- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Arra, hogy tudják verni ők is a mellüket, hogy nekik is van 4 magos csillivilli hiperszuper telefonjuk - bár állítólag két magot se tudja kihasználni ugye ICS.
Ha csak NXT szériát nézzük, és pl. Ion-t nem ami szintén nem gyenge, mi szükség van egy S4-esen kívül másikra? Hardverilag ha mindent belepakolnak még ésszel be lehet lőni S fölé árát. Ha meg több ilyen jön, akkor S árának esni kell, P-nek szó szerint zuhanni, U-nak meg szintén esni.
Konkrét példába ha én júliusban amikor egy hónapos lesz U, megveszem 60-70-ért, mikor még P 100 körül van; és egy-két héten belül P-t adják annyiért se Sony brand nem jelent majd értékállóságot, asztalt pedig jogosan lehetne rájuk borítani mert saját maguknak sikerül ezt csinálni.
Na de nem jósolok többet, 1 hét és kiderül elvileg, aztán ha igaz majd még szidom őket - pedig alapvetően bírom sony-t. -
-
pit stop
addikt
NXT-nek ilyen rövid időn belül rögtön második generáció?
Régen kiszivárgott eredeti ütemterv szerint is várható valami hiperszuper tudású - no meg árú - csúcsgép. De hogy már második generáció jöjjön ki konkrétan piacra, mikor első is nem tudom hány negyedévig volt bejelentés és gyártás között
Személy szerint kételkedem, de meglátjuk -
törölt tag
Na, azért nem kell mindent úgy érteni. Egyrészt a legtöbb gyártó nehéz helyzetben van, de ez nem függ össze a telefonjaik minőségével vagy milyenségével. Legtöbbször termék- és piacstratégia kérdése, és ugye a jelenlegi gazdasági helyzet sem túl felhőtlen (no pun intended). Sosem értettem, h az almafanok miért sírják el magukat/lesznek állati pökhendik minden egyes alkalommal, amikor valaki kifejti a preferenciáját egy másik gyártó felé. Minden hírt lehet negatívan magyarázni, de számomra speciel ez leginkább új telefonok beharangozásáról szólt. MA vigyázhatna, h ne taposson a sonysok lábára a furcsa megfogalmazással (és persze lehetne gyorsabb a hírekkel...), de azért sztem pont ezt a hírt nem érdemes mellre szívni. Pont ezért nem a barátaimmal beszélgetek telefonokról, mert miután megveszik a drága csúcsdögöket, kötelességüknek érzik folyamatosan védeni a telefont/gyártót.
Az normális, hogy én folyton a google feliratot keresem ebben a FB-os promórajzban?
-
youngboy
senior tag
És az miért baj, hogy a hír írója saját véleményét is megfogalmazza? Még egyetérteni sem kötelező vele. És azt sem értem, hogy miért baj, hogy itt csak két nap után jelent meg. Aki már olvasta máshol, annak nem kell azzal töltenie az idejét, hogy itt is elolvassa. Meg még azzal is, hogy hosszú hsz-t ír erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged