Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Hmm, melyik az a négy?
Csakmert az idei már piacon lévő Xperia négy tagot számlál...Pl. a budapesti Sony Centerben (WestEnd) mind a négyet kipróbálhatod.
(#14) youngboy:
Azért, mert én elolvasom, vagy sem, forrásmegnevezéssel olyan plusz dolgot beletenni, ami nem éppen a tárgyhoz kötődik, vagy épp egy cég imázsát rombolja nem etikus.
Ráadásul ez a megmozdulás már nem először fordult elő. Ezért.
De ilyen negatív volt a tegnapi ICS-es hír is. Csak a hiba (bug) hírértékű a MA számára, írnak, hogy van pár apró hiba az ICS-ben... Ja, hogy már el is kezdék az ICS-t?
Érdekes, erről (sem az áprilisi első körös, sem a második május végi júniusi indulásról nem volt cikk), de a kisebb hibáról, meg hogy a PLAY mégsem kap, arról kiment.Ezt sem etikusnak, sem informálisnak nem érzem egy mobil portálon.
...és akkor tetjében a mai hír, ami nehogy csak aktualitását veszítette már, de még akkor odaszúr az anyagi helyzetre is... Nem. Ez így nem jó.
(#20) fl0werstar:
Semmi gond, jöjjenek a rossz hírek is, ha vannak, mert nem eltitkolni kell a dolgokat, hanem informálni a jónépet.
De akkor a jó hírek is legyenek ott!Nem láttam sem azt hírnek, hogy a Sony áprilisban elindította az ICS-t az arc S, neo V és ray títusra. De azt sem, hogy elindult a második körös frissítés a többire...
Ezzel szemben az apró bug jelentés az lejött... Mint ahogyan a PLAY kimaradása is...
Ez nem tetszik, nem a hír megléte. (ami ebben az estben még el is késett...)
Más:
Tényleg, tipo-ról, tipo dualról és miro-ról mikor várhatunk hírt a MA oldalaira?!
(#30) pit stop:
Örültem, persze, az utolsó, oda nem illő, és a forrásban sem szereplő mondatig... (okait fentebb olvashattad
)
Egyébként pont ma pakoltam a raktárban és a sok kiállítási kellék közt találtam egy 5 literes unicumot is...
De sajna nem szeretem.
(#33) Hanon:
A miro pont azokat célozza meg - főleg a fiatalok - akiknek még bejött volna a U, de vagy az NXT dizájn nem tetszett, vagy a nem bővíthető memória riasztotta el őket. Így most egy még kisebb kategóriát vehetnek célba, bővíthető memóriával, és más dizájnnal.
-
G.Peter
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged