- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
válasz
aboriginal74 #126 üzenetére
alitolag a Pixelnel a honap vege fele mar lesz...
-
aboriginal74
tag
Szvsz ez az új generáció teljesen rendben van...nem túl hivalkodó, teljesen letisztult forma...komolyan elgondolkodtam...valaki majd értesítsen merre lehet majd kapni főleg Bpest érdekelne
-
Guruka
senior tag
Hol tudok egy ilyenre szert tenni?
-
v.tom
őstag
Szerintem ha már hot swap rack-et tesznek bele, nehoggymár csak egyet... Annak nem látnám értelmét. Szerintem elég sokan vannak, akik nem egy vinyót használnak a gépükben. Azoknak jól jön. A hűtés egy sarkalatos probléma minden háznál. Sajnos nehéz olyan megoldást találni, ami minden igénynek megfelel. Ezért szavazok én a casemod mellett
.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Jim Tonic #118 üzenetére
A hotswap nem hülye ötlet. Ez igaz. De minek belőle egynél több egy átlag felhasználónak?
Csak a servereknél elég komoly hűtés van rájuk. Itt meg a vinyok mögött az elektronika van, előtte a ház eleje. Max jó esetben keresztben tudsz fújatni levegőt, de az a 3D Auroránál sem vált be. -
Gorneck
legenda
válasz
Jim Tonic #118 üzenetére
Ezt csak alátámasztani tudom...régebben mondjuk azé még foglalkoztak a házak kialakításánál a hűtésről...de a rack jellegű szervereknél már nem igazán...ennek ellenére tele is pakolják őket rendesen...persze ehhez hozzátartozik, hogy olyan házventik vannak bennük amik rendesen átszellőztetik a házat...
-
válasz
7Heads Drago #116 üzenetére
4 csavar fogja. A hotswap nem hülye ötlet. A szerverek teli vannak velük, SCSI vinyókkal, 15e rpm, mégsem döglenek meg.
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago #116 üzenetére
A RAID nem arról szól, hogy rohangálsz a vionyókkal
-
xuldar
addikt
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
Ez a hot-swap winyóknak van, a képen a ház elejében található hot-swap rekesz belső fala látható.
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
Ez 2db Corsair tápcsatlakozó
szerk: tévedtem, ez Zalman táphoz tartozik:
Amugy lehet hogy a vinyókeret külön egységként van jelen,
amibe elég 2 tápcsatlakozó, aztán a röptébe rádugott 3bd vinyóknak osztja az áramot -
7Heads Drago
veterán
Ez mi?
[kép] -
JanR
addikt
nekem a rack-es megoldasok tetszenek nagyon
amugy a haz is nagyon szep, regen lattam ilyen 'mondhatni, esztetikailag renbenlevo' - szep hazat -
Mephee493
csendes tag
Szerintem látszik rajta, hogy jól megtervezett cucc, kategóriájában meg nem is annyira drága pláne ha táppal együtt értendő az ára. Öröm végre látni, hogy a kábelek elrejtését is kezdik figyelembe venni a gyártók, Eddig ezirányba való törekvéseket a gyártók részéről nem nagyon láttam. De persze a vízvezetékcsöves és egyéb kábelelrejtős házi modding megoldásoknak is megvan a maga feelingje
-
Hun'reeth
őstag
Nem csúnya házikó bár én ezt a 30-40k -t sokallom amibe fájni fog.
Viszont igencsak oda kell figyelni mert a mostani tápom tuti nem érne el addig. Amit hiányolok a szűrőzés. Nincs porszűrő pedig egy Zalmanba már rakhatnának gyárilag. -
X@b3e
addikt
Korrekt házikó, kívül és belül is teljesen rendben van, elegendő újítással.
Nekem bejön -
v.tom
őstag
Tényeg szép ház és a megoldásai is jónak tűnnek. Szinte már látom magam előtt milyenre alakítanám át... Fel se lehetne ismerni. Kiváncsi vagyok a hazai árára.
-
válasz
TazLeacher #102 üzenetére
Nagyon tetszik. Jó lenne, ha itthon is ennyi lenne az ára, de 40 körülre tippelem.
-
klambi
addikt
ilyen kell hol lehet venni?
-
kem
addikt
...még mindig gyönyörű ez a ház
-
(Darkwood)
őstag
Pufff.... ez kurva jól néz ki! Egy újabb nagy piros pontot kérnék a Zalmannak!
-
Pacák
senior tag
válasz
7Heads Drago #94 üzenetére
A vinyós problémát értem, de felülre minek még egy venti?
Felül két, hátul egy, alul ismét két darab 120 mm-es ventilátor dolgozhat, gyárilag a tetőre és hátra tesznek egyet-egyet.
-
Pacák
senior tag
válasz
Affene - belefutottam egy frissítési galibába és megduplázódott a hsz. -om.
-
Noi88
tag
válasz
Vágjál bele helyet neki.
Szép kis házikó, bár azért tornyoknál nálam még mindig CM sztáker-kozmosz a nyerő.
-
7Heads Drago
veterán
Kár hogy a vinyók elé nem enged ventit tenni...
Illetve a tetejére is kéne egy venti. -
mocsanisi
senior tag
Fura egy ház de nekem bejön. Na ez egy olyan ház amit nem vágnék meg ha nekem lenne. (A vágást a külső moddingra értettem)
-
Geller72
veterán
..Most 4 gépem van. 2 chieftech. Az egyik kisebb, abban van a microatx form cumo.
A másik egy nagyobb dragon, abban elférnek az eATX lapok is, dual cpus szerver lappal, és ebben is csakk épphogy elfér a 700W-os Hipro táp (baromi hosszú). Ebbe vagyon a quad.
Van egy HP kayak, ez egyedi, ebben van a dual péhármas lap, scsi holmikkal, amolyan 24/7-es gép.
És van egy bazi nagy szerver ház, középre helyezett táppal, ebben bőven elférek, legyen az akármennyi és akármekkora. Nah' szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy ki mire használja a gépeit. A fenti zalman sztem amire kitalálták, arra elég, épp ennyibe is kerül.
Szemléltetve vagyon, mire találták ki. Arra meg ok.
Üdv:
Geller -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #90 üzenetére
igen, a Codegen itt ad abszurdumként volt feltűntetve. lehetett volna akár EastQuul is pl;>
jaja, ez tény;> volt codegen házam, ár/értéke nem volt rossz (nagyon olcsó volt;>), és mivel nem vágta el a kezem, ezért a célra megfelelt (mondjuk a hűtése gyenge volt, a vinyóké különösen, szerelni nem volt egyszerű, pici volt és nem volt zajszigetelése). többet nem vennék, de már lényegesen mások az igényeim.
mondjuk más kérdés, hogy a megfelelő ház megtalálása az egyik legnagyobb problémám volt a gép összerakása során (pár hardver miatt nagy kellett, aztán kiderült, hogy annál is nagyobb kell, jól szellőzőt akartam, jól szerelhetőt, és zajcsillapíthatót/zajcsillapítottat... a normális kinézet a végére előny volt, de nem kritérium
). és a jelenlegit nem igazán cserélném le semmire
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy értetted, de a Codegen névnek már nincs hitele. Akármilyen király jázat kidobhatnának, a kutyát se érdekelné. Ahhoz kellene 1-2 év, hogy a köztudat egyáltalán foglalkozzon a nevükkel, ezt annyira elcseszték.
Egyébként garantálom, hogy, ha ugyan ez a kép lett volna, Codegen felirattal az oldalán, és a cikk végén a jvasolt magyar fogyasztó ár 6990 Ft-t lett volna, legalább ennyi, ha nem több "én tuti, hogy veszek egy ilyet" hsz lett volna.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #84 üzenetére
szerintem egyáltalán nem. a dolgot úgy értettem, hogy minden paraméter megegyezik, csak mondjuk nem Zalman label lenne rajta. a minden paraméterben természetesen a kidolgozás minősége is bennevan.
egy háznál meg a szépség csak egy dolog. ha meg valaki csak a szépsége miatt vesz házat... azt irigylem, mert valószínűleg nem kell olyan mindennapi problémákkal szembesülnie, mint szerlehetőség, helykínálat, szellőzés és halkság.
a Zalman neve meg minőséget jelent, de ettől függetlenül van nála jobb. ventilátorban is, cpu/gpuhűtőben is, ventiszabályzóban is, vízhűtésben is, házban is. és ezen az se változtat, hogy eddigi házaikat ügyesen a silverstone/lian-li csúcsházak fölé pozicionálták árban. a full passzív ház meg szép volt, erődemonstrációra jó volt (presztízst csinálni), csak éppen jelenleg már elavult.
-
mrdan206
tag
Ezek az alsótápos házak nekem naon tecenek
Raidmax Sagitta 4Ever
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nekem ez az alsó venti a nagyon furi sztem hülyeség. Egy porosabb szobában jól telefújja a gépet porral. Egyébként elmegy de én is maradok a chifinél.
-
Rossi
addikt
Szép! Profi megoldások, sok-sok venti, mi kell még?
-
TazLeacher
nagyúr
egyébként érdekes nézni a nyálcsorgatást. kíváncsi lennék, ha nem Zalman lenne a neve, hanem Codegen, akkor is hasonló kommentek lennének e.
Azt tudod, hogy ez jó nagy hülyeség volt?
Az, hogy rá van írva, hogy Zalman, jelent valamit. Egy bizonyos minimális minőségi szintet. Épp ezért, aki úgy gondolja, hogy szép, az bátran megveszi, mert tudja, hogy a pénzéért minőséget kap. Amit ugye a Codegenről nem lehet elmondani.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #64 üzenetére
annak a tesztnek sok értelme nem lenne. legalábbis a Stacker 832 hűtésre van optimalizálva, a Cosmos halk működésre. hiába mindkettő torony nagyfelhasználóknak, nem ugyanaz a célcsoport. a Cosmos kvázi kistestvére az Antec P182, a 832őé a CM690.
egy 832 vs Cosmos S vs Zalman tesztnek több értelme lenne.
egyébként érdekes nézni a nyálcsorgatást. kíváncsi lennék, ha nem Zalman lenne a neve, hanem Codegen, akkor is hasonló kommentek lennének e.
legalábbis a Cosmosnál is televolt "ilyenem lesz"el a fórum, aztán ehhez képest a PHn én képviselem a Cosmososok jelentős százalékát (tippre 5 és 20% között
).
ha pedig a Cosmos drága, akkor a 20usdvel olcsóbb Zalman is drága lesz itthon;>
-
Loretto
veterán
A nagy Zalman felirat oldalt, nagyon designos.
-
trassher
addikt
megláttam és elkapott a birtoklási vágy
. ha az ára is olyan baráti lesz itthon mint amcsiban akkor csak gratulálni lehet a zalmannak, bár ez úgy is csak álom marad.
-
Des1gnR
őstag
Eszméletlen szép
-
S. Szabi
őstag
Ha ilyet vennék, azért sajnálnám, amikor nekiesek flex-el az oldalának hogy kivágjam a plexi helyét!
-
DroneZ
aktív tag
na eddig ház szűkében voltam ugyanis nem volt választás ami úgy igazán megtetszett volna nekem. most jött 2 is. ez a zalman is jó nagynak és szellősnek ígérkezik míg a másik a cooler master cm 690 is tetszik főleg a jó ára miatt, vagy marad a jóöreg, közkedvelt és személyes szerelmem a Tt Shark
-
(Kolombusz)
veterán
Mászthev.
-
hdcsaba87
aktív tag
Nagyon durván néz ki!
Olyan mint egy igazi erőműűű.
-
antikomcsi
veterán
Na, remélem itt azért páran vágjátok ezt a ház témát, ugyhogy kérdeznék Tőlletek valamit.
Olyasmi házat tudtok mondani, ami olyan mint ez, csak 5 nagy meghajtó rekesze van?
És nincs ajtaja, mert azt ki nem állhatom. Felmerűlt a topikban az antec, meg is néztem a házait.
Lehetséges, hogy én vagyok elmaradva a design terén, de az antec házainak töbsége számomra nem alternatíva, és akkor finoman fogalmaztam.
Most ilyenem van plexi nélkül feketében, kék előlapi világítással, de eléggé jó ötlet a táp alulra helyezése, ugyhogy elgondolkodtató a következő házam mi is lesz majd.
szerk: #68 Ez viszont elég klassz kis ház, ennél csicsásabb nem is kéne nekem sem.
-
NoLF
veterán
huh, ez eléggé bejövős
ha tehetem, ilyesmibe fogom költöztetni a leendő pc-met az szinte biztos.
-
kem
addikt
ahhhh besz@rok ezen aa házon!!!
Évekis keresgéltem házat, mire megtaláltam ezt a letisztult formát, amiben el is férek, de ez a Zalman nagyon megérné -
anulu
félisten
nagyon tetszik, csak nekem pici. mostanság jött el az ideje, hogz kinőttem a midi Chieftec Scorpio-m, és nagy torony házat akarok venni. sajnos ennek a követelménynek nem felel meg, egyébként minden más dolga miatt gond és fenntartás nélkül elfogadnám. csak kicsi
-
Ste
addikt
aham, az az amit észre sem vettem volna
tényleg nem fér el nagyobb tápok mellett(reméltem hogy nem a fönti szerelőnyílások lesznek a ventihelyek)
asztalon fotózva a lenti lábai egyszerűen borzalmasan néznek ki. a belseje sem valami igényes kisugárzású
(az első benyomás jobb volt)Shodan #27: ez viszont hatalmas elgondolás, csak rövidebb madzagok kellenek hozzá
-
MegalodonS
őstag
Megneznem egy teszten CM Stacker 832 ,Cosmost es a Zalmant!
-
Integra
titán
mintha antec háza táján láttunk volna már ilyesmit
-
edipqe
senior tag
1ébként kérdem az okosmókus elektrósokat, hogy az ilyen + nyák és a rajta található csatlakozók, nem növelik a rendszerben fölöslegesen a hibalehetőséget?
nem tom volt-e erre bundás22, de mivel kizökkent a mindennapi 1ensúlyomból, ha érdekes topikban vagyok, de Ő nem ír bele okosat szval, hiánypótlás képpen én írok bele okosat helyette. Persze ttkon remélem azért idetalál majd
Ez nem Antec kiépítés? -
Keksz
senior tag
Nekem 1 bajom van a hazakkal: a kabelek mindig felemesztik a helyet.
3 eve van egy TT Sharkom, elegedett vagyok, csak ott meg nem volt ilyen kabelcsatorna trukkozes. Az elott pedig egy hatalmas Chieftec hazam volt, ami igazabol tetszett, ahogy a rablonak is mert lenyultakMindennel egyutt.
-
moma
őstag
ez a hot swap winya ez, hogy van? simán ki be rakhatja az ember menet közben?
-
CrusherW
tag
Ez igen szép ház, és épp ideális, amint ránéztem az jutott eszembe, hogy nem kell a számomra a "nem túl szép" cosmos, ha ez a tünemény ilyen olcsón megkapható, de az anyagok igénytelensége elkeserített
Van egy szép kis X-fi előlapi panelem, az ajtaja becsúkható lesz a potiktól?
És nem teljese ide való, de a cosmos ajtaja becsukható egy ilyen előlapi paneltól? -
Hebry
senior tag
Amikor először megláttam nagyon megtetszett.
Hogy már kb 15 perce nézem jönnek elő a hibái.
De attól még szép, és a winyóelrendezése jobb, mint a Dragonomnak.
Videókártya miatt nem tudom kivenni se a winyót. -
Zsadi
őstag
Szép!
-
he7edik.
addikt
Szép de már láttam valahol utánérzése van
-
Játékos
addikt
válasz
TazLeacher #42 üzenetére
Nem tünt fel nektek, hogy ez egy Antec koppintás?
-
Ste
addikt
hosszú madzagos táp kell bele
az alsó 2 ventit hol kell keresni?
-
Kain
senior tag
Jopofa
-
caleb
aktív tag
Szép
, és biztos jó is,Zalman-ban eddig nem csalódtam
-
KBB
tag
Hát ez egy az egyben Antec P182 koppintás
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nekem már régóta faházam van, nem is igazán találtam olyan házat, amit megvennék. Ez viszont kifejezetten tetszik. Ilyet még nem sok házra mondtam.Hülyeség lenne azt kérdezni, hogy a táp benne van-e alapból?
Ja, sztem hülyeség...
-
MegalodonS
őstag
Nagyon nagyon szep haz!!Szep az elrendezese is !Bravo Zalman!
-
luw2win
őstag
íííííííííííííííííííí sokat gondolkoztam h milyen házat de ILYET!!!! grat Zalman
-
törölt tag
Na nekem lesz egy ilyenem!
-
szab.tam
nagyúr
még 1: winyóhűtés nyista?
-
proci985
MODERÁTOR
a Cosmos nagyobb, szélesebb és magasabb. és zajcsillapított. MSRPben az 200, ez 179, úgyhogy itthon szvsz ez se lesz olcsóbb 35-40nél. főleg, hogy Zalman, és akkor "luxuskategória", tehát lehet ez még 45 is.
a méretei alapján azért annyira ez még nem nagy. a Cosmos minden szempontból ráver öt centit, de pl a Bravo 65 centi magas.
a lap fölött kevésnek tűnik a hely, pár hűtővel ez para (cseréltem már emiatt házat). szélessége is kérdéses. a kihúzható tápot nem nagyon értem, minek. mármint azon kívül, h ilyet is tud és jól hangzik a prospektusban. megvan, ha asztalon teszteled a gépet arra jó lehet, de a lap meg nem kivehető a bővítőhelytartóval együtt.
a hotswap jó ötlet, bár mostanában aki gyakran szállít anyagot, az már inkább klső vinyót vesz. szervernek meg azért ez nem tűnik túl alkalmasnak.
a szellőzése meg... hát kíváncsi leszek az első tesztekre.
én azért annyira nem vagyok elájulva tőle, semmi használható extra, ehhez képest meg túl van árazva. az meg, hogy jól néz ki, az 150usd fölött már alap.
-
zlutor
aktív tag
No es a hangszigeteles? Remelem, ott sem sporoltak ki semmit...
-
cizoe
őstag
Na ezt nevezem én házikónak. Egy ilyen kulipintyóban szívesen ellenne a gépem.
-
Eagle16
addikt
Hú mekkora!
Ebben aztán el lehet férni. -
törölt tag
Nagyon szép, nagyon tetszik, de a Nitronomat nem nyomja leee!
Ennek ellenére, ingyen elfogadnám.. ^^^^^^^^^^ -
szab.tam
nagyúr
valamit nem egészen látok: a winyókat hátulról kell betenni, (mert akkor elég elavult), vagy a másik oldalról, amit pont nem látunk?
ja, hogy elölről, már látom.....
-
Ősember
őstag
nagyon szépel be van kábelezve, de egy ilyen megoldáshoz nem lehet akármilyen tápot betenni
kit zavar, hogy antec másolat?legalább jo helyröl másol
aki meg azt hiszi 30k körül majd megkapja az szerintem pofára fog esni... már csak azért is, mert még a tengeren tulon sem mindig jönnek be ezek az ajánlott fogyasztoi árak és persze valahogy el kell jutnia ide is a háznak, tehát egy csomo szállitási dijat is ki kell fizetni. és még nem is esett szo a sok kis piszkos kézröl, akik rátesznek valamennyit -
Thrawn
félisten
Tetszik!
-
Thomas1
addikt
Hát erre a házra én is lecserélném a jelenlegi Chieftec-em. Nagyon jól néz ki, csak ugye az anyaghasználat egy kissé szegényes.
-
m4rc!
őstag
Antec copy az egesz..
-
Tomate
veterán
Tetszik ez a hátul bedugom a kábelt majd ahol kell kijön dolog. Jó ötlet
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Nekem kimondottan tetszik a mágneses zár, legalább nem az az igénytelen pattintós. Nem tudom, nekem nem csukódik magától...tegnap egész este nyitva volt, mert sok DVD-t írtam...nem tudom Te mit csináltál vele.
A rezonanci asem tűnt fel eddig, pedig megvan már 8 hónapja, bár nekem csak 1 winyó van benne.
A kábelrendezés ebben a Zalman kuckóban kétség kívül előnyösebb, és akkor még enyhén fogalmaztam.
-
Sonja
nagyúr
Jesszus, ez milyen ronda!
A belseje viszont rendben van.
-
edipqe
senior tag
az ár nincs elirva?
remélem igen, különben nehéz lesz megálni h ne vegyek 1 ilyet.
ez ennyiért (ha nincs elirva)nagyon jó vétel! -
szab.tam
nagyúr
gyönyörű!
mondjuk nem hiszem, hogy rohanok lecserélni a cm690-emet.... kicsit kevesellem a 4 db. 5.25-ös helyet. nekem 5 van, de elkélne még 2..... de ez szubjektív. az átlag user-nek elég 4 is.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
TazLeacher #15 üzenetére
Aurora szerintem nem egy jó ház, rettenetesen rezonálnak benne a vinyók (volt, azért mondom), a mágneses ajtót nem tudod nyitva tartani, mert be akar csukódni mindig, ráadásul olyan erős mágnes van benne, hogy akkorát csattan, mint az állat (én mindig megilyedtem tőle, amikor nem saját kezűleg csuktam be az ajtaját), kábelrendezés kezdetleges, de legalább van. Ezért vettem a mostani géphez Antec P182-őt
-
TazLeacher
nagyúr
Eddig úgy gondoltam nem igazán lesz ház, amire lecserélném az enyémet. Tévedtem...kiváncsi vagyok mennyi lesz itthon. Mert a jelnlegi árfolyamon 30K alatt van.
Mod.:
Gyorsan meg is változott a véleményem ezt olvasva:Az olcsóbb kategóriába is szán házat a Zalman ez a GS előtagot kapta. a GS-1000 egy kicsit szerényebb kiszerelésben érkezik, alumíniumot az előlap nem nagyon látott, de a műanyag egészen jó minőségűnek tűnik, a kis talpak helyett viszont érdekes emelvényt kapott. A beltér is egészen logikus elrendezést hoz, a tép lent van, így nem melegszik nagyon és halkabban is üzemel, az alaplap hagyományosan van rögzítve, nem fejjel lefele, de a processzor magasságában van egy kifújó ventilátor, ami elengedhetetlen (kéne legyen de ezt sok gyártó nem tudja...). -radikalmod
Marad az Auror. Az legalább fém...ennyit erről. Megint spóroltam egy rakás pénzt.
-
Shodan
őstag
Nekem a talpa nem tetszik, meg hogy középen van a kikapcsoló gomb.
-
djtoomi
addikt
Azthiszem emgvan hogy mi lesz az új házam, cosmos helyett.
Fele annyiba kerül, és sokkal jobb.
Grat zalman. -
Jofi81
őstag
Hát ez eléggé... szép!
-
Shodan
őstag
Végre normális árkategória, gondolom az anyaghasználat így nagyban korlátozódik a műanyagra. Belseje acél vagy alu?
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Satan_Claus #7 üzenetére
...és a japánok is!
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyszerűen gyonyorű.
A zongoralakk-fekete már-már alap egy ilyen kaliberű háznál, de a titán-szürke kellemes csalódás. Főleg, mert a titán a kedvenc fémem.
Grat a Zalmannak. Már csak egy közepes/megfizethető hazai ár kell hozzá.
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Nem baj az, ha a legjobbtól lop, így kezdték a dél-koreai autógyártók is
-
kirkri
addikt
Húúúúú, ilyet nekem!!!
-
antikomcsi
veterán
Tulajdonképeen tetszik, az egyetlen bajom vele, hogy a lap fölött szűkösnek tartom a teret.
Lehetett volna pár centivel magasabb, mondjuk elég lett volna plusz 1 nagy meghajtó hely.
-
Alvin_ti4200
félisten
Antectől lopott ötletek garmadája belül, amúgy nem csúnya cucc.
-
Satan_Claus
őstag
Mindenhol el tudják szúrni a fekete-ezüst színkombót, de ez valami gyönyörű lett.
-
PowerBuldog
veterán
Na, ez nagyon durva. Nem is drága és még a külseje is pöpec.
-
nesa
veterán
Nemis tudom olyan vegyes erzesem vannak nemtudom eldonteni hogy tecc vagy nem
elenben a beso megoldasok szinpatikusak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest