Solaris, Darwin, BSD, stb.
A Linux UNIX-szerű. Azaz nem az UNIX-ból származik, csak egyes elemeiben hasonlít rá.
Egyébként olvastam a Xenix-ről.De az érdekes, hogy jóformán csak a Microsoftnak van UNIX-tól teljesen eltérő rendszere, ugye az NT.
[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #62 üzenetére
A Microsoftnak már akkor volt UNIX-a x86-ra, amikor Linus Torvalds még óvodás volt.
Sőt, az övé volt az első, csak később eladták az SCO-nak az egész Xenix-et, és inkább az NT-re gyúrtak rá. -
sz.balazs.95
veterán
De legalább most már van Microsoft Linux.
-
babkukta
senior tag
"Újabb androidos telefon érkezhet a Nokiától" - de minek? Ami eddig van is sz.r, kivették belőle a droid értelmét/előnyét. + furcsa h most mondták ezt a Nokia by Microsoft telefont, és androiddal támadna. Ez olyan, mintha a Google adna ki WP-s telefont android felülettel (érdekes lenne).
Sok reményt ehez nem fűzökÜdvözlettel, Tibi
-
sz.balazs.95
veterán
pedig én a jövőt mindenképpen a dokkolható, és így PC-ként is használható mobilokban látom.
(Mint ahogy pl. a Canonical is teljes erővel megy ebbe az irányba...)
Nagy hiba lenne, ha ezt az MS kihagyná. Szvsz ezzel tudnák felülmúlni az iOS-t és az Androidot.[ Szerkesztve ]
-
adamadd1
tag
válasz Fritz Teufel #10 üzenetére
hát nagy butaság lenne a gmaps-t használni ha a here is ott figyel a telefonon
Apple Iphone 6 , Microsoft Surface 2
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #55 üzenetére
Hát igen, ezt csiripelik a maradak, hogy ezt tervezik.
De ha nagy lesz a felháborodás, akkor úgyis visszakozik a Microsoft Nem tudom, mennyire jellemző, hogy dokkolt módban ilyen minitableteket teljes értékű PC-ként használjanak.
A RAM eléggé korlátozott ezekben, és általában elég gyenge a CPU/GPU is bennük, úgyhogy nem hiszem, hogy ez nagyon tömeges lenne. De meggyőződésem, hogy akárhogy is lesz, lesz rá valami nem hivatalos "workaround", hogy fel lehessen tolni a teljes értékű, desktopos threshold-ot ezekre az Atomos csodákra is (ha a minimális hardverkövetelménynek amúgy megfelel a vas) -
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #53 üzenetére
Értem mire gondolsz, de a WP8.1 is annyira 6.3, mint a Windows 8.1, mivel az tulajdonképp az NT verzió.
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #53 üzenetére
Az nem verzió, hanem build azonosító
Mivel ma még teljesen különálló termékvonal a WP és a PC-s Windows, a fejlesztés is két külön ágon fut, értelemszerűen teljesen más számtartományban mozognak a build számok is. -
sz.balazs.95
veterán
Aha...
Ez akkor azt jelenti, hogy ha frissítem az Encore-omat Threshold-ra, akkor még abban az esetben sem lesz rajta a desktop, ha HDMI-n rákötöm TV-re vagy monitorra?
Mert akkor az elég nagy gáz. Az, hogy nem használhatom kis méreten a desktopot, az belefér, de akkor ezzel el lehet felejteni a kis méretű mobilokat, tableteket, amelyek dokkolva teljes értékű PC-ként működnek.#56: Ezt én tudom, és értem, de milyen módon fogják szinkronba hozni a kettőt? vagy kétféle verzióval lesz Threshold?
[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #44 üzenetére
Amit eddig tudni lehet nem hivatalos (de megbízható forrásokból): az a következő: egyesítik a WP/WinRT/ Windows termékvonalat de ez úgy fog történni, hogy a különböző eszközök, különböző felületeket kapnak:
- A kisebb képméretű (9 inch alatti eszközökből) eltávolítják/letiltják a desktopot.
Így a jelenlegi Win8-as mini tabletekből (micsoda felháborodás lesz itt , a hamarosan bemutatkozó Surface Miniből is, és természetesen a jelenlegi WP-t futtató eszközök sem kapnak desktop-ot a threshold-dal sem- A Touchscreen nélküli desktop PC-ken a full screen metro módot kikapcsolják alapból. Ez persze nem azt jelenti, hogy a modern felületet magát kapcsolják ki, hanem ablakban futtathatóvá, egér-billentyűzettel kényelmesen használhatóvá teszik a modern UI-s appokat, és ott lesz a nem full screen módban futó, kompakt start screen (igen, a várva várt "start menü ")
- A hibridek, convertible notebookok, 9 inch feletti tabletek, touch sceen-es all-in-one PC-k megkapják a desktop felületet is, és a full screen metro módot is.
Számomra a fő kérdés, mi lesz a jelenlegi, ARM-os, 10-12 inches, billentyűzetes/touchpad-es dokkolót hivatalosan támogató, Windows RT-t futtató tabletek sorsa (amiknek egyébként kb 95%-át a Microsoft saját Surface-ei teszik ki).
a) választhat a felhasználó, hogy kéri-e a Threshold frissítést, viszont ekkor (a kijelzőméret és a dokkoló ellenére) lemondhat a desktopról, cserébe megkapják a Gemini UI-t az Office-hoz (ha az tényleg támogatni fogja a jelenlegi office RT minden funkcióját (ezt kétlem)
b) nem kapnak threshold frissítést
c) Megkapják a threshold-ot, desktop támogatással, de az ARM-os eszközök továbbra sem futtathatnak third party desktop appot, csak az Office-ra és a MS beépített alkalmazásaira lesznek korlátozva.
d) Teljes értékű desktopot kapnak, vagyis natív, ARM-ra fordított thir party desktop alkalmazásokat is futtathatnak. álmodj, királylány :-) )
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #51 üzenetére
A 6.4 a kernel verziója lesz. A 6.3 most is az NT-re vonatkozik. Ugyanaz van a WP8.1 alatt is.
A Threshold vagy 8.2 vagy 9 lesz. Vagy megint valami ME, xp, Vista nonszensz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #48 üzenetére
Marketing okokból szvsz.
-
Glenda
addikt
Nekem pl. nagyon jól jönne egy jó pureview kamerás telefon, 2 maggal, 1gb ram, 8gb rom, ips kijelző, pl. egy N82 vagy E52 házba csomagolva. Sajnos ilyen nincs...
És mi az ördögöt csinálnál az 1 GiB RAM-mal és a két maggal 2"-en?
[ Szerkesztve ]
-
Ezt mozifilmekre alapozod? Régebben minden mozifilmben volt egy Nokia/Blackberry... Azután a Nokiát megette az ms, és a Blackberry sem áll túl jól. (Pedig a bb telefonok nem is rosszak, sőt.)Egyébként meg én sem értem, hogy ki is a célcsoport ezekkel a telefonokkal. 100 euró alatt ott vannak az Asha készülékek, 100 fölött meg a Lumia sorozat tagjai. A maguk kategóriájában jó telefonok... Akkor minek/kinek készülnek ezek?
Többet érnének el vele, ha olyan androidos Nokiát csinálnának, amit a legtöbben várnak. Google cucokkal, play áruházzal, stb.+ jó kis fényképező (akár pureview) és erre ráhúznának egy wp-s kinézetű launchert. Nem lenne ez nehéz...Másrészről én nagyon sajnálom, hogy hagyományos kialakítású okostelefon nincs. Ebbe az irányba vihették volna tovább a symbiant. Nekem pl. nagyon jól jönne egy jó pureview kamerás telefon, 2 maggal, 1gb ram, 8gb rom, ips kijelző, pl. egy N82 vagy E52 házba csomagolva. Sajnos ilyen nincs...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Glenda
addikt
válasz sz.balazs.95 #44 üzenetére
A kettő között a különbség nagyjából a UI és a driverkészlet, úgyhogy teljesen mindegy.
-
sz.balazs.95
veterán
azt lehet tudni, hogy a Threshold min fog alapulni?
Mármint az RT-t fogják módosítani, és arra frissítik a jelenlegi rendszereket, vagy a WP-t módosítják, és úgy?
Meg a frissítésnek lesznek-e rendszerkövetelményei?Nekem ez a WP/RT egyesítés még nagyon a levegőben lóg.
-
hülyegyerek
addikt
Na igen, a Samu annyira befészkelte magát a szolgáltatókhoz, meg a nagyobb elektronikai boltokba, hogy kb. Steven Segal kellene ahhoz, hogy kirugdalja őket onnan....Az üzletpolitikájuk nagyban emlékeztet a maffia módszereire.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dilikutya
félisten
Értelmetlen ez a rászoktatás.
Akinek egyik sem volt, annak mindegy, mit vesz.
Az emberek többsége nem ért hozzá, nekik is mindegy, mit vesznek.
Akik tudják, mit vesznek, azok vesznek valamilyen androidos, WP8-as vagy iOS telefont, de ezt biztos nem.
Aki ezt megveszi, többet Nokiára, WP8-ra rá sem néz.A cikkben említett testreszabhatóság mellékes, mókolás nélkül az Android lehetőségei is erősen korlátozottak szinte minden gyártónál, a felhasználók többsége pedig nem piszkál a rendszerbe.
Ennek így semmi értelme. Önmagában a Google szolgáltatások hiánya nem gond, de a Play-t kiiktatni már nem szerencsés, főleg, hogy a Nokia áruháza még nem áll készen a kiváltására. Ha azonos, vagy közel azonos lenne az alkalmazáskínálat, nem lenne ezzel sem gond.
Maga a hardver ennyi pénzért már édeskevés, főleg a RAM és a belső tárhely, a kamera pedig gyalázatos.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dreamdancer
őstag
Androidos Microsoft mobiltelefon... már az ötletért is ki kellene rúgni a komplett sales-marketing vezérkart. Egyébként meg aki androidos mobilt akar, válogathat a valódi, teljes értékű droidos mobilok közül, aki meg nem akar - az ezt se fogja akarni.
Azt hittem, a MS "hatalomátvételével" eltűnik az a rossz Nokia-szokás, hogy az eleve halott ötleteket makacsul nyomják éveken át, kudarcot kudarcra halmozva. (Lehet a Symbianból versenyképes iOS- meg Android-ellenfelet faragni, lehet az S40-ből okostelefon OS-t csinálni stb.)
Nem a lényeg a fontos.
-
w333
félisten
+1
Próbálnak ők taktikázni csak szerintem még mindig elég kevés a Marketing, de viszont nagyon jó úton haladnak pl az idei év legnagyobb mozi premiereken kb. mindegyik filmben ott a WP telefon, ha így haladnak és kicsit rágyúrnak hogy a csapból is WP folyjon, simán eltudom képzelni hogy megelőzik az Apple -t
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
joysefke
veterán
válasz hülyegyerek #24 üzenetére
Szvsz a Samsung féle "lenyomom a szolgáltatónál a dealerrel a vásáró torkán a vackomat, ha szüksége van rá-ha nem" taktikát kellene a Nokiának is nyomni. Szvsz Európában ezzel sikeresek lehetnének, mert az egész kontinensen ott vannak.
Szvsz háromféle működő taktika van telefon-/tablet-értékesítés fronton:
1, hatalmas márkapresztizs és rajongótábor kiépítése -> Ezt az Applie már megtette és kérdéses, hogy az Applét le lehet-e nyomni a saját játékában, kettőnek meg szerintem nincs hely.
2, Minen szolgáltatói értékesítési ponton, minen Média Marktban meg úgy elektronikai áruházban tartani egy két dealert a fizetési listán, ők majd lenyomják a terméket a gyanútlan vevők torkán -> Samsung modell, és ide nyilván be is lehet szállni, de kell némi márkaismertség meg kontinentális jelenlét, amivel a Nokia rendelkezik is
3, Árháború vagyis a kínai piacos márkák útja. -> Na ez az ami szerintem egy Amerikai-Európai cégnek nem fog menni, ha a fejük tetejére állnak akkor sem.
J.
-
w333
félisten
A cikkhez ... inkább WP -t vennék, ezt a hibridet meg hanyagolnám
(#29) sz.balazs.95
Hát jah ... ez a mostoha pedig az android meggyalázása
Különben lehet pont ez a cél, utálják meg az emberek a droidot, annyira sz@r
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Sok gyártónak volna még mit tanulni ... mondjuk a Motorola -tól
Szerk.
Ez az egész semmi másról nem szól csak arról hogy a felhasználók egy kicsit belekóstoljanak a WP világába és valahogy egy Androidos telefonon keresztül rászoktatni az embereket a WP -re, ha ez siker és valakinek tetszik akkor megveszi eredetiben vagy WP rendszerrel ... értem én a Microsoft stratégiáját, kíváncsi vagyok ez mennyire fog sikerülni ?
(#26) Glenda
Én nem tudom hogy mi történik de még mindig olyan mintha a Google-é lenne a Moto, semmi hír nincs a Leneovo -ról, sőt jön az új Moto és még az is a Google keze alatt van
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Nem jó megfogalmazás, mivel a piac egy részének nagyon bejöttek, a többiek meg kb. hírből sem ismerik az általad említett telefonokat. Kevés olyan emberről tudok, akik valamilyen szinten tisztában voltak a wp működésével, megvették valamelyik wp8-as telót, aztán nem tetszett nekik.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
joysefke
veterán
válasz BazsiBazsi #21 üzenetére
ohh, csináltak már: Lumia 820-920-1020 Jó telók jó áron, de a piacnak ez sem tetszett, most lehet párhozamosan próbálkozni egy szar vonallal is. Nincs kizárva, hogy az be fog jönni a népnek
-
BazsiBazsi
aktív tag
Ezt nagyon gyorsan abba kéne fejezni. Vagy csinálni valami nagyon jó telót.
-
kengyel
nagyúr
Most próbálkoznak, vagy felzárkózni akarnak ezzel az android csatlakozással ?
kengyel
-
halkow
őstag
inkább ne! borzasztó os! volt hozzá tapasztalatom a minap
Alcatel onetouch idol2s the king
-
tjb007
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
Az égegyadta világon semmi.
-
sz.balazs.95
veterán
És a Nokiának ehhez mennyi köze van?
tjb007: Akkor viszont a cím úgy ahogy van, hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
"...Az Nokia eddigi androidalapú telefonjai nem igazán nyerték el sem szerkesztőségünk, sem pedig olvasóink tetszését..." akár "z"-vel, akár anélkül, ez így van, viszont mindettől függetlenül szerintem, jó úton halad a "fúziósult" Nokia...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
tjb007
nagyúr
Vajon kifog-e derülni erről is, hogy hoax ? Múlt héten kétszer is becsalták a málnásba.
-
Fritz Teufel
addikt
Szerintem remek ötlet lenne, ha Android futna rajta google-gapps-al. Egy Androidost azonnal nyernének. Feltéve, ha a készülék mobiltelefon lenne és nem tábla...
Nem is mertem álmodni, hogy pont a Microsot szándékozik ellenfelet állítani a Nexus-szériának...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Szatyor95
senior tag
Úgy látszik még mindig nem járatták le magukat eléggé.
Nyugodj békében Integra!
-
C$abi
aktív tag
A WP-re nem WP-vel kellene szoktatni az embereket? Az X series meg csak gyalázza a Nokiát és vásárlókat fordít ellene. Ja, nagyon rá fognak az emberek szokni a WP-re egy ilyen laggtenger telefonnal.
-
ucli
senior tag
Itt lesz balhé
IOS-t nem terveznek? -
Воланд
titán
a cikhez: most lesznek majd ketsegbeesve a nokia fanok, akik ugye wp keszuleket nem vesznek, mert fuj ms, meg falo, de vajon vesznek-e majd droidos nokiat? az ms-tol?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sztbeni
őstag
Az ilyen Nokia X szerű borzalmakat inkább hanyagolják. Az Android meggyalázása ez...
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Adobe Indesign
- Vallás
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest