- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #102 üzenetére
Nagyon tetszik. Jó lenne, ha itthon is ennyi lenne az ára, de 40 körülre tippelem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #90 üzenetére
igen, a Codegen itt ad abszurdumként volt feltűntetve. lehetett volna akár EastQuul is pl;>
jaja, ez tény;> volt codegen házam, ár/értéke nem volt rossz (nagyon olcsó volt;>), és mivel nem vágta el a kezem, ezért a célra megfelelt (mondjuk a hűtése gyenge volt, a vinyóké különösen, szerelni nem volt egyszerű, pici volt és nem volt zajszigetelése). többet nem vennék, de már lényegesen mások az igényeim.
mondjuk más kérdés, hogy a megfelelő ház megtalálása az egyik legnagyobb problémám volt a gép összerakása során (pár hardver miatt nagy kellett, aztán kiderült, hogy annál is nagyobb kell, jól szellőzőt akartam, jól szerelhetőt, és zajcsillapíthatót/zajcsillapítottat... a normális kinézet a végére előny volt, de nem kritérium
). és a jelenlegit nem igazán cserélném le semmire
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #84 üzenetére
szerintem egyáltalán nem. a dolgot úgy értettem, hogy minden paraméter megegyezik, csak mondjuk nem Zalman label lenne rajta. a minden paraméterben természetesen a kidolgozás minősége is bennevan.
egy háznál meg a szépség csak egy dolog. ha meg valaki csak a szépsége miatt vesz házat... azt irigylem, mert valószínűleg nem kell olyan mindennapi problémákkal szembesülnie, mint szerlehetőség, helykínálat, szellőzés és halkság.
a Zalman neve meg minőséget jelent, de ettől függetlenül van nála jobb. ventilátorban is, cpu/gpuhűtőben is, ventiszabályzóban is, vízhűtésben is, házban is. és ezen az se változtat, hogy eddigi házaikat ügyesen a silverstone/lian-li csúcsházak fölé pozicionálták árban. a full passzív ház meg szép volt, erődemonstrációra jó volt (presztízst csinálni), csak éppen jelenleg már elavult.
-
Játékos
addikt
válasz
TazLeacher #42 üzenetére
Nem tünt fel nektek, hogy ez egy Antec koppintás?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
TazLeacher #15 üzenetére
Aurora szerintem nem egy jó ház, rettenetesen rezonálnak benne a vinyók (volt, azért mondom), a mágneses ajtót nem tudod nyitva tartani, mert be akar csukódni mindig, ráadásul olyan erős mágnes van benne, hogy akkorát csattan, mint az állat (én mindig megilyedtem tőle, amikor nem saját kezűleg csuktam be az ajtaját), kábelrendezés kezdetleges, de legalább van. Ezért vettem a mostani géphez Antec P182-őt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest