- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #52 üzenetére
"Jah igen te meg páran még itt csak ti látjátok a problémát, meg persze Trump. A magyar állam, meg azok a kormányok akik nem álltak be Trump mögé azok mind hülyék velem együtt., biztos hallgatnak majd rád."
Mivel állandóan Trumpon jár az eszed, remélem te is annyira örülsz neki, hogy egyre jobban szorul körülötte a hurok mostanában... Mert én nagyon. Pedig én az orwelli komcsikat sem támogatom... Na akkor (csak úgy abszolút mellesleg) ezzel a számodra nyilvánvaló ellentmondással mit kezdesz? Kíváncsi vagyok. -
doooo
veterán
Azért az sem semmi, hogy itt hányan hiszik még mindig, a jelenlegi helyzetében is, hogy Trump személyesen, teljesen egymagában felel ezért az egészért...
Kínával szemben mindenféleképp fellépne, és fel is fog lépni -Trump után is- Amerika, meg még egy rakás másik ország is. Nem feltétlenül védővámokkal, de más dolgokkal igen.
Aki azt hiszi, hogy egy embernek, még ha az az amerikai elnök is, ekkora önrendelkezési hatalma van, annak nagyon sok pótolnivalója van a diktatúrákon-kívüli világ rendszereinek tanulmányozásában és megismerésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest