Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon egyszerű. Csináltak az androidból egy sz*rt és eladják a népnek. Azok felháborodnak, hogy mi ez a sz*r, erre közlik velük, hogy ez az android. Utána áttérnek WP-re.
-
Dilikutya
félisten
válasz
daniel909 #102 üzenetére
Nem a Nokia mondja meg. Ha nem kell hozzá Google API, akkor felteheted az Amazonról, vagy a Nokia alkalmazásboltjából. Mindazt, ami ott is elérhető, bár ha mennek az alkalmazások, akkor valószínűleg sok fejlesztő fogja oda is feltenni, a különbség csak annyi, hogy abból utána nem a Google részesedik, hanem a Microsoft, nincs is ezzel gond. Aki ért valamennyire ezekhez, az ide is szinte mindent feltehet még legálisan is, aki meg nem ért, annak meg úgyis mindegy, a Nokia boltja elég lesz.
De azt egyelőre nem tudni, a Lumia sorozatú androidos telefonjukon milyen rendszer lesz.
-
daniel909
addikt
válasz
sz.balazs.95 #103 üzenetére
nem tudom. nem volt nokia x-em.
de azt tudom h könnyű rootolni, lehetett róla olvasni. -
tjb007
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #103 üzenetére
De, fel lehet rá rakni, ahogyan az Amazonét is.
-
azopi74
addikt
válasz
daniel909 #98 üzenetére
"senkinek nem kell majd a herélt droidos Lumia"
A droid felhasználók egyre nagyobb hányada használ "herélt droid"-ot. Már amennyiben a herélés alatt a gapps mentesítést érted. Valójában már csak egy (viszont igen jelentős) dologban hagyja maga mögött a GAPPS a MAPPS-ot, és az a global (international) search funkció. Ha viszont az egyesült államokban vagy, akkor egyre kisebb a különbség a két motor által adott eredmények között. Nem tudom feltűnt-e, de az elsősorban továbbra is a US piacot célzó Apple a Siri mögé a Bing-et választotta search engine-nek a google search ellenében. És a desktop OS-ükben, az OS X-ben is a Bing lesz az alapértelmezett kereső a korábbi Google Search helyett a Yosemite-ben.
Pedig a search egy tipikusan olyan funkció, ahol könnyen lehet pozíciót tartani csupán a létező felhasználói tömeg által, anélkül, hogy komoly fejlesztésekre költenél, ez egyfajta kényelmes arisztokrata pozíció.
Ha meg a többi szolgáltatást nézzük, akkor egyértelmű, hogy a Google szép kényelmesen hátradőlt, és végzetes módon lemaradt a konkurenciától. -
Dilikutya
félisten
válasz
aprokaroka87 #94 üzenetére
Az Android meg Linux alapú, ami meg UNIX alapú. Szóval a Nokia X valójában UNIX alapú. De attól még nem az.
-
daniel909
addikt
senkinek nem kell majd a herélt droidos Lumia. szvsz.
aztán meglátjuk. a Nokia se akkora név már mint volt. -
Glenda
addikt
válasz
aprokaroka87 #94 üzenetére
A GSMarena írja Androidosnak, a Nokia szerint futnak rajta az Android alkalmazások, ami igaz is.
ha elötte láttot már pár droidos appot,akkor feltünhet neki.
Akkor nekem Androidos Lumiám van, úgy néz ki a facebook app, mint Androidon meg iOS-en.
-
halkow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
még jó hogy te érted miről írok
mert a többinek most se esett le -
Glenda
addikt
válasz
aprokaroka87 #92 üzenetére
De erről a fejlesztőkön és a szakportált olvasó tájékozottabb felhasználókon kívül ki tudja, hogy forkolt Android? Az Aboutban is X Platformot ír. Külön rendszernek kell kezelni és kész.
Ha ekkora őrültség lenne, akkor az Amazon nem lépte volna meg ugyanezt.
-
WinPho
senior tag
válasz
aprokaroka87 #88 üzenetére
MAx EU-ba, meg US-be. Ázsiai piacokon még mutogathatja magát, ott elég az a tudás, ami az X-ekben van.
(#90) aprokaroka87
Ott az Androidnak bőven nagyobb névértéke van, mint a WP-nek.Sőt, WP-s telefon jóformán nincs is ott. Majd csak lesz. A hardverkövetelmények már engedik, hogyipari hulladékongyengébb hardveren is ablak legyen. Ideiglenes projekt lesz ez az robotos dolog szvsz. -
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként Vicces hogy az MS "Android Alapú tákolmánnyal" próbál felhasználókat szerezni a sajátszolgáltatásaihoz.Inkább a WP-n dolgozzanak,ne egy ilyen f*ssal akarják eladni a MAPPS rendszert.
-
Glenda
addikt
válasz
aprokaroka87 #88 üzenetére
Igen, a Nokiánál szerintem szóról szóra ezt mondták amikor megjelent az első iPhone.
Ez biztosan nem lesz iPhonegyilkos, de fejlődő országokba nagyon is jó lesz -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #87 üzenetére
A Nokia X OS,azzal egy baj van,egy butitott Oprendszer.Felesleges dolog
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
aprokaroka87 #86 üzenetére
nincs, de jobb indokot nem tudok mondani a Nokia X létezésére.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #84 üzenetére
Az Ashát semmi értelme leváltani,Maximum egy lebutitott Droidnak felel meg
-
Glenda
addikt
válasz
Luck Dragon #79 üzenetére
Hát persze. A Samsung is belerokkant a Galaxy Minibe is, meg a sorozathibás Galaxy Trendbe is. Ja nem.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Quasi_modo #82 üzenetére
én azt tartom a leginkább elképzelhetőnek (és legreálisabbnak), hogy az Ashát akarják ezzel leváltani.
Vagyis az olyan piacokat próbálják becélozni, ahol a Nokia az Ashával rettentő népszerű. -
azopi74
addikt
Nem biztos, hogy a wp-t ölnék meg vele, lehet, hogy csak az android tortából hasítanának ki maguknak egy szeletet. Amúgy a " mobile and cloud first " nadella stratégia nem feltétlenül azt jelenti, hogy Microsoft mobilplatformon Microsoft szolgáltatás, hanem inkább azt, hogy Microsoft szolgáltatások minden mobil platformon. Szerintem ez az elsődleges cél. Persze ezt úgy a legcélszerűbb biztosítani, ha ráteszi az ember a tenyerét a mobilplatformok piacára, és meghatározó részesedést szerez, de ez most nem időszerű realitás, eut beláthatták, a cél viszont szentesíti az eszközt. Persze a hosszú távú terv a dominancia a mobilplaftormok piacán, de addig is meg kell élni valamiből
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #81 üzenetére
Vagy nem házon belüli konkurenciának tekintik, hanem ki akarnak szolgálni minden vásárlói réteget.
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #78 üzenetére
Honnan tudod, hogy ezek milyen lesznek? Lehet, hogy ezek már felsőkategóriás telefonok lesznek, meggyőző hardverrel. Ne feltétlenül a Nokia X-ekből indulj ki. Főleg, ha megkapják a Lumia brandinget.
-
-
Glenda
addikt
válasz
Luck Dragon #76 üzenetére
Van akinek az Android jön be, lenne benne logika. Viszont azzal megölnék a WP-t, úgyhogy inkább ne csinálják.
-
"Android by Microsoft" Már itt kirázott a hideg hogy csak a nokia X sorozatáról ne is beszéljek egyik "jobb" mint a másik.
-
Glenda
addikt
Jah, mea culpa, majd csak jön.
Microsoft Reportedly Prepping Office for Android Tablets -
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #72 üzenetére
Az Officet már kiadta Linuxra, Androidra legalábbis. Vagy a Desktop Linuxra gondolsz? Marginális részesedés, szerintem felesleges.
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #70 üzenetére
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #65 üzenetére
Igazából az NT is UNIX, van/volt neki POSIX layere
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #65 üzenetére
"Azaz nem az UNIX-ból származik, csak egyes elemeiben hasonlít rá."
Elég sokban hasonlít rá
Egyébként meg csak azért nem használható a UNIX név a Linux disztribúciók esetében, mert elég drága mulatság a regisztráció, és a SUS tanúsítvány, nem fizette ki egyik disztribútor sem. (nem is lenne sok értelme)
Ahogy például a FreeBSD-t sem lehet például UNIX-nak hívni, mert nincs regisztrálva.
De egyébként egyik olyan OS-nek, amelyek használhatják a UNIX brandet, (Solaris, z/OS, AIX, Tru64, Mac OS X stb) sincs több köze az eredeti, AT&T UNIX-hoz, mint akármelyik Linux disztribúciónak. -
Fall-N
veterán
Az az igazság, hogy nagy hiba, hogy nem lehet Google alkalmazást feltelepíteni. Bár érthető az MS-Google szívózik egymással. Példának okáért iOS-re elérhetőek a Google dolgai de WP-re nem. Pedig az MS Office elérhető Androidra is. Mondjuk én a Google helyében WP-re is kiadnám az appjaim a reklámbevétel onnan is jönne... De láttuk mi volt a YouTube-bal is WP-n.
-
sz.balazs.95
veterán
A Linux és az UNIX két külön dolog.
UNIX rendszerek a QNX, Solaris, Darwin, BSD, stb.
A Linux UNIX-szerű. Azaz nem az UNIX-ból származik, csak egyes elemeiben hasonlít rá.
Egyébként olvastam a Xenix-ről.De az érdekes, hogy jóformán csak a Microsoftnak van UNIX-tól teljesen eltérő rendszere, ugye az NT.
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
A Microsoftnak már akkor volt UNIX-a x86-ra, amikor Linus Torvalds még óvodás volt.
Sőt, az övé volt az első, csak később eladták az SCO-nak az egész Xenix-et, és inkább az NT-re gyúrtak rá. -
sz.balazs.95
veterán
De legalább most már van Microsoft Linux.
-
babkukta
senior tag
"Újabb androidos telefon érkezhet a Nokiától" - de minek? Ami eddig van is sz.r, kivették belőle a droid értelmét/előnyét. + furcsa h most mondták ezt a Nokia by Microsoft telefont, és androiddal támadna. Ez olyan, mintha a Google adna ki WP-s telefont android felülettel (érdekes lenne).
Sok reményt ehez nem fűzök -
sz.balazs.95
veterán
-
adamadd1
tag
válasz
Fritz Teufel #10 üzenetére
hát nagy butaság lenne a gmaps-t használni ha a here is ott figyel a telefonon
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #55 üzenetére
Hát igen, ezt csiripelik a maradak, hogy ezt tervezik.
De ha nagy lesz a felháborodás, akkor úgyis visszakozik a MicrosoftNem tudom, mennyire jellemző, hogy dokkolt módban ilyen minitableteket teljes értékű PC-ként használjanak.
A RAM eléggé korlátozott ezekben, és általában elég gyenge a CPU/GPU is bennük, úgyhogy nem hiszem, hogy ez nagyon tömeges lenne. De meggyőződésem, hogy akárhogy is lesz, lesz rá valami nem hivatalos "workaround", hogy fel lehessen tolni a teljes értékű, desktopos threshold-ot ezekre az Atomos csodákra is (ha a minimális hardverkövetelménynek amúgy megfelel a vas) -
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #53 üzenetére
Értem mire gondolsz, de a WP8.1 is annyira 6.3, mint a Windows 8.1, mivel az tulajdonképp az NT verzió.
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #53 üzenetére
Az nem verzió, hanem build azonosító
Mivel ma még teljesen különálló termékvonal a WP és a PC-s Windows, a fejlesztés is két külön ágon fut, értelemszerűen teljesen más számtartományban mozognak a build számok is. -
sz.balazs.95
veterán
Aha...
Ez akkor azt jelenti, hogy ha frissítem az Encore-omat Threshold-ra, akkor még abban az esetben sem lesz rajta a desktop, ha HDMI-n rákötöm TV-re vagy monitorra?
Mert akkor az elég nagy gáz. Az, hogy nem használhatom kis méreten a desktopot, az belefér, de akkor ezzel el lehet felejteni a kis méretű mobilokat, tableteket, amelyek dokkolva teljes értékű PC-ként működnek.#56: Ezt én tudom, és értem, de milyen módon fogják szinkronba hozni a kettőt? vagy kétféle verzióval lesz Threshold?
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #44 üzenetére
Amit eddig tudni lehet nem hivatalos (de megbízható forrásokból): az a következő: egyesítik a WP/WinRT/ Windows termékvonalat de ez úgy fog történni, hogy a különböző eszközök, különböző felületeket kapnak:
- A kisebb képméretű (9 inch alatti eszközökből) eltávolítják/letiltják a desktopot.
Így a jelenlegi Win8-as mini tabletekből (micsoda felháborodás lesz itt, a hamarosan bemutatkozó Surface Miniből is, és természetesen a jelenlegi WP-t futtató eszközök sem kapnak desktop-ot a threshold-dal sem
- A Touchscreen nélküli desktop PC-ken a full screen metro módot kikapcsolják alapból. Ez persze nem azt jelenti, hogy a modern felületet magát kapcsolják ki, hanem ablakban futtathatóvá, egér-billentyűzettel kényelmesen használhatóvá teszik a modern UI-s appokat, és ott lesz a nem full screen módban futó, kompakt start screen (igen, a várva várt "start menü ")
- A hibridek, convertible notebookok, 9 inch feletti tabletek, touch sceen-es all-in-one PC-k megkapják a desktop felületet is, és a full screen metro módot is.
Számomra a fő kérdés, mi lesz a jelenlegi, ARM-os, 10-12 inches, billentyűzetes/touchpad-es dokkolót hivatalosan támogató, Windows RT-t futtató tabletek sorsa (amiknek egyébként kb 95%-át a Microsoft saját Surface-ei teszik ki).
a) választhat a felhasználó, hogy kéri-e a Threshold frissítést, viszont ekkor (a kijelzőméret és a dokkoló ellenére) lemondhat a desktopról, cserébe megkapják a Gemini UI-t az Office-hoz (ha az tényleg támogatni fogja a jelenlegi office RT minden funkcióját (ezt kétlem)
b) nem kapnak threshold frissítést
c) Megkapják a threshold-ot, desktop támogatással, de az ARM-os eszközök továbbra sem futtathatnak third party desktop appot, csak az Office-ra és a MS beépített alkalmazásaira lesznek korlátozva.
d) Teljes értékű desktopot kapnak, vagyis natív, ARM-ra fordított thir party desktop alkalmazásokat is futtathatnak. álmodj, királylány :-) )
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #51 üzenetére
A 6.4 a kernel verziója lesz. A 6.3 most is az NT-re vonatkozik. Ugyanaz van a WP8.1 alatt is.
A Threshold vagy 8.2 vagy 9 lesz. Vagy megint valami ME, xp, Vista nonszensz.
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #48 üzenetére
Marketing okokból szvsz.
-
icemad
nagyúr
Ezt mozifilmekre alapozod? Régebben minden mozifilmben volt egy Nokia/Blackberry... Azután a Nokiát megette az ms, és a Blackberry sem áll túl jól. (Pedig a bb telefonok nem is rosszak, sőt.)Egyébként meg én sem értem, hogy ki is a célcsoport ezekkel a telefonokkal. 100 euró alatt ott vannak az Asha készülékek, 100 fölött meg a Lumia sorozat tagjai. A maguk kategóriájában jó telefonok... Akkor minek/kinek készülnek ezek?
Többet érnének el vele, ha olyan androidos Nokiát csinálnának, amit a legtöbben várnak. Google cucokkal, play áruházzal, stb.+ jó kis fényképező (akár pureview) és erre ráhúznának egy wp-s kinézetű launchert. Nem lenne ez nehéz...Másrészről én nagyon sajnálom, hogy hagyományos kialakítású okostelefon nincs. Ebbe az irányba vihették volna tovább a symbiant. Nekem pl. nagyon jól jönne egy jó pureview kamerás telefon, 2 maggal, 1gb ram, 8gb rom, ips kijelző, pl. egy N82 vagy E52 házba csomagolva. Sajnos ilyen nincs...
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #44 üzenetére
A kettő között a különbség nagyjából a UI és a driverkészlet, úgyhogy teljesen mindegy.
-
sz.balazs.95
veterán
-
Dilikutya
félisten
Értelmetlen ez a rászoktatás.
Akinek egyik sem volt, annak mindegy, mit vesz.
Az emberek többsége nem ért hozzá, nekik is mindegy, mit vesznek.
Akik tudják, mit vesznek, azok vesznek valamilyen androidos, WP8-as vagy iOS telefont, de ezt biztos nem.
Aki ezt megveszi, többet Nokiára, WP8-ra rá sem néz.A cikkben említett testreszabhatóság mellékes, mókolás nélkül az Android lehetőségei is erősen korlátozottak szinte minden gyártónál, a felhasználók többsége pedig nem piszkál a rendszerbe.
Ennek így semmi értelme. Önmagában a Google szolgáltatások hiánya nem gond, de a Play-t kiiktatni már nem szerencsés, főleg, hogy a Nokia áruháza még nem áll készen a kiváltására. Ha azonos, vagy közel azonos lenne az alkalmazáskínálat, nem lenne ezzel sem gond.
Maga a hardver ennyi pénzért már édeskevés, főleg a RAM és a belső tárhely, a kamera pedig gyalázatos. -
dreamdancer
őstag
Androidos Microsoft mobiltelefon... már az ötletért is ki kellene rúgni a komplett sales-marketing vezérkart. Egyébként meg aki androidos mobilt akar, válogathat a valódi, teljes értékű droidos mobilok közül, aki meg nem akar - az ezt se fogja akarni.
Azt hittem, a MS "hatalomátvételével" eltűnik az a rossz Nokia-szokás, hogy az eleve halott ötleteket makacsul nyomják éveken át, kudarcot kudarcra halmozva. (Lehet a Symbianból versenyképes iOS- meg Android-ellenfelet faragni, lehet az S40-ből okostelefon OS-t csinálni stb.)
-
w333
félisten
+1
Próbálnak ők taktikázni csak szerintem még mindig elég kevés a Marketing, de viszont nagyon jó úton haladnak pl az idei év legnagyobb mozi premiereken kb. mindegyik filmben ott a WP telefon, ha így haladnak és kicsit rágyúrnak hogy a csapból is WP folyjon, simán eltudom képzelni hogy megelőzik az Apple -t
-
joysefke
veterán
válasz
hülyegyerek #24 üzenetére
Szvsz a Samsung féle "lenyomom a szolgáltatónál a dealerrel a vásáró torkán a vackomat, ha szüksége van rá-ha nem" taktikát kellene a Nokiának is nyomni. Szvsz Európában ezzel sikeresek lehetnének, mert az egész kontinensen ott vannak.
Szvsz háromféle működő taktika van telefon-/tablet-értékesítés fronton:
1, hatalmas márkapresztizs és rajongótábor kiépítése -> Ezt az Applie már megtette és kérdéses, hogy az Applét le lehet-e nyomni a saját játékában, kettőnek meg szerintem nincs hely.
2, Minen szolgáltatói értékesítési ponton, minen Média Marktban meg úgy elektronikai áruházban tartani egy két dealert a fizetési listán, ők majd lenyomják a terméket a gyanútlan vevők torkán -> Samsung modell, és ide nyilván be is lehet szállni, de kell némi márkaismertség meg kontinentális jelenlét, amivel a Nokia rendelkezik is
3, Árháború vagyis a kínai piacos márkák útja. -> Na ez az ami szerintem egy Amerikai-Európai cégnek nem fog menni, ha a fejük tetejére állnak akkor sem.
J.
-
w333
félisten
A cikkhez ... inkább WP -t vennék, ezt a hibridet meg hanyagolnám
(#29) sz.balazs.95
Hát jah ... ez a mostoha pedig az android meggyalázása
Különben lehet pont ez a cél, utálják meg az emberek a droidot, annyira sz@r
-
w333
félisten
Sok gyártónak volna még mit tanulni ... mondjuk a Motorola -tól
Szerk.
Ez az egész semmi másról nem szól csak arról hogy a felhasználók egy kicsit belekóstoljanak a WP világába és valahogy egy Androidos telefonon keresztül rászoktatni az embereket a WP -re, ha ez siker és valakinek tetszik akkor megveszi eredetiben vagy WP rendszerrel ... értem én a Microsoft stratégiáját, kíváncsi vagyok ez mennyire fog sikerülni ?
(#26) Glenda
Én nem tudom hogy mi történik de még mindig olyan mintha a Google-é lenne a Moto, semmi hír nincs a Leneovo -ról, sőt jön az új Moto és még az is a Google keze alatt van
-
hülyegyerek
addikt
Nem jó megfogalmazás, mivel a piac egy részének nagyon bejöttek, a többiek meg kb. hírből sem ismerik az általad említett telefonokat. Kevés olyan emberről tudok, akik valamilyen szinten tisztában voltak a wp működésével, megvették valamelyik wp8-as telót, aztán nem tetszett nekik.
-
joysefke
veterán
válasz
BazsiBazsi #21 üzenetére
ohh, csináltak már: Lumia 820-920-1020 Jó telók jó áron, de a piacnak ez sem tetszett, most lehet párhozamosan próbálkozni egy szar vonallal is. Nincs kizárva, hogy az be fog jönni a népnek
-
BazsiBazsi
aktív tag
Ezt nagyon gyorsan abba kéne fejezni. Vagy csinálni valami nagyon jó telót.
-
kengyel
nagyúr
Most próbálkoznak, vagy felzárkózni akarnak ezzel az android csatlakozással ?
-
halkow
őstag
inkább ne! borzasztó os! volt hozzá tapasztalatom a minap
-
tjb007
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
Az égegyadta világon semmi.
-
sz.balazs.95
veterán
És a Nokiának ehhez mennyi köze van?
tjb007: Akkor viszont a cím úgy ahogy van, hibás.
-
Juliuska
senior tag
"...Az Nokia eddigi androidalapú telefonjai nem igazán nyerték el sem szerkesztőségünk, sem pedig olvasóink tetszését..." akár "z"-vel, akár anélkül, ez így van, viszont mindettől függetlenül szerintem, jó úton halad a "fúziósult" Nokia...
-
tjb007
nagyúr
Vajon kifog-e derülni erről is, hogy hoax ? Múlt héten kétszer is becsalták a málnásba.
-
Fritz Teufel
addikt
Szerintem remek ötlet lenne, ha Android futna rajta google-gapps-al. Egy Androidost azonnal nyernének. Feltéve, ha a készülék mobiltelefon lenne és nem tábla...
Nem is mertem álmodni, hogy pont a Microsot szándékozik ellenfelet állítani a Nexus-szériának...
-
Szatyor95
senior tag
Úgy látszik még mindig nem járatták le magukat eléggé.
-
C$abi
aktív tag
A WP-re nem WP-vel kellene szoktatni az embereket? Az X series meg csak gyalázza a Nokiát és vásárlókat fordít ellene. Ja, nagyon rá fognak az emberek szokni a WP-re egy ilyen laggtenger telefonnal.
-
ucli
senior tag
Itt lesz balhé
IOS-t nem terveznek? -
Sztbeni
őstag
Az ilyen Nokia X szerű borzalmakat inkább hanyagolják. Az Android meggyalázása ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nemcsak, hogy folytatódik a Nokia próbálkozása androidos vonalon, újabb pletykák szerint akár Lumia védjeggyel is érkezhet a következő darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest