- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Lassan két éve folyamatosan szidja az Apple-t és tesztel Samsung és Huawei készülékeket amiket istenit. Mégis Apple terméket vesz és használ. Ez mindent elmond.
Az más kérdés, hogy láttam azt a videót, ahol a MacOS "problémáiról" beszél és érdekes módon én ilyen gondokkal soha nem találkoztam, pedig napi 10-12 órát ülök Mac előtt.
Vannak érdekes videói, az utazással kapcsolatossakat én is szeretem, de tech kérdésekben nem releváns a véleménye.
-
<Lacy85>
addikt
Én is fogom a fejem, amikor Csaba ellen olyan érveket hoznak fel, hogy csak a nézettség miatt szidja az Apple-t.
Épp ő az, aki nekiáll clickbait tartalmakat gyártani egy kis youtube aprópénz miatt, amikor ennél sokkal jövedelmezőbb szponzorációkat is utasított már vissza, mert nem akart olyan dolgokat mondani, ami nem igaz.
Sokaknál valamiféle lelki válságot okozhat, ha rosszat hallanak a kedvenc márkájukról, vagy én nem tudom.
Nyilván nála az is megérthető, hogy vagy egy évtizede almát használ, nyilván nagyon szereti / szerette a dolgaikat, és mind időben, mind pedig pénzben elég durva áldozat lenne lecserélni az egész ökoszisztémát.
Mondjuk nem tudom, mennyire ismeri a konkurens cégek megoldásait, de szerintem nem járna jól a váltással. Jobb élményt nem hiszem, hogy kapni fog, mint most. Esetleg olcsóbban kb. ugyanezt.AnonimInc meg egy rossz vicc. Valamelyik "teszt" során végig azért fikázott egy amúgy tök jó telót, mert máshogy vannak a dolgok, mint iOS-en. Ez aztán az objektivitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest