- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fokszmulder #52 üzenetére
Még a legelső s754-es coolerek is jók lesznek hozzá.
-
Fokszmulder
csendes tag
Erre külön kell majd am3+-os hütő vagy egy sima am3-as rámegy?
-
Skeleton01
aktív tag
-
DRB
senior tag
"Kár hogy nincsenek fehér vidkarik"
No azért akad jó pár, nagyon keresni sem kell: nV GTX 460, nV GTX 550 Ti
Ez csak két példa volt, mondjuk a hűtőburkolata nem mindig fehér, de azért van olyan is. -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok, van itt esetleg valaki aki tudna nekem egy ECS g31t-lm lappal kapcsolatban segíteni? előre is köszönöm.
-
Tomcat
őstag
Nem rossz ez a lap sem. Érdekes az elrendezése és a színösszeállítás is egyedi. Régen nem hallottam már hazai ECS forgalmazóról, így akinek ilyen kellene érdemes lehet külföldi webshopokban nézelődni. Lehet hogy meglepő ára lesz.
-
DMG
senior tag
Nem néz ki rosszul, de az a borda engem műanyag sorkapocsra emlékeztet.
-
ABee
tag
Nagyon szép ez a lap, ha ilyet vesz az ember van értelme a plexi oldallapnak. Kár hogy nincsenek fehér vidkarik, pofás konfigot lehetne belőle összehozni.
-
Angel1981
veterán
Egy újabb csini alaplap!
Jöjjön már a Bulldozer!!! -
fefe9
tag
Színvilága nekem tetszik, örömteli, hogy kezdi minden gyártó bemutatni az új lapokat.
//ECS egyébként egész jó márka szerintem, mai napig teljesít a családban egy K7S5A lap, évek óta megbízhatóan, eddig egyedül az elem szorult cserére.
-
TOM-202
senior tag
Nagyon szép ez az alaplap is. Remélem nem árazzák túl, mert a felszereltsége alapján biztosan nem lesz olcsó darab.
-
Milka 78
nagyúr
jól néz ki,nincs agyon csicsázva és az elrendezése is rendben van.Már csak az árcédula lenne érdekes...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Klassz. Szimplán ennyi.
-
siriq
őstag
Vegre 2 db lan csatlakozo van rajta.
-
nbg
senior tag
válasz
yakuza.tora #29 üzenetére
Persze, mint minden ujitas, ujdonsag eloszor csak retegigeny lenne, nyilvan magasabb aron. De szepen lassan ugyis lecsordogalna a "hetkoznapokba", mint minden hasonlo cucc. Ezert irtam azt, hogy "lassacskan"...
-
djculture
félisten
Pc be pont az a jó hogy olyan komponenseket használsz amit akarsz.ssd böl minden hónapba jön ki nagyobb és gyorsabb,integrálni hülyeség.Kb olyan ötlet mintha vennéd ezt a lapot és fixel rajta lenne egy 4 magos bull aztán ha nagyobb kell vegyél egy másik lapot amin fixen van rajta nagyobb proci.Gyártóknak mondjuk jó lenne folyton cserélgethetné az ember a fullos lapokat is.
-
nbg
senior tag
Ha onnan nezed, hogy visszalapozol tizenpar evet, amikor meg peldaul sem I/O vezerlo, sem hangkartya, sem halozati vezerlo nem volt integralva az alaplapra(ba), aritmetikai tarsproci a CPU-ba, vagy akar mar inkabb maibb peldaval elve "GPU a CPU-ba", mar nem is tunik olyan vad otletnek.
Csak azt mondom, hogy en szemely szerint lassacskan mar el birnam viselni, es biztos vagyok benne, hogy lenne is letjogosultsaga. A nagyobb tobbseg pedig mostanaban mar nem hasznal egy alaplapot "par evnel" tovabb, foleg a mostansag trendi, felgyorsitott foglalat-valtogatasokkal... -
nbg
senior tag
Annyira el tudnek viselni lassan mar egy alaplapra integralt, mondjuk 2 PCIe savot hasznalo, 64 GB-os SSD-t... Mondjuk felaldozva a harmadik x16 PCIe csatit.
-
vinibali
őstag
válasz
Tonyius777 #6 üzenetére
Az FM1 908 míg az AM3+ 938 lábas, az előbbi integrált videóvezérlővel van megspékelve ez már Fusion APU míg az AM3+ "csak" CPU amihez leginkább egy diszkrét VGA rendszer dukál
szerk.: ja igen és az árakat már publikálta Gyuri27 -
yakuza.tora
addikt
Érdekes a deszka színvilága...
-
Tonyius777
tag
válasz
Tonyius777 #6 üzenetére
-
TK36
aktív tag
válasz
#65675776 #16 üzenetére
A videokártyáknál is elsőként a csúcs modelleket mutatják be, majd később jönnek a "mezei" kártyák.
Már olyan nagy feneket, körítést csináltak az AMD új processzorai köré, hogy most már valami über-brutált kell nyújtaniuk mert ha nem akkor nagy csalódást várható véleményem szerint.
-
törölt tag
Rossznak nem tűnik, csak errefelé kapni nem nagyon lehet majd.
Érdekes, hogy mindenki csak a csúcslapokat mutatja be. Mikor látjuk már az emberi fogyasztásra is alkalmas középkategóriás lapokat.
-
Archer
őstag
Tetszetős de itthon tudtommal nem foglalkozik senki a márkával pedig az Asrock nagy konkurense lehetne (bár bios téren nem tudom hogy állnak).
-
Day 'n' Nite
tag
IDE csatlakozó??? No, erre nem gopndoltam volna
Az alaplap jónak tűnik, legalább nincs agyoncsicsázva. -
KYZRR
őstag
"A DDR3-as memóriák a négy foglalatba pattinthatók, amik alapjáratban támogatják az 1866 MHz-es modulokat dual-channel üzemmódban is, de túlhajtással a 2133 MHz-es típusok is használhatók lesznek."
Kérdés, hogy bírni fogja-e a CPU-ba integrált memóriavezérlő...
-
Móci
addikt
Az a jó magas ATX csatlakozó nem fotóbolt? Mert ha ez valódi, akkor elég vicces.
-
banhammer
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Elég nagy az esély rá, hogy letörjön.
-
Pero
senior tag
válasz
legalább nem kell szenvedni a bordák miatt.
viszont ha jól látom a lap bal felső sarkában a crmos reset gomb van ami tetszetős. -
mghltm
addikt
válasz
mily eles a latasod indian testverem, solyomszem! valoban mokas az a toronyhaz
-
Tonyius777
tag
valaki elmondaná mi a különbség az FM1 és AM3+ között?
ja és találtam sok érdekességet itt
[link] -
TESCO-Zsömle
titán
ATX 12V csati mókás...
-
azbest
félisten
egész érdekes ez a nukleáris tél színvilág... nem mintha sokat számítana a gépházban
-
Gyuri27
félisten
Ez is tetszik.
-
GIJoe
addikt
Az ECS Kb Asrock szinten van, nem értem miért nem felkapott legalább annyira, vagyis inkább azt írnám miért nem elérhető annyira mint az Asrock...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged